Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Opstalverzekering vergelijken

geen onverwacht hoge kosten bij schade

Opstalverzekering vergelijken

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzekert u uw huis en bijgebouwen zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan bij schade. De meeste mensen sluiten bij aankoop van een woning een opstalverzekering af en kijken er daarna niet of nauwelijks meer naar om. Maar verzekeraars kunnen hun voorwaarden en premies aanpassen, waardoor uw opstalverzekering verandert. Vergelijk opstalverzekeringen en bekijk of er een verzekering is die beter bij uw woonsituatie aansluit. Het maken van een vergelijking loont overigens ook wanneer u voor het eerst een opstalverzekering af wilt sluiten. Wanneer u vragen heeft over een opstalverzekering kunt u contact opnemen met een van onze werknemers.

Twitter
Facebook 070 2210633
mail onsinfo@verzekering.nl

Opstalverzekering vergelijken en afsluiten

Een opstalverzekering is een verzekering die de schade aan uw woning dekt ten gevolge van brand, storm en inbraak. Deze verzekering heet ook wel een woonhuisverzekering. Bij deze verzekering is zowel uw woonhuis verzekerd als alle onroerende goederen die bij de woning horen zoals bijvoorbeeld leidingen, centrale verwarming, sanitair, schuurtjes en dergelijke. Dit zijn dus voorwerpen die nagelvast aan de woning zitten. Schade die u met opzet hebt veroorzaakt worden niet vergoed door de verzekeraar en ook in oorlogssituaties of overstromingen wordt niets vergoed. Een opstalverzekering vergelijken doet u snel via verzekering.nl

De opstalverzekering is voor bezitters van particuliere woningen. Vaak is deze verzekeringssoort ook verplicht wanneer u een hypotheek wilt afsluiten voor uw koophuis. Indien u werkt aan huis en daarbij bijvoorbeeld gebruik maakt van een huispraktijk is dit vaak geen probleem voor de verzekeraar. Als de woning echter puur voor zakelijk gebruik is, kunt u deze verzekering niet afsluiten.

Voor het vaststellen van de premie van uw opstalverzekering wordt in veel gevallen de waarde van uw woonhuis vastgesteld. Deze waarde staat gelijk aan de herbouwwaarde van uw huis. Bij sommige verzekeraars wordt u echter tegen een vast bedrag verzekerd. De opstalverzekering vergelijkt u snel en gemakkelijk via onze vergelijkingsmodule.

Andere verzekeringen

Naast opstalverzekeringen vergelijkt u bij Verzekering.nl inboedelverzekeringen, zorgverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en reisverzekeringen. Onder onze overige verzekeringen vindt u onder andere bootverzekeringen, dierenverzekeringen, uitvaartverzekeringen en scooterverzekeringen.

Direct berekenen

Vergelijk de beste verzekeraars

Contact opnemen? Simpel!

Overige informatie

© copyright