Zakelijk

ENRA scooterverzekering

Waarom ENRA scooterverzekering
ENRA scooterverzekering afsluiten. Vergelijk scooterverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

De ENRA scooter- en brommerverzekering biedt een voordelige én uitgebreide oplossing om met de scooter goed verzekerd de weg op te gaan. Het is fijn om zorgeloos op je bromfiets of brommobiel te rijden, daarom biedt ENRA een snelle en vakkundige hulpverlening bij ongevallen. Met de scooter- en brommerverzekering kun je wel tot 75% no-claimkorting op de premie sparen met schadevrije jaren.

Scooter- en brommerverzekering van ENRA

De WA-verzekering is in Nederland verplicht voor bromfietsen en scooters. Bij de ENRA WA-verzekering ben je gedekt voor schade aan anderen die je met de scooter of bromfiets veroorzaakt. Er is bij deze ENRA scooter- en brommerverzekering een dekking beschikbaar tot € 6.100.000 voor letselschaden. Voor materiële schade aan anderen is er een dekking van € 2.500.000 beschikbaar. Met de ENRA bromfietsverzekering krijg je hulpverlening en verhaalservice door heel Nederland. Verder krijg je een valhelmdekking tot maximaal € 70,-.

Aanvullende dekkingen scooter- en brommerverzekering

Met de ENRA scooter- en brommerverzekering kun je kiezen voor verschillende dekkingen. Zo is er een diefstalverzekering en een cascoverzekering inclusief WA. Met de diefstalverzekering ben je verzekerd voor schade aan de bromfiets door diefstal en gevolgschade door diefstal. De onderdelen zijn hiermee ook verzekerd bij diefstal. Bij de cascoverzekering heb je alle dekkingen van WA en diefstal plus schade aan jouw bromfiets zelf. Denk hierbij aan schade door een botsing, omvallen, een aanrijding met dieren, vandalisme, brand, storm, hagel, overstroming en schadeoorzaken van buitenkomend. Met deze verzekering krijg je pechhulp door heel Nederland. Verder zijn er nog 2 aanvullende verzekeringen beschikbaar, namelijk de verhaalsrechtsbijstand en de opzittendenverzekering.

Voorwaarden scooter-en brommerverzekering

Bij de ENRA scooter- en brommerverzekering of bromfietsverzekering bouw je schadevrije jaren op. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting op de premie wordt. Hierdoor kan het verstandig zijn om kleine schades niet te melden, aangezien de premie dan omhoog kan gaan. Bij ENRA scooter- en brommerverzekering is er een standaard eigen risico van € 200,-. Indien er een jongere bestuurder op het voertuig reed toen de schade werd veroorzaakt, wordt het eigen risico verhoogd met € 500,-. ENRA neemt geen poliskosten in rekening bij het afsluiten van de bromfietsverzekering.

Scooter- en brommerverzekering vergelijken

Benieuwd naar de verschillen tussen de scooter- en brommerverzekering van ENRA en andere verzekeringen? Op Verzekering.nl kun je allerlei informatie vinden over veel verschillende scooter-en brommerverzekeringen. Daarnaast kun je gebruik maken van de vergelijkingstool om zo de scooter- en brommerverzekering te vinden die het best voldoet aan jouw wensen.

Vergelijk scooter- en brommerverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven