Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Opstalverzekering vergelijken

geen onverwacht hoge kosten bij schade

Opstalverzekering vergelijken

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzeker je jouw huis en bijgebouwen zodat je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan bij schade. De meeste mensen sluiten bij aankoop van een woning een opstalverzekering af en kijken er daarna niet of nauwelijks meer naar om. Maar verzekeraars kunnen hun voorwaarden en premies aanpassen, waardoor jouw opstalverzekering verandert. Vergelijk opstalverzekeringen en bekijk of er een verzekering is die beter bij jouw woonsituatie aansluit. Het maken van een vergelijking loont overigens ook wanneer je voor het eerst een opstalverzekering af wilt sluiten. Wanneer je vragen hebt over een opstalverzekering kun je contact opnemen met een van onze werknemers.

Twitter
Facebook
mail onsinfo@verzekering.nl

Opstalverzekering vergelijken en afsluiten

Een opstalverzekering is een verzekering die de schade aan jouw woning dekt ten gevolge van brand, storm en inbraak. Deze verzekering heet ook wel een woonhuisverzekering. Bij deze verzekering is zowel jouw woonhuis verzekerd als alle onroerende goederen die bij de woning horen zoals bijvoorbeeld leidingen, centrale verwarming, sanitair, schuurtjes en dergelijke. Dit zijn dus voorwerpen die nagelvast aan de woning zitten. Schade die je met opzet hebt veroorzaakt worden niet vergoed door de verzekeraar en ook in oorlogssituaties of overstromingen wordt niets vergoed. Een opstalverzekering vergelijken doe je snel via Verzekering.nl

De opstalverzekering is voor bezitters van particuliere woningen. Vaak is deze verzekeringssoort ook verplicht wanneer je een hypotheek wilt afsluiten voor je koophuis. Indien je werkt aan huis en daarbij bijvoorbeeld gebruik maakt van een huispraktijk is dit vaak geen probleem voor de verzekeraar. Als de woning echter puur voor zakelijk gebruik is, kun je deze verzekering niet afsluiten.

Voor het vaststellen van de premie van jouw opstalverzekering wordt in veel gevallen de waarde van je woonhuis vastgesteld. Deze waarde staat gelijk aan de herbouwwaarde van jouw huis. Bij sommige verzekeraars word je echter tegen een vast bedrag verzekerd. De opstalverzekering vergelijkt je snel en gemakkelijk via onze vergelijkingsmodule.

Andere verzekeringen

Naast opstalverzekeringen vergelijk je bij Verzekering.nl inboedelverzekeringen, zorgverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en reisverzekeringen. Onder onze overige verzekeringen vind je onder andere bootverzekeringen, dierenverzekeringen, uitvaartverzekeringen en scooterverzekeringen.

Direct berekenen

Vergelijk de beste verzekeraars

© copyright