Zakelijk

Centraal Beheer inboedelverzekering

Waarom Centraal Beheer inboedelverzekering
MoneyView heeft Centraal Beheer 5 sterren gegeven voor de prijs bij de inboedelverzekering. De inboedelverzekering All Risk heeft ook 5 sterren gekregen maar dan voor de voorwaarden.

Met de inboedelverzekering van Centraal Beheer zijn al jouw losse spullen in jouw huis en tuin verzekerd tegen o.a. brand en diefstal. Zo ben je gerust van een goede verzekering die jouw eigendommen ook goed beschermd.

Verder heeft het bedrijf MoneyView Centraal Beheer 5 sterren gegeven voor de prijs bij de inboedelverzekering. De inboedelverzekering All Risk heeft ook 5 sterren gekregen maar dan voor de voorwaarden. Verder lees je hier meer over.

De Centraal Beheer inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering ben je verzekerd voor de volgende gevallen:

  • Brand, bliksem, storm, neerslag inbraak en diefstal.
  • Losse spullen in jouw woning tot 200.000 euro per voorwerp of verzameling
  • Verbeteringen die je hebt gedaan aan jouw huurwoning. Denk hierbij aan een keuken of de vloer die je hebt gekocht
  • Spullen die je leent van een ander
  • Geld een waardepapieren tot 1.250 euro

 

 

 

MoneyView over inboedelverzekering van Centraal Beheer

In juni 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView de inboedelverzekeringen beoordeeld, waarbij Centraal Beheer opmerkelijk goed heeft gepresteerd. Met een consistente vijf sterren beoordeling voor prijs en voorwaarden gedurende de afgelopen drie jaar, bevestigt Centraal Beheer zijn positie als een betrouwbare keuze voor consumenten. 

Deze beoordeling is met name gebaseerd op de prijs van de inboedelverzekering. De consistent hoge waardering onderstreept de concurrentiekracht van Centraal Beheer op het gebied van kosteneffectiviteit en klantwaarde in de verzekeringsmarkt. Deze erkenning, in combinatie met de degelijke voorwaarden, maakt Centraal Beheer een betrouwbare keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een uitgebreide inboedelverzekering.

Je kunt hier direct jouw inboedelverzekering van Centraal Beheer aanvragen.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven