Zakelijk

Unigarant opstalverzekering

Waarom Unigarant opstalverzekering
Unigarant opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Met de opstalverzekering van Unigarant is je huis verzekerd tegen verschillende schades. De werkelijke kosten worden vergoed door Unigarant. Het glas is standaard meeverzekerd en Unigarant regelt eventuele noodreparaties. Een opstalverzekering wordt door sommige verzekeraars een woonhuisverzekering genoemd.

Basisdekking opstalverzekering Unigarant

De basisdekking van de opstalverzekering van Unigarant is de enige dekking die zij aanbieden. Deze basisdekking van Unigarant is een uitgebreide dekking. Je verzekert je huis tegen vele vormen van schade. Zo wordt er schade vergoed aan je huis en tuin. Maar ook eventuele tuinhuisjes of schuurtjes zijn meeverzekerd. Deze bijgebouwen mogen maximaal 100m2 zijn. Verder is ook het glas van je huis verzekerd. Ook zonnepanelen of andere spullen die aan je huis vastzitten, zijn gedekt tegen schade.

Opstalverzekering Unigarant

Maximaal schadebedrag

In principe vergoedt Unigarant het hele schadebedrag. De werkelijke kosten die je maakt worden vergoed. Ook als dit bedrag eigenlijk hoger is dan het bedrag waarvoor je huis is verzekerd. Er zijn echter enkele uitzonderingen.

Zo wordt de schade door diefstal uit garages of bijgebouwen van het huis maximaal vergoed tot €7.500,-. Kostbaarheden worden tot hetzelfde bedrag vergoed.

Eigen risico

Het eigen risico is niet altijd van toepassing bij Unigarant. Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen wil je geen eigen risico hoeven te betalen. Bij Unigarant betaal je in principe geen eigen risico. Je moet dan wel de schade laten herstellen bij een schadehersteller van Unigarant en mag de schade niet zijn ontstaan door storm. Als je de schade laat herstellen door iemand die niet bij Unigarant is aangesloten, betaal €250 eigen risico. Dat betaal je ook als je schade hebt door storm.

Opstalverzekering vergelijken

Is de opstalverzekering van Unigarant iets voor jou of meer weten over andere opstalverzekeringen? Maak gebruik van onze vergelijkingstool om de informatie te vinden die jij nodig hebt. Op Verzekering.nl kun je alle informatie vinden over allerlei verschillende opstalverzekering. Bekijk de verschillen en besluit welke opstalverzekering het best past bij jouw huis. Vergelijk en sluit af.

Vergelijk opstalverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven