Zakelijk

Klaverblad uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom Klaverblad uitvaartverzekering
Klaverblad uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk uitvaartverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw uitvaart via Verzekering.nl

Sinds 4 maart 2020 zijn Klaverblad Levensverzekeringen overgegaan naar de Lifetri Groep. Hoewel deze verandering heeft plaatsgevonden, is er één ding dat niet verandert: jouw Klaverblad uitvaartverzekering. Klaverblad Uitvaartverzekeringen bieden jou en jouw kinderen de gemoedsrust van een passende financiële dekking voor jouw laatste wens.

Voordelen uitvaartverzekering Klaverblad

Uitvaartkosten kunnen aanzienlijk zijn, en je wilt natuurlijk niet dat jouw dierbaren worden belast met deze kosten. Met de Klaverblad uitvaartverzekering zorg je ervoor dat de financiële lasten van jouw uitvaart gedekt zijn. Hiernaast zorg je er ook voor dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten.

Hier zijn enkele voordelen van de Klaverblad uitvaartverzekering:

  • Jouw kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd: Tot een bedrag van €7.500 zijn jouw kinderen automatisch meeverzekerd, wat extra gemoedsrust biedt voor jouw gezin.
  • Flexibele verzekerde bedragen: Jij hebt de vrijheid om zelf het verzekerde bedrag te kiezen, met opties variërend van €3.000 tot €20.000. Hierdoor kun je jouw dekking afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften.
  • Uitvaartkostenmeter: Klaverblad heeft een handige tool, de uitvaartkostenmeter, waarmee je kunt berekenen welk bedrag nodig is om jouw gewenste uitvaart te bekostigen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste dekking hebt.
  • Jaarlijkse verhogingsoptie: Je kunt ervoor kiezen om het verzekerde bedrag jaarlijks met 10% te verhogen, om rekening te houden met eventuele stijgende uitvaartkosten.

Overname uitvaartverzekering Klaverblad

Ondanks de overname door de Lifetri Groep blijft jouw Klaverblad uitvaartverzekering onveranderd. De polisvoorwaarden, jouw adviseur en de dekking blijven hetzelfde, en je kunt gerust zijn dat jouw uitvaartwensen beschermd zijn.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de uitvaartverzekering van Klaverblad wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met u willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kunt u zien welke verzekeringen u wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven