Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Ons team

de medewerkers van Verzekering.nl

Maak kennis met het team van verzekering.nl

Graag stellen we je ons team voor

Daniel

Daniel

IT Manager

Ervoor zorgen dat verzekering.nl technisch goed werkt voor iedereen die een verzekering zoekt en deze te koppelen aan (nieuwe) aanbieders. Daniel is klantgericht en is er altijd mee bezig om het platform technisch te perfectioneren.

John

John

Tarieven specialist

John bewaakt de tarieven, doet onderzoek en is bovenal kritisch. John zorgt ervoor dat al onze tarieven up-to-date zijn. Hij regelt de beste deals voor onze klanten, zodat ze nooit te veel betalen.

Leopold

Leopold

Commercieel manager

Een echte netwerker. Onderhoud contacten met onze leveranciers, verkent de markt en draagt zorg voor constructive samenwerkingen en het benutten van commerciele kansen.

Martin

Martin

Business developer

Martin is onze Business developer. Hij houdt zich bezig met het opzetten van nieuwe concepten en de optimalisatie van onze online kanalen. Daarnaast is Martin doorlopend aan het bekijken hoe we onze bedrijfsprocessen en met name de efficiency daarvan kunnen verbeteren. Anders gezegd, ervoor te zorgen dat klanten tevreden over ons zijn.

Michael

Michael

General manager

De koersbepaler voor Verzekering.nl. Zorgt ervoor dat het platform zich ontwikkelt en dat we daarin slimme keuzes maken.

Mike

Mike

Finance medewerker

Michael brengt met zijn financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten. Dit doet hij samen met Prem.

Pim

Pim

Marketing manager

Pim is een expert op het gebied van marketing, zowel on- als offline. Met zijn strategieën en met hulp van zijn team weet hij onze website in de kijker te spelen bij potentiële klanten. Daarnaast verkent hij graag nieuwe mogelijkheden om klanten nog blijer te maken.

Prem

Prem

Finance medewerker

Prem brengt met zijn financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten. Dit doet hij samen met Michael.

Hananja

Hananja

SEO stagiair

Hananja zorgt ervoor dat de allerlaatste nieuws en wetenswaardigheden die met verzekeringen te maken hebben op onze website en social media kanalen komen. Op deze manier houden we onze klanten op de hoogte wat voor hun van belang is en wat er speelt.

Dario

Dario

SEO stagiair

Dario zorgt ervoor dat de allerlaatste nieuws en wetenswaardigheden die met verzekeringen te maken hebben op onze website en social media kanalen komen. Op deze manier houden we onze klanten op de hoogte wat voor hun van belang is en wat er speelt.

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright