Zakelijk

Ons team

Graag stellen we ons team aan je voor

Home > Ons team

Daniël

IT Manager

Daniël zorgt ervoor dat Verzekering.nl technisch goed werkt voor iedereen die onze website bezoekt. Daniël is klantgericht en is er altijd mee bezig om het platform technisch te perfectioneren en optimaliseren.

Dario

Marketeer

Dario is verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van Verzekering.nl. Hij ontwikkelt en implementeert strategieën om de zichtbaarheid van de merken te vergroten en werkt samen met interne en externe teams om effectieve campagnes te plannen en uit te voeren.

Jeroen

Verzekeringsdeskundige

Jeroen is een van onze deskundige verzekeringsadviseurs, bekend om zijn grondige risicoanalyses en zijn aandacht voor de wensen van klanten om tot de meest passende verzekeringsoplossingen te komen. Hij bedient zowel zakelijke als particuliere klanten en beschikt over uitgebreide kennis van alle soorten verzekeringen. 

Jochem

Content marketeer

Jochem zorgt er samen met Max voor dat het laatste nieuws over zakelijke verzekeringen op onze website komt en alle informatie over deze verzekeringen ook daadwerkelijk klopt. Dankzij hun inspanningen blijven onze zakelijke klanten altijd goed geïnformeerd en kunnen ze met vertrouwen de juiste verzekeringskeuzes maken.

John

Verzekeringsdeskundige

John beschikt over uitgebreide kennis van verzekeringsproducten, geschikt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Als een van onze deskundige verzekeringsadviseurs, neemt hij altijd de tijd om zowel nieuwe als bestaande klanten van een passende verzekeringsoplossing te voorzien. 

Leopold

Commercieel manager

Een echte netwerker. Onderhoud contacten met onze leveranciers, verkent de markt en draagt zorg voor constructieve samenwerkingen en het benutten van commerciële kansen.

Martin Dekker

Martin

Business developer

Martin is onze business developer. Hij houdt zich bezig met het opzetten van nieuwe concepten en de optimalisatie van onze online kanalen. Daarnaast is Martin doorlopend aan het bekijken hoe we onze bedrijfsprocessen en met name de efficiency daarvan kunnen verbeteren. Anders gezegd, ervoor te zorgen dat klanten tevreden over ons zijn.

Max

Content marketeer

Max zorgt er samen met Jochem voor dat het laatste nieuws over zakelijke verzekeringen op onze website komt en alle informatie over deze verzekeringen ook daadwerkelijk klopt. Dankzij hun inspanningen blijven onze zakelijke klanten altijd goed geïnformeerd en kunnen ze met vertrouwen de juiste verzekeringskeuzes maken.

Michael

General manager

De koersbepaler voor Verzekering.nl. Zorgt ervoor dat het platform zich ontwikkelt en dat we daarin slimme keuzes maken. Hij analyseert markttrends, bekijkt groeikansen en stippelt strategische richtingen uit om onze positie als toonaangevende verzekeringsvergelijker te versterken.

Mike

Finance medewerker

Mike brengt met zijn financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten. Hij zorgt voor een solide financiële basis door budgetten te beheren, kosten te optimaliseren en financiële rapportages op te stellen. Dankzij zijn expertise kunnen we weloverwogen beslissingen nemen en onze middelen efficiënt inzetten.

Peter

Verzekeringsdeskundige

Peter is een van onze deskundige verzekeringsadviseurs. Hij helpt zowel particuliere als zakelijke klanten met het vinden van verzekeringsoplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hij is een betrouwbare schakel in ons team, altijd klaar om zijn klanten te begeleiden door het soms ingewikkelde verzekeringslandschap. Bij hem kun je terecht voor advies over alle soorten verzekeringen.

Robert-Jan

Verzekeringsdeskundige

Robert-Jan is een ervaren verzekeringsadviseur in ons team en levert maatwerkadvies aan zowel particulieren als bedrijven. Hij beheert de verzekeringsplannen van onze klanten van begin tot eind, en zorgt ervoor dat deze naadloos aansluiten bij hun specifieke wensen en behoeften. Met zijn uitgebreide kennis van verzekeringsproducten is Robert-Jan een essentiële schakel binnen Verzekering.nl.

Sanne

Content marketeer

Sanne zorgt er samen met Timo voor dat het laatste nieuws over particuliere verzekeringen op onze website komt en alle informatie over verzekeringen ook daadwerkelijk klopt. Dankzij hun inspanningen blijven onze particuliere klanten altijd goed geïnformeerd en kunnen ze met vertrouwen de juiste verzekeringskeuzes maken.

Timo

Content marketeer

Timo richt zich net als Sanne op particuliere verzekeringen en zorgt hij ervoor dat onze klanten altijd toegang hebben tot de meest actuele en nauwkeurige informatie. Dankzij hun inspanningen blijven onze particuliere klanten altijd goed geïnformeerd en kunnen ze met vertrouwen de juiste verzekeringskeuzes maken.

Stagiairs

verzekering.nlman2x

Ben jij dit?

SEO stagiair

verzekering.nlman2x

Ben jij dit?

SEO stagiair

Ben jij een creatieve geest met een passie voor schrijven en online marketing? Wil je leren hoe je impact kunt maken in de wereld van verzekeringen en jezelf ontwikkelen tot een expert in content marketing en SEO? Dan zijn wij bij Verzekering.nl op zoek naar jou!

Onderdeel van EVR-groep

Gespecialiseerde en enthousiaste professionals

Verzekering.nl is onderdeel van de EVR Groep. Eijgendaal & van Romondt (EVR) is een financieel advieskantoor met ruim 90 jaar ervaring. Door deze samenwerking, en het bundelen van onze kennis en mogelijkheden, zijn wij je nog beter van dienst. Voor meer informatie kan je terecht op de website www.evr.nl. Wanneer je bij Verzekering.nl een zakelijke offerte aanvraagt zal je merken dat de afhandeling van je verzoek plaatsvindt via de EVR Groep.

Scroll naar boven