Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Ons team

de medewerkers van Verzekering.nl

Maak kennis met het team van verzekering.nl

Graag stellen we je ons team voor

Chander

Chander

IT Manager

Ervoor zorgen dat verzekering.nl technisch goed werkt voor iedereen die een verzekering zoekt en deze te koppelen aan (nieuwe) aanbieders. Chander is klantgericht en is er altijd mee bezig om het platform technisch te perfectioneren.

John

John

Tarieven specialist

John bewaakt de tarieven, doet onderzoek en is bovenal kritisch. John zorgt ervoor dat al onze tarieven up-to-date zijn. Hij regelt de beste deals voor onze klanten, zodat ze nooit te veel betalen.

Leopold

Leopold

Commercieel manager

Een echte netwerker. Onderhoud contacten met onze leveranciers, verkent de markt en draagt zorg voor constructive samenwerkingen en het benutten van commerciele kansen.

Michael

Michael

General manager

De koersbepaler voor Verzekering.nl. Zorgt ervoor dat het platform zich ontwikkelt en dat we daarin slimme keuzes maken.

Mike

Mike

Finance medewerker

Michael brengt met zijn financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten. Dit doet hij samen met Prem.

Nima

Nima

Manager operatie

Dat Nima multi-inzetbaar is heeft hij wel bewezen. Hij vormt vanaf het begin de motor achter Verzekering.nl door processen te bewaken, deadlines te halen en ervoor te zorgen dat klanten en collega's blij zijn. Het managen van de operaties is daarbij essentieel.

Pim

Pim

Marketing manager

Pim is een expert op het gebied van marketing, zowel on- als offline. Met zijn strategieën en met hulp van zijn team weet hij onze website in de kijker te spelen bij potentiële klanten. Daarnaast verkent hij graag nieuwe mogelijkheden om klanten nog blijer te maken.

Prem

Prem

Finance medewerker

Prem brengt met zijn financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten. Dit doet hij samen met Michael.

Eva

Eva

SEO stagiair

Eva zorgt dat Verzekering.nl SEO technisch optimaal werkt. Zo komen wij hoger in Google rankings en zijn we gemakkelijker te vinden voor onze toekomstige klanten die op zoek zijn naar de beste verzekering die bij hun past.

Claudia

Claudia

SEO stagiair

Claudia zorgt ervoor dat de allerlaatste nieuws en wetenswaardigheden die met verzekeringen te maken hebben op onze website en social media kanalen komen. Op deze manier houden we onze klanten op de hoogte wat voor hun van belang is en wat er speelt.

Nikki

Nikki

SEO stagiair

Nikki zorgt ervoor dat de allerlaatste nieuws en wetenswaardigheden die met verzekeringen te maken hebben op onze website en social media kanalen komen. Op deze manier houden we onze klanten op de hoogte wat voor hun van belang is en wat er speelt.

Vergelijk de beste verzekeraars

© copyright