Ons team

Graag stellen we je ons team voor
Home > Ons team

Daniël

IT Manager

Daniël zorgt ervoor dat Verzekering.nl technisch goed werkt voor iedereen die onze website bezoekt. Daniël is klantgericht en is er altijd mee bezig om het platform technisch te perfectioneren en optimaliseren.

John

Tarievenspecialist

John bewaakt de tarieven, doet onderzoek en is bovenal kritisch. John zorgt ervoor dat al onze tarieven up-to-date zijn. Hij regelt de beste deals voor onze klanten, zodat ze nooit te veel betalen.

Leopold

Commercieel manager

Een echte netwerker. Onderhoud contacten met onze leveranciers, verkent de markt en draagt zorg voor constructieve samenwerkingen en het benutten van commerciële kansen.

Martin Dekker

Martin

Business developer

Martin is onze business developer. Hij houdt zich bezig met het opzetten van nieuwe concepten en de optimalisatie van onze online kanalen. Daarnaast is Martin doorlopend aan het bekijken hoe we onze bedrijfsprocessen en met name de efficiency daarvan kunnen verbeteren. Anders gezegd, ervoor te zorgen dat klanten tevreden over ons zijn.

Michael

General manager

De koersbepaler voor Verzekering.nl. Zorgt ervoor dat het platform zich ontwikkelt en dat we daarin slimme keuzes maken.

Mike

Finance medewerker

Mike brengt met zijn financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten.

Dario

Content marketeer

Dario zorgt ervoor dat het laatste nieuws over particuliere verzekeringen op onze website komt en alle informatie over deze verzekeringen ook daadwerkelijk klopt. Ook geeft hij antwoord op veelgestelde vragen van onze klanten.

Jochem

Content marketeer

Jochem zorgt er samen met Dario voor dat het laatste nieuws over verzekeringen op onze website komt en alle informatie over verzekeringen ook daadwerkelijk klopt. Hierbij richt Jochem zich voornamelijk op ons aanbod zakelijke verzekeringen.

Onze stagiairs

Ilya

SEO stagiair

Sanne

SEO stagiair

Onderdeel van EVR-groep

Gespecialiseerde en enthousiaste professionals

Verzekering.nl is onderdeel van de EVR Groep. Eijgendaal & van Romondt (EVR) is een financieel advieskantoor met bijna 90 jaar ervaring. Door deze samenwerking, en het bundelen van onze kennis en mogelijkheden, zijn wij je nog beter van dienst. Voor meer informatie kan je terecht op de website www.evr.nl. Wanneer je bij Verzekering.nl een zakelijke offerte aanvraagt zal je merken dat de afhandeling van je verzoek plaatsvindt via de EVR Groep.

Scroll naar boven