Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Promovendum zorgverzekering

Promovendum zorgverzekering

Promovendum onderscheidt twee soorten zorgverzekeringen: de zorgverzekering voor iedereen en zorg voor studenten. In Nederland zijn er al ruim 320.000 hoger opgeleiden die zich bij Promovendum hebben laten verzekeren. Promovendum heeft een speciale korting voor consumenten die een pakket bij de verzekeraar afnemen. Deze vijf procent korting ontvang je wanneer je minimaal vijf verzekeringen onderbrengt bij de verzekeraar. De pakketkorting ontvang je bij de: auto-, reis-, annulerings-, inboedel-, woonhuis-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. De zorgverzekering telt alleen mee voor het aantal, hierop ontvang je dus geen korting.

Vergelijk zorgverzekeringen

Waarom Promovendum zorgverzekering?

Een Promovendum zorgverzekering is een goede verzekering, wanneer je jezelf wilt indekken tegen financiële risico’s door medische behandelingen. Je kan met een zorgverzekering van Promovendum profiteren van een lage premie en een gratis tandongevallenverzekering. Daarnaast biedt een Promovendum zorgverzekering een ruime zorgkeuze en uitgebreide dekkingen.

Basisverzekering van Promovendum

De basisverzekering die Promovendum aanbiedt is een naturaverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

 • Huisarts
 • Ambulance
 • Ziekenhuisverblijf
 • Tandartskosten tot 18 jaar
 • Kraamzorg
 • Geneesmiddelen
 • Audiologische zorg
 • Bevalling en kraamzorg
 • Fysiotherapie, oedeemtherapie en oefentherapie
 • Buitenland
 • Medische specialistische zorg

Aanvullende verzekeringen van Promovendum

Bij Promovendum zijn er vier aanvullende verzekeringen.

 • Primair
 • Royaal
 • Ideaal
 • Excellent

Tandartsverzekeringen van Promovendum

Promovendum heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

 • Primair
 • Royaal
 • Optimaal

Zorgverzekering Promovendum

Premie van Promovendum

Het bedrag dat je voor je premie betaald is per verzekeraar verschillend. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij op onze site een vergelijker, waarmee je gemakkelijk de beste zorgverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Je kunt met behulp van de vergelijker de hoogte van de premie voor de Promovendum zorgverzekering bekijken en vergelijken met andere verzekeringen.

Declareren bij Promovendum

Het declareren is heel eenvoudig bij Promovendum. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Promovendum declareren via de online omgeving of per post.

Online omgeving

Op de website van Promovendum kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 5 dagen verwerkt.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van Promovendum een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van Promovendum.

Opzeggen Promovendum

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door met de klantenservice van Promovendum contact op te nemen via het telefoonnummer 078 6481330. De klantenservice is op werkdagen tussen 8.30 en 20.30 bereikbaar. In sommige situaties kan je je zorgverzekering tussentijds opzeggen. Bijvoorbeeld wanneer je voor langere tijd in het buitenland gaat wonen of wanneer je kind 18 jaar wordt.

Contactgegevens van Promovendum

Website: www.promovendum.nl
Telefoonnummer: 078 648 1300
Postadres: Postbus 362, 3300AJ Dordrecht

Vergelijk Promovendum

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Promovendum voor jou de beste keuze. Behalve de Promovendum zorgverzekering bieden wij ook veel andere zorgverzekeringen aan. Wij hebben namelijk veel samenwerkingen lopen met zorgverzekeraars, zodat jij de beste deals voor zorgverzekeringen kan afsluiten via Verzekering.nl. De beste zorgverzekeringen vind je dus op Verzekering.nl. Bekijk welke verzekeringen voor de zorg het beste aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Gebruik de knop hieronder en bekijk welke zorgverzekeringen je via ons kan afsluiten.

Vergelijk verzekeraars


© copyright