Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Inshared autoverzekering

De autoverzekering van InShared heeft een van de laagste premies in Nederland. Bij de allrisk autoverzekering vergoedt InShared de eerste drie jaar de nieuwwaarde van jouw (nieuwe) auto. Als uw auto total loss, of bij de hersteller ABS in reparatie is krijgt u gratis een andere auto mee.

De premie van een autoverzekering bij InShared

De premie die je betaalt bij het hebben van een autoverzekering bij de InShared verschilt enorm per situatie. Het hangt namelijk af van onder andere: je woonplaats, je leeftijd, je auto, en tot slot ook de schadevrije jaren. Als je nieuwsgierig bent naar welke premie jij moet betalen en of er niet meer voordeligere autoverzekeringen zijn, dan kun jij op onze site het aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

De dekking van autoverzekeringen bij InShared

De InShared biedt een paar soorten dekkingen bij de autoverzekering. Je ben verplicht om je auto WA te verzekeren. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen. Dit is meestal ook slimmer. Je kan de autoverzekering van InShared op 3 manieren uitbreiden:

WA

- Schade aan anderen

WA + Beperkt Casco

- Schade aan anderen

- Ruitbreuk en barsten

- Diefstal, brand en storm

- Aanschaf / nieuwwaarde bij total loss of diefstal tot 1 jaar

WA + Beperkt Casco Extra

- Schade aan anderen

- Ruitbreuk en barsten

- Diefstal, brand en storm

- Schade aan jouw eigen auto die jij zelf veroorzaakt hebt (50%)

- Aanschaf / nieuwwaarde bij total loss of diefstal tot 1 jaar

Allrisk

- Schade aan anderen

- Ruitbreuk en barsten

- Diefstal, brand en storm

- Schade aan jouw eigen auto die jij zelf veroorzaakt hebt (100%)

- Aanschaf / nieuwwaarde bij total loss of diefstal tot 3 jaar

InShared aanvullende autoverzekeringen

Verder heeft de InShared ook nog eens aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter passen bij je persoonlijke situatie. Je kan je verzekering uitbreiden met:

- Inzittendenverzekering

- Pechhulp

Schade melden autoverzekering InShared

Het is verstandig om als eerst voordat je de schade bij InShared gaat melden de polis, het pakketnummer en de voorwaarden te checken. Daarna kan je eenvoudig de schade schriftelijk, telefonisch of online melden bij InShared

Schade melden via de post

Bij deze optie wordt er een kopie gemaakt van het schadeformulier dat volledig is ingevuld. De voor en achter kant dienen gekopieerd te worden. Dit moet dan met de post naar InShared gestuurd worden.

Schade melden via de app

Bij deze optie moet de app van de InShared worden gedownload op je mobiele telefoon. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel in de app.

Schade melden via het internet

Bij deze optie moet je naar je persoonlijke omgeving op de website van InShared inloggen. Na het inloggen kan makkelijk op de site de autoschade worden aangemeld.

De Contactgegevens van InShared

Postadres: Postbus 408, 3830 AL Leusden

E-mailadres: contact@inshared.nl


© copyright