Zakelijk

InShared autoverzekering

Waarom InShared autoverzekering
De autoverzekering van Inshared heeft van de Consumentenbond een vijf sterren beoordeling gekregen. InShared biedt een unieke autoverzekering aan.

Een voordelige autoverzekering bij InShared is niet alleen gunstig voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. InShared streeft ernaar om de kosten, en daarmee de premies, zo laag mogelijk te houden. Zo kun je veilig en goed verzekerd de weg op. InShared biedt verschillende pakketten voor autoverzekeringen aan, waaronder de unieke Beperkt Casco EXTRA autoverzekering.

De premie van een autoverzekering bij InShared

De premie van een autoverzekering bij InShared varieert afhankelijk van je woonplaats, leeftijd, type auto, schadevrije jaren en de dekking die je kiest. Wil je de premiekosten weten en ontdekken of er voordelige autoverzekeringsmogelijkheden beschikbaar zijn? Op onze website kun je het volledige assortiment autoverzekeringen vergelijken

De dekking van autoverzekeringen bij InShared 

Het is verplicht om minimaal je auto WA te verzekeren. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen, zoals WA beperkt casco of WA volledig casco. InShared biedt verschillende pakketten voor autoverzekeringen aan, waaronder de unieke Beperkt Casco EXTRA autoverzekering. Hier zijn de opties:

WA
  • Schade aan een ander
  • Hulp bij schade in binnen- en buitenland
Beperkt Casco

Dit is de meest gekozen autoverzekering bij InShared voor auto’s tussen de 6 en 15 jaar. Naast de standaard WA wordt ook het volgende gedekt:

  • Schade door dieren
  • Ruitschade
  • Brand en storm
  • Inbraak en diefstal
  • De aanschaf/nieuwwaarde bij total loss of diefstal is 1 jaar
Beperkt Casco EXTRA

Naast Beperkt Casco heb je bij Beperkt Casco EXTRA de volgende dingen die gedekt worden:

  • InShared dekt 50% van de schade die optreedt door aanrijding, omslaan, van de weg af raken, of te water raken, zelfs als je auto geparkeerd stond en de schade per ongeluk (dus niet opzettelijk) door jou zelf is veroorzaakt. Dit geldt ook in geval van schade door vandalisme of relletjes.
Allrisk

Naast de vorige autoverzekeringen van InShared heb je ook nog Allrisk en ben je ook verzekerd voor:

  • De aanschaf/nieuwwaarde bij total loss of diefstal is 3 jaar
  • Bij Allrisk ben je niet voor 50%, maar voor 100% gedekt tegen schade die door jou is veroorzaakt.

InShared aanvullende autoverzekeringen

Naast de autoverzekering van InShared, kan je ook extra verzekeren bij InShared met de aanvullende dekkingen.

Inzittendenverzekering

De inzittendenverzekering van Inshared dekt persoonlijke schade van inzittenden van je auto na een ongeval. Ook de persoonlijke eigendommen van de inzittenden zijn verzekerd. 

Rechtsbijstandverzekering

Bij InShared krijg je juridische ondersteuning voor het verhalen van schade aan je auto die is ontstaan door deelname aan het verkeer of door externe gebeurtenissen. 

Pechhulp

InShared is beschikbaar als je pech hebt door een storing aan je auto. De autoverzekering dekt ook problemen met een aanhanger die aan je auto is bevestigd.

MoneyView over InShared autoverzekering

In augustus 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item gepubliceerd over autoverzekeringen. In dit onderzoek zijn 29 WA producten geanalyseerd.  InShared heeft nu voor het derde jaar vijf sterren op voorwaarden behaald. InShared kent een ruime acceptatie en uitgebreide hulpverlening in Nederland en het buitenland.

Je kunt hier direct jouw autoverzekering van InShared aanvragen.

Waarom een autoverzekering bij InShared?

Bij InShared draait alles om het handhaven van lage premies en het bieden van hoogwaardige kwaliteit in autoverzekeringen. Bovendien is InShared gastvrij voor alle soorten auto’s, inclusief elektrische voertuigen. De 24/7 alarmcentrale van InShared staat altijd klaar, waar ter wereld je ook bent. Als je auto gerepareerd moet worden, ontvang je gratis een vervangende auto of ander vervoer. En als er aan het einde van het jaar geld overblijft van de premie die gereserveerd is voor schade, krijg je dat als een jaarlijkse beloning terug.

Autoverzekeringen vergelijken

Het kan soms knap lastig zijn om een verzekering te vinden voor je auto. Er zijn namelijk veel verschillende autoverzekeraars, dekkingen en premies. Het kan flink ingewikkeld worden om een passende autoverzekering af te sluiten. Bij Verzekering.nl maken wij het makkelijk voor je. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk diverse autoverzekeringen vergelijken, zodat je een passende verzekering kunt afsluiten. Bespaar flink op je premie en verzeker je fiets gemakkelijk en snel online via Verzekering.nl.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven