Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Disclaimer

aansprakelijkheid, rechten & wijzigingen

Disclaimer Verzekering.nl

Hier vind u informatie over de diensten die Verzekering.nl aanbiedt. De inhoud heeft betrekking op het gebruik van de website Verzekering.nl. Bij gebruik van deze website accepteert u automatisch de disclaimer.

Wat is Verzekering.nl?

Verzekering.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite. U kunt hier op eenvoudige wijze diverse verzekeringen vergelijken en online afsluiten. De schadeverzekeringen die u kunt vergelijken zijn auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- en rechtsbijstandsverzekeringen.

Deze vergelijkingswebsite is geheel objectief en onafhankelijk. Dit houdt in dat er achter de schermen geen financiële instelling zeggenschap heeft over het beleid of eventueel invloed heeft op de zoekresultaten.

Aansprakelijkheid

Verzekering.nl streeft naar een website zonder onvolledige of foute informatie. Wij kunnen dit echter niet voor 100 procent garanderen. Indien u gebruik maakt van deze website bent u zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt op basis van de informatie die Verzekering.nl verstrekt.

Komt u een fout tegen? Stuur ons dan een berichtje. Feedback stellen wij erg op prijs. Op deze manier zorgen we samen met u voor verbetering. U kunt ons bereiken via info@verzekering.nl.

Rechten

Verzekering.nl behoudt alle rechten aangaande auteurs- en merkrechten en andere vormen van intellectueel eigendomsrecht. Dit heeft enerzijds betrekking op alle teksten, grafische vormgeving en namen. Anderzijds gaat het om de vergelijkingen die u op deze website kunt doen.

Alles wat op Verzekering.nl te zien of te lezen is, mag alleen gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden. U mag niets overnemen, verspreiden of op andere wijze ter beschikking stellen aan wie dan ook, zonder toestemming van Verzekering.nl.

Wijzigingen

Het is Verzekering.nl ten alle tijden toegestaan om de informatie op de website te wijzigen zonder voorafgaande melding. Het is als bezoeker of klant dan ook handig om de site regelmatig te checken, zodat u eventuele wijzigingen tijdig opmerkt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Verzekering.nl? Bekijk dan de rubriek 'Over ons'.

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright