Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Scooterverzekering en brommerverzekering

Goed verzekerd de weg op!

Beschikbare verzekeringen

InShared WA Brommerverzekering
InShared WA Brommerverzekering vanaf € 8,23
HEMA WA Brommerverzekering
HEMA WA Brommerverzekering vanaf € 8,85
Centraal Beheer WA Bromfietsverzekering
Centraal Beheer WA Bromfietsverzekering vanaf € 9,75

Scooterverzekering en brommerverzekering informatie

Net als bij de autoverzekering is het zowel bij een scooter als bij een brommer verplicht om WA verzekerd te zijn. Een WA verzekering is een basisverzekering en biedt in veel gevallen geen dekking. Er is alleen dekking bij schade die je bij iemand anders veroorzaakt. Als je meer verzekerdheid verlangt is het aan te raden voor de WA Beperkt Casco of de WA Volledig Casco (Allrisk) verzekeringen te gaan. Deze verzekeringen bieden in veel meer gevallen dekking waardoor je minder snel voor nare verassingen komt te staan.

Waarop zijn de premies van de brommerverzekering gebaseerd?

De hierboven getoonde vanaf premies zijn door ons zo zorgvuldig mogelijk berekend en zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

 • Piaggio Liberty uit 2015
 • WA dekking zonder uitbreidingen
 • Geboortedatum: 01-01-1960
 • Postcode 9971 AA
 • 20 schadevrije jaren


Datum berekening: 4 juni 2022

Verschillende soorten?

Er lijken verschillende soorten verzekeringen te zijn. Online kom je dan ook verschillende termen tegen zoals:

 • Bromfietsverzekering
 • Snorfietsverzekering
 • Snorscooterverzekering
 • Scooterverzekering
 • Elektrische scooterverzekering


Voor verzekeraars komt dit allemaal op hetzelfde neer, je kunt dus rustig bij een van onze aanbieders een berekening maken en een scooterverzekering afsluiten. De maximale snelheid van het voertuig heeft wel invloed op de premie. Logisch aangezien je nou eenmaal een kleinere schade maakt wanneer je met 25 km per uur tegen tegen iets aanrijdt dan wanneer je dat met 45 kilometer per uur doet.

Als je de trotse eigenaar bent van een speciaal soort scooter dan is het bij veel verzekeraars mogelijk om hier een aparte verzekering voor af te sluiten. Voor de volgende soorten scooters zijn er aparte verzekeringen af te sluiten:

 • Elektrische scooter
 • Snorscooter
 • Vespa

Heb ik met een bromfietsverzekering een eigen risico?

Ja, je hebt ook bij de bromfietsverzekering te maken met een eigen risico. Dit is het bedrag dat je zelf dient te betalen wanneer je schade veroorzaakt. Hoe hoog het eigen risico is, is afhankelijk van meerdere factoren, als de verzekeringsmaatschappij, de soort verzekering, de hoogte van de premie en de polisvoorwaarden.

Mijn scooter is gestolen. Wat moet ik nu doen?

Wanneer je scooter is gestolen, dan kan het uiteraard zijn dat deze door een ander beschadigd raakt of dat er schade bij anderen wordt veroorzaakt met jouw scooter. Het is dus belangrijk dat je de verzekeringsmaatschappij zo spoedig mogelijk op de hoogte stelt van de diefstal. Je dient eerst aangifte van de diefstal te doen bij de politie, waarna je met de documentatie bij de hand contact op kunt nemen met de verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je scooterverzekering direct opschorten.

Ben ik direct verzekerd als ik mijn scooterverzekering online afsluit?

Ja en nee. Je bent in principe wel direct verzekerd vanaf het moment dat je de scooterverzekering via het internet afsluit bij een verzekeraar. Echter, dit is een voorlopige dekking, ofwel een tijdelijke verzekering, en de verzekeringsmaatschappij heeft in deze periode nog het recht om jou de volledige verzekering te weigeren. Wanneer zich geen problemen voordoen, dan ontvang je binnen korte periode de polis voor de standaard scooterverzekering.

Moet ik de premie van de scooterverzekering per maand betalen?

Dit is volledig afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Diverse verzekeraars bieden je zelf de keuze als het gaat om betalingstermijnen voor de premie. Je kunt dan kiezen uit betalingen per maand, per kwartaal of per jaar. Sommige verzekeraars bieden je ook de mogelijkheid tot halfjaarlijkse betalingen. Verzekering.nl wijst je erop dat de meeste verzekeringsmaatschappijen de voorkeur geven aan langere perioden. Hierdoor krijg je vaak korting wanneer je kiest voor een betaling per half jaar of per jaar. Tevens zijn er verzekeringsmaatschappijen die je niet de mogelijkheid bieden van een maandbetaling, maar minimaal een kwartaalbetaling aanhouden.

Verloopt de premiebetaling per automatische incasso?

Veel verzekeringsmaatschappijen geven er de voorkeur aan dat je de premiebetalingen per automatische incasso laat verlopen. Echter, dit is niet in alle gevallen verplicht. Er zijn zeker ook voldoende verzekeringsmaatschappijen die je de mogelijkheid bieden per acceptgiro te betalen. Verzekering.nl raadt je wel aan te bekijken of er extra kosten in rekening worden gebracht voor het betalen per acceptgiro.

Kan ik ook scooterverzekeringen vergelijken?

Ja, dit kan zeker. Er zijn diverse onafhankelijke websites die de premie voor je met elkaar kunnen vergelijken. Wanneer je kiest voor een WA-verzekering voor je scooter, dan hoef je uitsluitend naar de premiebedragen te kijken. De WA-dekking is namelijk gelijk bij iedere verzekeringsmaatschappij. Verzekering.nl raadt je aan ook de dekkingen te vergelijken wanneer je voor een aanvullende scooterverzekering gaat.

Geldt er een eigen risico bij de scooterverzekering?

Dit ligt aan de soort verzekering. Bij de reguliere WA-dekking heb je niet te maken met een eigen risico. Bij de aanvullende scooterverzekering is dit wel het geval. Je hebt te maken met een minimaal bedrag eigen risico, maar er bestaat ook de mogelijkheid het eigen risico te verhogen in ruil voor een lagere premie.

Wat moet ik doen als mijn scooter is gestolen?

Wanneer je slachtoffer wordt van diefstal van jouw scooter, dan dien je dit eerst aan te geven bij de politie, zodat er een proces verbaal opgemaakt kan worden. Vervolgens dien je de scooterverzekeraar op de hoogte te stellen van de diefstal. Verzekering.nl raadt je sterk aan dit op zo kort mogelijke termijn te regelen, om te voorkomen dat eventuele schades nog op je kunnen worden verhaald.

Is een scooterverzekering overdraagbaar?

Nee, het is niet mogelijk je scooterverzekering over te dragen aan de nieuwe eigenaar van jouw scooter. Je dient de scooterverzekering met het vrijwaringsbewijs op te zeggen, waarna de nieuwe eigenaar zelf een scooterverzekering dient af te sluiten.

Mijn kind is niet opgegeven als jonge bestuurder. Mag deze mijn scooter wel besturen?

Indien je kind in het bezit van een bromfietsrijbewijs is, dan mag deze de scooter wel besturen. Verzekering.nl geeft hierbij wel aan dat het belangrijk is te bekijken of er een beperking van het aantal gereden kilometers door andere bestuurders geldt bij jouw verzekeraar. Wanneer een jonge bestuurder, iemand jonger dan 25 jaar, schade veroorzaakt, dan wordt er een hoger eigen risico gehanteerd.

Bouw ik schadevrije jaren op via mijn scooterverzekering?

Nee, met het afsluiten van een scooterverzekering worden geen schadevrije jaren opgebouwd.

Wat dekt de WA scooterverzekering precies?

De WA scooterverzekering is de enige dekking die in Nederland verplicht is gesteld aan iedereen die een scooter of bromfiets in het bezit heeft. Deze verzekering vergoedt schade die je met de scooter bij anderen veroorzaakt. Verzekering.nl wijst je erop dat de eigen schade in geen geval wordt vergoed met deze verzekeringsvorm.

Wat dekt de WA Volledig Casco scooterverzekering?

Verzekering.nl verwijst je graag naar de voorgaande twee vragen. Zowel de dekking van WA als die van WA Beperkt Casco zijn opgenomen in de WA Volledig Casco scooterverzekering, welke overigens ook wel Allrisk verzekering wordt genoemd. Daarnaast zijn binnen deze vorm ook schades als gevolgd van slippen, omslaan en (eenzijdige) aanrijdingen gedekt. Je krijgt ook de kosten vergoedt wanneer deze het gevolg zijn van een aanrijding die je zelf heeft veroorzaakt.

Wat is een ART goedgekeurd slot?

Veel verzekeringsmaatschappijen stellen als eis dat je gebruik maakt van een ART goedgekeurd slot voor de scooter, zodat je deze goed beveiligd tegen diefstal. Een slot met ART keurmerk is volledig goedgekeurd als optimale beveiliging. Verzekering.nl raadt je aan dit slot bij een dealer te kopen en de aankoopbon altijd te bewaren.

Ik heb een nieuwe scooter gekocht. Kan ik de verzekering van mijn vorige scooter overzetten?

Wanneer je een nieuwe scooter koopt, en de oude verkoopt, inruilt of naar de sloop brengt, dan is het mogelijk om de scooterverzekering over te laten zetten. Deze loopt dan gewoon door voor je nieuwe scooter. Echter, je bent dit niet verplicht. Met het vrijwaringsbewijs van de vorige scooter kun je de scooterverzekering ook afsluiten. Je hebt dan ook de optie om bij een andere verzekeringsmaatschappij een nieuwe scooterverzekering af te sluiten.

Wat dekt de WA Beperkt Casco scooterverzekering precies?

Deze scooterverzekering dekt schade als gevolg van diefstal en inbraak, storm en blikseminslag, brand en aanrijdingen met loslopende dieren. Verzekering.nl wijst je erop dat binnen deze dekking ook de standaard WA-dekking is opgenomen.

Wanneer mag ik mijn scooterverzekering opzeggen?

Verzekering.nl vertelt je graag meer over de drie momenten waarop je de scooterverzekering op mag zeggen. Op de eerste plaats mag dit per direct wanneer de scooter niet meer in jouw bezit is. Heb je de scooter verkocht of naar de sloop gebracht? Dan kun je met het vrijwaringsbewijs direct de scooterverzekering stopzetten. Ditzelfde kun je ook doen met een schorsingsbewijs, als de scooter nog wel in jouw bezit is, maar op eigen terrein opgeslagen staat. Op de tweede plaats mag de scooterverzekering opgezegd worden wanneer de polis meer dan een jaar loopt. Na dit eerste jaar is het mogelijk de scooterverzekering maandelijks stop te zetten. Verzekering.nl wijst je er echter wel op dat deze regeling niet bij iedere verzekeringsmaatschappij gelijk is. Tot slot mag de scooterverzekering worden opgezegd binnen dertig dagen voor het eindigen van het lopende contract.

Scooterverzekering en brommerverzekering Overig

Scooter en brommer verzekeren

Indien je een scooter hebt is het verplicht om deze te verzekeren. Het is goed om de verschillende scooterverzekeringen en brommerverzekeringen met elkaar te vergelijken. Je kunt zelf kiezen in hoeverre je je scooter wilt laten verzekeren. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering is de minimale verzekering. Dit is een verplichte verzekering. Heb je deze verzekering niet? Dan mag je ook niet op je scooter rijden. Vind meteen een goedkope scooterverzekering via onze vergelijker. Je kunt hiermee de scooterverzekering berekenen en vergelijken en erachter komen welke scooterverzekering het beste bij je past.

Scooterverzekering-en brommerverzekering vergelijken

Er zijn over het algemeen drie verschillende soorten scooterverzekeringen en brommerverzekeringen waaruit je kan kiezen. Zij hebben allemaal hun eigen scooterverzekering kosten. We hebben alle drie de soorten hieronder voor je opgesomd zodat je de verschillende scooterverzekeringen kunt vergelijken en berekenen. Ten eerste de eerder genoemde WA verzekering. Heb je een motor? Vergelijk en lees meer over de motorverzekeringen op Verzekering.nl.

Soorten dekkingen

Net als bij de autoverzekering is het zowel bij een scooter als bij een brommer verplicht om WA verzekerd te zijn. Een WA verzekering is een basisverzekering en biedt in veel gevallen geen dekking. Er is alleen dekking bij schade die je bij iemand anders veroorzaakt. Als je meer zekerheid verlangt is het aan te raden voor de WA Beperkt Casco of de WA Volledig Casco (Allrisk) verzekeringen te gaan. Deze verzekeringen bieden in veel meer gevallen dekking waardoor je minder snel voor nare verassingen komt te staan.

WA-verzekering

De WA-verzekering is wettelijk verplicht. Degene die de verzekering moet afsluiten is de persoon op wiens naam de scooter staat. De WA verzekering vergoed de schade die jij met jouw scooter hebt veroorzaakt bij een ander. Schade aan je eigen voertuig wordt dus niet vergoed. Heb je deze WA-verzekering niet en maak je een ongeluk? Dan moet je de schade uit eigen zak betalen én je krijgt een boete.

WA Beperkt Casco

De WA Beperkt Casco zijn de meer uitgebreide scooterverzekeringen en brommerverzekeringen. Bij deze verzekering wordt niet alleen de schade gedekt die jij bij een ander aanricht. Schade waar jij als eigenaar niks aan kan doen wordt ook gedekt. Denk bijvoorbeeld aan een diefstal, maar ook door brand of storm.

WA Volledig Casco (AllRisk)

De WA Volledig Casco scooterverzekering en brommerverzekering is de meest uitgebreide verzekering. Met deze AllRisk scooter of brommer verzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je scooter. Ook als het ongeluk je eigen schuld is of komt door vandalisme. Daarnaast is deze verzekering ook inclusief de vergoedingen die zijn opgenomen bij de normale WA-verzekering en de WA Beperkt Casco verzekering.

Hoe kies je de juiste scooterverzekering of brommerverzekering?

Om de best passende en goedkoopste scooterverzekering te vinden zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken als je de scooterverzekeringen gaat vergelijken. Ten eerste kijk je naar de waarde van de scooter. Is dit een lage waarde omdat je het voertuig tweedehands hebt gekocht? Dan is het niet altijd nodig om je uitgebreid te verzekeren. Met een minder uitgebreide dekking is de premie namelijk een stuk lager. Heb je een nieuwe scooter gekocht? Dan kan het verstandig zijn om een AllRisk dekking te nemen zodat je je financiële risico's verkleint wanneer de scooter gestolen of beschadigd wordt. Het beste is om de scooterverzekeringen te vergelijken om te zien welke het beste bij jou past en om te zien welke het goedkoopste is.

Kosten scooterverzekering vergelijken

De scooterverzekering kosten, ofwel de premie, verschillen per verzekeraar en per voertuig. De leeftijd en waarde van een scooter spelen namelijk een rol in de hoogte van de premie. De maximale snelheid van het voertuig heeft daarnaast ook invloed op de premie. Dat is logisch, aangezien je nou eenmaal een kleinere schade maakt wanneer je met 25 km per uur tegen iets aanrijdt dan wanneer je dit met 45 kilometer per uur doet. Daarnaast is het eigen risico verschillend per verzekeringsmaatschappij en daardoor ook de hoogte van de premie. Vaak kun je het eigen risico verhogen waardoor je een lagere premie hebt en dus een goedkope scooterverzekering. Let hierbij echter wel op dat je met een hoger eigen risico minder uitgekeerd krijgt van de verzekeraar. Een scooterverzekering vergelijken kan snel en eenvoudig met onze online vergelijker, bereken gelijk de kosten en kies uit de beste scooterverzekeraars.

Hoe wordt de scooterverzekering berekend?

Om de scooterverzekering te berekenen is het belangrijk om bepaalde gegevens te weten. De scooterverzekering kosten hangen namelijk af van verschillende factoren. Zo is de dagwaarde van het voertuig van belang, het type scooter, de leeftijd van de regelmatige bestuurder, de plaats en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Vervolgens is het belangrijk om te bepalen welke dekking je wilt. Met een uitgebreide dekking zal de premie hoger liggen dan wanneer je alleen een WA verzekering neemt. Met die gegevens bij elkaar kun je gemakkelijk de scooterverzekering berekenen. Bespaar op je premie door de scooterverzekering te vergelijken zodat je gelijk de best passende en voordeligste scooterverzekering voor jouw voertuig afsluit.

Extra informatie scooterverzekering en brommerverzekering

Er zijn een aantal belangrijke dingen die je moet onthouden als je een scooter verzekering gaat afsluiten. Je bent namelijk niet verzekerd als je scooter is opgevoerd. Dit omdat je er een boete voor kan krijgen en de kans groter is dat je een ongeluk maakt. Je bent ook niet verzekerd voor diefstal als je je scooter niet op slot hebt gezet. Zorg er dus altijd voor dat je een goedgekeurd slot gebruikt om je scooter vast te zetten.

Verder ben je ook verplicht om je scooter te verzekeren als je er niet mee rijd. Als je je scooter helemaal niet gebruikt en hij in de schuur stilstaat, zorg er dan voor dat je de scooter tijdelijk laat schorsen. Een scooterverzekering mag je stopzetten. Je kan dit doen als de scooter niet meer in jouw bezit is, de scooter nog wel in bezit is maar stilstaat op eigen terrein, als de polis meer dan een jaar loopt en ten slot kun je dertig dagen voor het einde van het contract de verzekering stopzetten.

Hoe vind ik de goedkoopste scooter -en brommer verzekering?

Wanneer je een scooterverzekering wilt afsluiten, heb je de keuze uit de dekkingen: WA, WA+ en allrisk. De WA- dekking is de goedkoopste en minst uitgebreide dekking voor de scooter- en brommerverzekering. Wanneer je een scooter hebt, moet je die volgens de wet verplicht verzekeren. Gelukkig voor jou, hoeft een scooterverzekering niet duur te zijn. Je kunt al een brommerverzekering vinden voor enkele euro’s per maand. Bij je zoektocht naar de goedkoopste scooterverzekering is het verstandig om gebruik te maken van een vergelijker. Via onze site kun je gerust gebruik maken van onze vergelijkingstools zodat je de beste scooter- en brommerverzekering kunt vinden tegen de scherpste premies. Na het invullen van je gegevens krijg je een duidelijk overzicht van goedkope verzekeringen voor je scooter, die ideaal aansluiten bij je persoonlijke situatie. Vergelijk verzekeringen voor je brommer via Verzekering.nl en bespaar flink op je premie.

Ik heb pas een scooter gekocht. Wat moet ik doen?

Het eerste wat je moet doen wanneer je een scooter hebt overgeschreven op je naam, is het verzekeren van je scooter. In Nederland ben je namelijk verplicht om minimaal een WA- verzekering af te sluiten, wanneer je in bezit bent van een rijvoertuig. Onder rijvoertuigen vallen onder andere bromfietsen, auto’s en motoren. Zelfs als je de scooter niet gebruikt, moet je brommer ten alle tijden verzekerd blijven. Het is van belang dat je scooter binnen 28 dagen na de tenaamstelling verzekerd is. Doe je dat niet? Dan kun je een vrij hoge boete riskeren. Verzeker je bromfiets dus op tijd!

Is een WA- verzekering genoeg voor mijn scooter?

Natuurlijk snappen we dat je een goedkoop als mogelijke verzekering voor je scooter wilt afsluiten. Echter is de ideale verzekering voor je scooter ook afhankelijk van andere factoren waaronder je persoonlijke situatie en de dekking. Een scooter is niet bepaald goedkoop. Je kunt gemiddeld een brommer kopen voor een bedrag tussen de € 1.000 en € 1.750. Je bent volgens de wet verplicht om je bromfiets met minimaal een WA- verzekering te verzekeren. Wanneer je een nieuwe scooter hebt aangeschaft, kan het echter verstandig zijn om je bromfiets toch te verzekeren met uitgebreidere dekkingen ( WA+ of allrisk) voor het geval je te maken krijgt met diefstal of zelfs vandalisme. Met een WA – verzekering ben je namelijk slechts verzekerd voor schade, die je met je scooter aanricht aan anderen en hun spullen.

Verschil tussen een scooter en een brommer

De scooter is een verzamelnaam voor alle gemotoriseerde voertuigen met twee kleine, brede wielen. Bromfietsen en snorfietsen behoren dus in deze term. Voor scooters zijn er andere regels en ze hebben ook verschillende kenmerken. Een brommer mag niet harder dan 45 km per uur, je hebt een brommerrijbewijs nodig, een brommer heeft altijd een geel kentekenplaat en een helm is verplicht. Een snorfiets mag niet harder dan 25 km per uur, je hebt een brommerrijbewijs nodig, het heeft een blauw kentekenplaat en een helm is niet verplicht. Ook de motorfietsen en motoren vallen onder de term scooters. Deze voertuigen worden dus ook wel motor-, brom- of snorscooters genoemd.

Scooterverzekering of brommerverzekering vergelijken en afsluiten

Heb je een scooterverzekering nodig? Begin dan nu meteen met scooterverzekeringen vergelijken en vindt een goedkope scooter verzekering die het beste bij jou past. Zo kun je binnen de kortste keren zonder zorgen de weg op! Bekijk alle scooterverzekeraars op Verzekering.nl.

Verschillende soorten scooterverzekeringen

Er lijken verschillende soorten verzekeringen te zijn. Online kom je dan ook verschillende termen tegen zoals:

 • Bromfietsverzekering
 • Snorfietsverzekering
 • Snorscooterverzekering
 • Scooterverzekering
 • Elektrische scooterverzekering

Voor verzekeraars komt dit allemaal op hetzelfde neer, je kunt dus rustig bij ons de scooterverzekering vergelijken en afsluiten. De maximale snelheid van het voertuig heeft invloed op de premie.

Als je de trotse eigenaar bent van een speciaal soort scooter dan is het bij sommige verzekeraars mogelijk om hier een aparte verzekering voor af te sluiten. Voor de volgende soorten scooters zijn er aparte verzekeringen af te sluiten:

 • Elektrische scooter
 • Snorscooter
 • Vespa

Voordelen scooterverzekering afsluiten

In Nederland is het verplicht om een scooterverzekering af te sluiten als je de eigenaar bent van een scooter. Indien je een onverzekerde scooter gebruikt kun je een boete van € 360,- verwachten. Je moet minimaal WA verzekerd zijn, zodat je gedekt bent voor schade die je aan anderen toebrengt. Daarnaast is het handig om een WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dekking te nemen. Ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en kan dus zomaar gebeuren. Voorkom hoge kosten door schade aan je scooter door een meer uitgebreide scooterverzekering te nemen. Het is al zonde genoeg als je scooter wordt gestolen. Bij diefstal van je scooter en/of meeverzekerde accessoires krijg je, met de WA Beperkt Casco, een afgesproken bedrag uitgekeerd door de verzekeraar. Kortom, een scooterverzekering zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel op weg kan. Scooterverzekering vergelijken kan snel en gemakkelijk met de knop bovenaan de pagina.

Heb ik met een bromfietsverzekering een eigen risico?

Ja, je hebt ook bij de bromfietsverzekering te maken met een eigen risico. Dit is het bedrag dat je zelf dient te betalen wanneer je schade veroorzaakt. Hoe hoog het eigen risico is, is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de verzekeringsmaatschappij, het soort verzekering, de hoogte van de premie en de polisvoorwaarden. Bij de reguliere WA-dekking heb je niet te maken met een eigen risico. Bij de aanvullende scooterverzekering is dit wel het geval. Je hebt te maken met een minimaal bedrag eigen risico, maar er bestaat ook de mogelijkheid het eigen risico te verhogen in ruil voor een lagere premie. De scooter verzekering kun je daarom het beste eerst goed vergelijken.

Mijn scooter is gestolen. Wat moet ik nu doen?

Wanneer je scooter is gestolen, dan kan het uiteraard zijn dat deze door een ander beschadigd raakt of dat er schade bij anderen wordt veroorzaakt met jouw scooter. Het is dus belangrijk dat je de verzekeringsmaatschappij zo spoedig mogelijk op de hoogte stelt van de diefstal. Je dient eerst aangifte van de diefstal te doen bij de politie, waarna je met de documentatie bij de hand contact op kunt nemen met de verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je scooterverzekering direct opschorten.


Scooter-en brommerverzekering kosten

Wat zijn de van een scooter- en brommerverzekering. Gemiddeld kost een WA- verzekering voor je scooter rond de € 20 per maand. Een WA+ verzekering voor je scooter kost gemiddeld rond de € 30 per maand. Wil je je scooter met een uitgebreidere dekking verzekeren? Dan kun je kiezen voor de allriskdekking. Gemiddeld kost een allriskdekking voor je scooter € 50 per maand. Wil je de exacte kosten voor je verzekering weten? Dan kun je met behulp van de vergelijkingstool op onze site de hoogte van de bromfietsverzekering bekijken en vergelijken. Maak gerust gebruik van onze vergelijkingstool op de pagina.

Waarom je scooter verzekeren bij Verzekering.nl?

Een scooterverzekering afsluiten kun je bij ons afsluiten binnen enkele minuten. Zo kun je snel en goed verzekerd de weg op met je nieuwe scooter. Verzekering.nl is een onafhankelijke en professionele speler op het gebied van verzekeringen. Wanneer je een verzekering afsluit via Verzekering.nl kun je rekenen op: • Ruime dekking & scherpe premie • Goede service • Professioneel en onafhankelijk advies • Snel en eenvoudig onlinescooterverzekeringen afsluiten

Een bromfiets niet verzekeren. Wat zijn de gevolgen?

De gevolgen van het niet verzekeren van je bromfiets kunnen enorm zijn. Je kunt namelijk een flinke boete riskeren, als je je scooter niet verzekerd. Ben je op zoek naar een scooter -en brommerverzekering? Dan kan een scooter-en brommerverzekering vergelijken lonend zijn. Op deze manier kun je de goedkoopste scooter- en bromfietsverzekeringen vergelijken met elkaar en kun je flink besparen met je premie. Bromfietsverzekeringen vergelijken is eenvoudig en kan gemakkelijk via Verzekering.nl. Bekijk wat er mogelijk is voor jou!

Scooterverzekering vergelijken

Bij ons kun je de verschillende scooterverzekeringen gemakkelijk en snel vergelijken. Wanneer je kiest voor een WA-verzekering voor je scooter hoef je uitsluitend naar de premiebedragen te kijken. De WA-dekking is namelijk gelijk bij iedere verzekeringsmaatschappij. Wij raden je aan de verschillende dekkingen te vergelijken wanneer je voor een aanvullende scooterverzekering gaat. Vergelijk de scooterverzekering met de vergelijker op deze pagina en vind snel de scooterverzekering die het beste bij jou past. Hiermee kun je de verschillende premies van de scooterverzekering berekenen.
Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright