Zakelijk

Univé uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom Univé uitvaartverzekering
Univé uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk uitvaartverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw uitvaart via Verzekering.nl

Een uitvaartverzekering van Univé verzekert je van een goede uitvaart. je kunt nu al regelen dat je nabestaanden straks direct geld beschikbaar hebben om uw uitvaart te financieren. Daarmee voorkom je dat zij voor een dure verrassing komen te staan. Je geeft uw wensen aan en uw adviseur stelt de beste verzekering samen. Je kunt kiezen uit twee varianten bij Univé: Een kapitaalverzekering met een vrij besteedbaar geldbedrag of een naturaverzekering met een standaard verzekerd pakket.

Waarom kiezen voor een Univé uitvaartverzekering?

Bij Univé kun je een goede uitvaartverzekering afsluiten, zodat je verzekert kan zijn van een goede uitvaart. Dit ontzorgt je nabestaanden van veel stress en zorg. Met een uitvaart Univé:

  • Zijn je zaken voor uitvaart goed geregeld voor de toekomst.
  • Kun je een verzekering afsluiten, die goed aansluit bij je wensen.
  • Kun je ervoor zorgen dat je nabestaanden niet voor nare verassingen komen te staan.

Univé uitvaartverzekering

Univé biedt 2 soorten verzekeringen aan voor uitvaart. Je hebt bij Univé de mogelijkheid om te kiezen uit:

Kapitaaldekking

Als je een kapitaaldekking neemt, dan heb je een vrij te besteden bedrag. Bij de kapitaaldekking kun je zelf het verzekerde bedrag samenstellen. Zo kun je een bedrag samenstellen, die je kan afstellen aan je wensen. Daarnaast heb je bij deze dekking een vrije keuze wat betreft het uitkiezen van een uitvaartondernemer en betaal je alleen voor de dingen, die je zelf kiest.

Naturaverzekering

Als je een naturadekking neemt, krijg verzeker je jezelf voor een vast uitvaartpakket met vaste diensten. De dekking voor de naturaverzekering is vastgesteld door de verzekeraar. Dit pakket bestaat uit diensten en een vrij te besteden bedrag.

Tussentijds het verzekerd bedrag verhogen?

Kan ik tussentijds het verzekerde bedrag verhogen? Het antwoord is ja. Je hebt bij Univé de mogelijkheid om het verzekerde bedrag te verhogen. Je kunt dan kiezen voor:

  • Indexatie. Bij indexatie wordt het bedrag, dat je jaarlijks aan premie moet betalen verhoogd met een bedrag.
  • Optieclausule. Bij een optieclausule kun je tussen de 3 en 5 jaar een extra bedrag toevoegen, zodat het verzekerde bedrag uiteindelijk voldoende is voor een uitvaart.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wij bieden niet alleen informatie aan over de Univé uitvaartverzekering. Wij bieden naast de Univé uitvaartverzekering ook andere uitvaartverzekeringen aan. Via Verzekering.nl. Ben je opzoek naar een uitvaartverzekering? Wij helpen je graag! Op Verzekering.nl kun je de beste verzekeringen vinden. Vind via Verzekering.nl de beste verzekeringen tegen de scherpste premies.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven