Zakelijk

Motorverzekering vergelijken

Een motorverzekering die bij jou past

Motorverzekering vergelijken bij Verzekering.nl

Je motor is meer dan alleen een vervoermiddel, het is een bron van vrijheid en avontuur. Het is natuurlijk belangrijk om jezelf en je motor goed te beschermen. Het vinden van de juiste motorverzekering is daarom essentieel. Gelukkig staan we klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Via onze onafhankelijke vergelijker krijg je toegang tot verschillende motorverzekeringen die aansluiten bij jouw unieke behoeften en budget. Of je nu een ervaren rijder bent of net je eerste motor hebt gekocht. Het vergelijken van motorverzekeringen is de eerste stap naar meer zekerheid op de weg. Wanneer je een motorverzekering afsluit, zijn er enkele cruciale factoren om in gedachten te houden. Van de leeftijd van de bestuurder tot de dekkingsopties en zelfs je woonplaats, elk detail kan van invloed zijn op de premie en de dekking die je krijgt. Maar maak je geen zorgen, onze vergelijkingstool maakt het gemakkelijk om deze punten te overzien en de beste deal te vinden voor jou.

Bij Verzekering.nl geloven we in eerlijkheid, keuzevrijheid en gemak. Daarom bieden we een onafhankelijk platform waarop je transparant en snel motorverzekeringen kunt vergelijken. Ontdek nu de voordelen van onze service en bereken eenvoudig de premie voor je motorverzekering. Sluit vandaag nog de ideale dekking af, zodat je vol kan genieten van elke rit.

 Groot aanbod van motorverzekeraars

 Vind de beste premie voor jouw situatie

 Binnen een paar stappen een nieuwe motorverzekering

Onze top 5 motorverzekeraars

Waarop zijn de premies van de motorverzekering gebaseerd?

De hierboven getoonde vanaf premies zijn door ons zo zorgvuldig mogelijk berekend en zijn gebaseerd op de volgende gegevens:

 • Yamaha Sport uit 1997
 • 74 KW vermogen
 • 599CC cilinderinhoud
 • WA dekking zonder uitbreidingen
 • Geboortedatum: 01-01-1960
 • Postcode 9971 AA
 • 20 schadevrije jaren
 • Laagste categorie kilometers per jaar

Datum berekening: 22 maart 2024

Keuze uit de beste motorverzekeraars

Een groot aanbod verzekeraars van motorverzekeringen!

Gemakkelijk vergelijken in 3 stappen

Met onze vergelijker vraag je binnen 5 minuten heel eenvoudig een motorverzekering aan!
1

Stap 1: je situatie

Vul je kenteken, schadevrije jaren, adres, geboortedatum en het aantal kilometers per jaar in.

2

Stap 2: je dekking

Kies of je de motor WA, WA + Beperkt Casco of WA +Volledig Casco wil verzekeren.

3

Stap 3: vergelijk het aanbod

Vergelijk motorverzekeringen op premie, dekking en eigen risico. Vraag gelijk een verzekering aan.

Welke schade dekt een motorverzekering?

Een motorverzekering biedt financiële bescherming tegen verschillende risico’s die gepaard gaan met het bezitten en gebruiken van een motorfiets. De exacte dekking kan variëren afhankelijk van het type verzekering dat je kiest. Net als bij een auto is het ook bij jouw motorfiets verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Dit betekent dat je aansprakelijk bent als je schade rijdt aan iets of iemand. Naast een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) kun je ook een WA beperkt Casco of een All risk verzekering afsluiten. In het overzicht hieronder zie je duidelijk welke schade door welke dekking wordt vergoed.

Dekking
WA
Beperkt casco
All risk
Schade aan anderen
Hulp na ongeval
Diefstal en joyriding
Brand- en stormschade
Aanrijding met dieren
Aanrijding en onderuitgaan
Vandalisme
Leeftijd motor
10+ jaar
6 - 10 jaar
0 - 5 jaar

Dekkingen motorverzekering

Er zijn drie verschillende soorten dekkingen voor de motorverzekering. Kies je voor de WA-verzekering, WA beperkt casco verzekering of juist voor een all risk verzekering? Vergelijk jouw motorverzekering op prijs, dekking en beoordeling. Het is belangrijk om de verschillen tussen deze dekkingsopties te begrijpen en te bepalen welk niveau van dekking het beste past bij jouw individuele behoeften, rijgedrag en budget. Weet je niet precies wat welke dekking inhoudt? Wij leggen dit hieronder voor jou uit.

WA-verzekering

Wettelijke aansprakelijkheid (WA) is het basisniveau van dekking dat vereist is voor alle motorvoertuigen in Nederland. Deze dekking beschermt je tegen de financiële gevolgen van schade die je met je motor aan anderen veroorzaakt, zowel aan personen als aan eigendommen. 

Als je bij een ongeval betrokken raakt waarbij jij als bestuurder aansprakelijk bent, dekt de WA-verzekering de kosten voor schadevergoedingen aan derden. Dit kan onder meer medische kosten, reparatiekosten aan voertuigen van anderen, en andere gerelateerde kosten.

WA beperkt casco verzekering

Een WA beperkt casco motorverzekering biedt een uitgebreidere dekking dan de WA-verzekering. 

Naast de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid, beschermt WA beperkt casco je eigen motor tegen specifieke risico’s, zoals diefstal, brand, stormschade, en aanrijdingen met dieren. 

Deze dekking is vooral nuttig als je je motor wilt beschermen tegen schade als gevolg van externe factoren, maar niet de volledige kosten van alle ongevallen wilt dragen.

All risk verzekering

Volledig casco, ook bekend als all risk, biedt de meest uitgebreide dekking voor je motor. Naast de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en de risico’s gedekt door WA beperkt casco, omvat volledig casco ook schade aan je eigen motor als gevolg van ongevallen waarbij je zelf schuldig bent. 

Dit betekent dat zelfs als je motor beschadigd raakt door je eigen fout, zoals bij een eenzijdig ongeval, de kosten voor reparatie of vervanging worden gedekt door je verzekering. Deze dekking is ideaal voor rijders die maximale gemoedsrust willen, zelfs in situaties waarbij zijzelf verantwoordelijk zijn voor de schade.

Aanvullende dekkingen voor je motorverzekering

Wanneer je op de weg bent met je motor, wil je niet alleen jezelf, maar ook je bezittingen goed beschermd hebben. Daarom bieden veel verzekeraars aanvullende dekkingen aan die extra bescherming bieden voor verschillende aspecten van jouw rijervaring. Hier zijn enkele aanvullende dekkingen die je kunt overwegen:

Schadeverzekering opzittenden

Een ongeluk kan ernstige gevolgen hebben, niet alleen voor je motor, maar ook voor je bagage en vooral voor jou en je passagier. Met de schadeverzekering opzittenden kun je bagage schade en letselschade voor zowel jou als je passagier verzekeren met deze aanvullende dekking.

Rechtsbijstand

Conflicten op de weg kunnen soms moeilijk op te lossen zijn zonder juridische hulp. Als motorrijder heb je misschien weleens gehoord: “Ik heb je niet gezien, je moet wel te snel hebben gereden.” Met de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je juridische ondersteuning van specialisten die dagelijks met dit soort zaken bezig zijn.

Motorkleding en helm

Een valpartij of botsing kan niet alleen schade aan je motor veroorzaken, maar ook aan je kleding en helm. Gelukkig kun je schade aan je motorkleding en helm tot wel € 5.000,- verzekeren, afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket en de verzekeraar.

Pechhulp

Vaak kun je ook pechhulp als extra dekking toevoegen aan je motorpolis. Vooral als je regelmatig lange ritten maakt, is het geruststellend te weten dat je snel weer op weg wordt geholpen bij pech. Zelfs in je eigen woonplaats of voor je deur kun je soms een beroep doen op een pechhulpverzekering.

Veelgestelde vragen over motorverzekeringen

De belangrijkste antwoorden over motorverzekeringen

Op basis van welke factoren wordt de hoogte van de premie van je motorverzekering gebaseerd?

De hoogte van de premie van jouw motorverzekering is gebaseerd op verschillende factoren. We hebben voor jou uitgezocht welke factoren hierbij een rol spelen.

 • Leeftijd: Jongere bestuurders hebben vaak hogere premies vanwege hun gebrek aan rijervaring, terwijl oudere bestuurders mogelijk lagere premies hebben vanwege hun langere staat van dienst.
 • Type motor: Het merk, model, bouwjaar en vermogen van de motor hebben invloed op de premie. Krachtigere en duurdere motoren kunnen hogere premies met zich meebrengen vanwege het hogere risico op schade en diefstal.
 • Dekking: Het niveau van dekking dat je kiest, zoals WA, WA beperkt casco of volledig casco, beïnvloedt de premie. Hoe uitgebreider de dekking, hoe hoger de premie over het algemeen zal zijn.
 • Schadevrije jaren: Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe hoger de korting op je premie kan zijn. Verzekeraars belonen bestuurders die geen schade hebben geclaimd met een lagere premie als teken van goed rijgedrag.
 • Woonplaats: De locatie waar je woont kan invloed hebben op de hoogte van je premie. Gebieden met een hogere dichtheid van verkeer of een hoger risico op diefstal kunnen resulteren in hogere premies.
 • Jaarlijkse kilometers: Hoe meer kilometers je per jaar rijdt, hoe hoger het risico op een ongeval en dus hoe hoger de premie kan zijn.
 • Eigen risico: Het kiezen van een hoger eigen risico kan leiden tot lagere premies, omdat je een deel van de kosten zelf betaalt in geval van schade.

De exacte berekening kan verschillen per verzekeraar, maar over het algemeen zijn dit de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de hoogte van je premie voor een motorverzekering. 

De beste motorverzekering van 2024

Wat is de beste motorverzekering 2024? Hier deed onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView in december 2023 onderzoek naar per dekking. De onderstaande verzekeraars kregen 5 uit 5 sterren voor deze dekkingen.

 • Voor alle drie dekkingen kwam FBTO als de beste motorverzekeraar naar voren op het gebied van voorwaarden, met een indrukwekkende score van 5 uit 5 sterren. Dit betekent dat FBTO uitblonk in aspecten zoals dekking, service en klantgerichtheid, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor motorrijders die op zoek zijn naar uitgebreide bescherming en goede voorwaarden.
 • Specifiek voor de volledig casco dekking werd InShared benoemd als de beste motorverzekeraar voor 2024 op het gebied van prijs. Deze erkenning wijst op het vermogen van InShared om concurrerende tarieven te bieden zonder in te boeten op kwaliteit en dekking. Voor motorrijders die op zoek zijn naar een uitgebreide dekking tegen een betaalbare prijs, kan InShared dus een aantrekkelijke optie zijn.

Om de voordeligste motorverzekering voor een specifiek voertuig te vinden, wordt aangeraden om gebruik te maken van de vergelijker bovenaan de pagina. Hiermee kan je snel en eenvoudig verschillende motorverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van prijs, dekking en andere relevante factoren, waardoor je een weloverwogen keuze kunnen maken die past bij jou individuele behoeften en budget. Kijk voor meer informatie naar het nieuwsbericht over de beste motorverzekering van 2024.

Bron: Moneyview Special Item motorverzekering

Specifieke motorverzekeringen

Als je een bijzondere motor bezit, wil je die natuurlijk optimaal verzekeren. Gelukkig zijn er speciale verzekeringen beschikbaar voor verschillende soorten motoren. Bovendien wordt in de wereld van de motoren vaak onderscheid gemaakt tussen bestuurders onder en boven de 25 jaar, iets om rekening mee te houden bij het vergelijken van motorverzekeringen. Hieronder volgen nu verschillende specifieke motorverzekeringen:

Motorfietsverzekering

Voor reguliere motorfietsen bieden verzekeraars standaard motorverzekeringen aan die zijn ontworpen om te voorzien in de behoeften van de gemiddelde motorrijder. Deze polissen omvatten doorgaans dekkingen zoals aansprakelijkheid, diefstal en (letsel)schade, waardoor motorrijders met gemoedsrust de weg op kunnen gaan.

Harley Davidson-verzekering

Als trotse eigenaar van een Harley Davidson kan het handig zijn om een aparte Harley-verzekering af te sluiten. Deze verzekering is specifiek afgestemd op de unieke eigenschappen van Harley Davidsons. Hoewel je jouw Harley ook onder een ‘normale’ motorverzekering kunt laten vallen, is het belangrijk om te weten dat niet elke verzekeraar Harleys accepteert.

Trikeverzekering

Een trike is een motorfiets met drie wielen, en de voorwaarden voor een trikeverzekering zijn vaak vergelijkbaar met die van een reguliere motorverzekering. Dit betekent dat je ook voor een trike een passende verzekering kunt vinden die aansluit bij jouw behoeften en de specificaties van je voertuig.

Tips het afsluiten van een motorverzekering

In Nederland is het wettelijk verplicht om minimaal een WA verzekering voor je motor af te sluiten. Dit is een belangrijke stap om jouw voertuig en jezelf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Gelukkig biedt Verzekering.nl een snelle en eenvoudige manier om dit te regelen. Binnen enkele minuten kun je direct jouw eigen motorverzekering afsluiten. Het afsluiten van jouw motorverzekering bij Verzekering.nl kost slechts vier eenvoudige stappen en neemt slechts vijf minuten van je tijd in beslag. Hieronder vind je een overzicht van deze stappen:

Tip 1: Analyseer je behoeften en rijgedrag

Voordat je een motorverzekering afsluit, is het cruciaal om je persoonlijke behoeften en rijgedrag te analyseren. Denk na over factoren zoals het type motor dat je hebt, je rijgeschiedenis, de frequentie van je ritten, en of je de motor gebruikt voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. Op basis hiervan kun je bepalen welk type dekking het meest geschikt is voor jouw situatie. Als je bijvoorbeeld regelmatig lange ritten maakt, kan het verstandig zijn om te investeren in aanvullende pechhulpdekking. Als je een splinternieuwe motor hebt, wil je misschien een uitgebreidere dekking overwegen om jezelf te beschermen tegen schade. Na het invullen van je gegevens kom je in een uitgebreider formulier waarin je kunt aangeven welke dekking je wenst. Bij Verzekering.nl kun je kiezen uit verschillende dekkingen, zoals WA-verzekering, WA beperkt casco en WA volledig casco. Stem de dekking af op je wensen en rijstijl voor optimale bescherming onderweg.

Tip 2: Goedkopere motorverzekering

Na het analyseren van je behoeften heb je je gegevens nodig om de motorverzekering af te sluiten. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

 • Kenteken van je motor
 • Postcode en huisnummer
 • Geboortedatum
 • Schadevrije jaren
 • Geschat aantal kilometers per jaar

Als je voor de goedkoopste motorverzekering wilt gaan, is dit vaak de verzekering met de meest beperkte dekking. Het is namelijk zo dat hoe minder je verzekerd, hoe goedkoper de verzekering zal zijn. De maandelijkse premie hangt af van verschillende factoren: de verzekeraar, jouw situatie, de dekking, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Wij hebben enkele tips voor hoe je een goedkopere motorverzekering kunt nemen.

 • Verhogen van eigen risico:
  Als je weinig schade rijdt, kun je je eigen risico verhogen in ruil voor premiekorting. Let wel op, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met eigen risico zal je eerst het bepaalde eigen risico bedrag zelf moeten betalen voordat je iets vergoed krijgt van de verzekeraar. Overweeg dus goed of je het deze premiekorting waard vind.
 • Betaal je premie per jaar:
  Je kunt in plaats van een maandelijkse premie ook 1 keer de jaarlijkse premie betalen. Hier krijg je vaak tussen de 3 en 6 procent korting voor, aangezien dit de verzekeraar administratieve kosten scheelt. Je zult hiervoor het jaarlijkse bedrag dus wel in één keer moeten betalen.
 • Betaal kleine schades zelf:
  In sommige gevallen van schade kan het voordeliger zijn om de schade zelf te betalen. Dit is omdat het claimen van schade ten koste gaat van je schadevrije jaren. Deze schadevrije jaren geven je premiekorting. Doordat de schadevrije jaren na een schadeclaim minder worden, zal de premie stijgen. Bij kleine schades kan het daarom voordeliger zijn om de schade zelf te betalen.

Tip 3: Kijk goed naar de voorwaarden

De meeste mensen zijn geneigd om alleen naar de prijs en dekking te kijken. Dit is niet zo gek, want dit lijkt het meest interessant. Maar wat zeker niet vergeten moet worden bij het kiezen van een motorverzekering zijn de voorwaarden. De voorwaarden verschillen per verzekeraar. Het is verstandig om voor het afsluiten goed deze voorwaarden te lezen zodat je niet in geval van schade met onaangename verrassingen komt. Wij hebben een aantal punten voor jou uitgezocht waarop de voorwaarden van verzekeraars kunnen verschillen:

 • Nieuwwaarderegeling en/of aanschafwaarderegeling
 • Vrije keuze schadehersteller
 • Vergoeding voor accessoires
 • Eigen risico
 • Vervangend vervoer bij schade

Tip 4: Motorverzekeringen vergelijken

Voordat je een definitieve keuze maakt, is het essentieel om je persoonlijke behoeften en wensen in overweging te nemen. Met verschillende aanbieders en variabelen is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je een definitieve beslissing neemt. Met behulp van de onafhankelijke vergelijker van Verzekering.nl kun je eenvoudig de verschillende motorverzekeringen vergelijken. Op de website vind je een overzicht van verschillende verzekeraars die je kunt vergelijken op factoren zoals premie, dekking en flexibiliteit van de verzekering. Het is van essentieel belang om een motorverzekering te vinden die voldoet aan jouw unieke behoeften en eisen. Neem de tijd om een weloverwogen keuze te maken, aangezien iedereen verschillende behoeften heeft.

Waarom is het verstandig om minimaal eens per jaar motorverzekeringen te vergelijken?

Het is een vraag die veel motorrijders zich stellen, maar het antwoord is helder en kan grote voordelen opleveren. Hier zijn vier belangrijke redenen waarom regelmatig vergelijken van motorverzekeringen essentieel is:

Reden 1: Prijsverschillen
Verzekeringspremies kunnen jaarlijks veranderen als gevolg van verschillende factoren, zoals wijzigingen in de verzekeringsmarkt, nieuwe aanbiedingen van verzekeraars, of wijzigingen in je eigen situatie (zoals meer schadevrije jaren). Door regelmatig te vergelijken, kun je profiteren van nieuwe aanbiedingen en mogelijk geld besparen door over te stappen naar een goedkopere verzekering.

Reden 2: Behoeften verschillen
Je persoonlijke situatie en behoeften kunnen in de loop van de tijd veranderen. Misschien heb je een nieuwe motor gekocht, ben je verhuisd naar een andere locatie, of heb wijzigingen in je rijgedrag. Het vergelijken van motorverzekeringen stelt je in staat om ervoor te zorgen dat je de juiste dekking hebt die aansluit bij je huidige situatie en behoeften.

Reden 3: Nieuwe dekkingsoptie
Verzekeringsmaatschappijen kunnen nieuwe dekkingsopties of aanvullende diensten introduceren die beter passen bij jouw wensen en eisen. Door regelmatig te vergelijken, kun je op de hoogte blijven van deze nieuwe mogelijkheden en ervoor zorgen dat je de meest geschikte dekking hebt voor jouw situatie.

Reden 4: Klantenservice 
Het is belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de servicekwaliteit van de verzekeraar. Door reviews en de klantenservice te raadplegen, kun je bepalen of andere klanten tevreden zijn over de dienstverlening van de verzekeraar. Regelmatig vergelijken stelt je in staat om over te stappen naar een verzekeraar met een betere reputatie en klantenservice, indien nodig.

Door regelmatig motorverzekeringen te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je de beste dekking hebt tegen de meest voordelige prijs, afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie.

Keuzehulp bij het vergelijken van motorverzekeringen

Om de beste dekking voor jouw motorverzekering te vinden, is het verstandig om te kijken naar de dagwaarde van je motor. Als je motor bijvoorbeeld al 10 jaar oud is maar nog steeds een hoge dagwaarde heeft, kan het verstandig zijn om naar een uitgebreidere dekking te kijken. Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken betreft de dekking, kan het kijken naar de dagwaarde je helpen. Houd bij je keuze ook in gedachten of je indien nodig geld achter de hand hebt voor schadeherstel. Als je dit niet hebt, kan het verstandig zijn om een uitgebreidere dekking te nemen. Wij hebben drie voorbeeld scenario’s voor jou die kunnen helpen bij de keuze van de dekking en aanvullende dekkingen van jouw motorverzekering.

Scenario 1

Peter, een 45-jarige die een eenvoudige motor heeft voor dagelijks gebruik, naar werk en huis. Peter gebruikt zijn motor dagelijks voor korte afstanden naar zijn werk en terug, en af en toe voor boodschappen in de stad. Aangezien Peters motor oud is en voornamelijk wordt gebruikt voor functionele doeleinden, is een WA-verzekering voldoende om hem te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade aan derden, terwijl hij zijn verzekeringskosten laag houdt.

Scenario 2

Sarah, een 28-jarige student die een tweedehands motor heeft gekocht voor recreatief gebruik in haar vrije tijd. Sarah rijdt voornamelijk in de zomermaanden en legt slechts een paar duizend kilometer per jaar af voor korte plezierritjes in de buurt. Aangezien Sarah’s motor minder waard is en ze deze voornamelijk recreatief gebruikt, biedt een WA beperkt casco dekking voldoende bescherming tegen specifieke risico’s zoals diefstal, brand en stormschade, terwijl ze haar premie lager houdt.

Scenario 3

Mark, een 35-jarige motorliefhebber met een krachtige en waardevolle sportmotor. Mark rijdt regelmatig lange afstanden en gebruikt zijn motor als zijn primaire vervoermiddel, zowel voor woon-werkverkeer als voor recreatieve ritten in het weekend. Gezien de waarde van Marks motor en zijn intensieve gebruik, is het verstandig om een uitgebreide dekking te hebben die zowel schade aan derden als schade aan zijn eigen motor dekt, inclusief schade als gevolg van zijn eigen fouten. In dit geval kan een all risk verzekering de beste keuze voor deze persoon zijn.

Hoe vergelijken we bij Verzekering.nl

Bij het afsluiten van een motorverzekering bij Verzekering.nl, zorgen we ervoor dat je een grondige vergelijking krijgt van verschillende motorverzekeraars op de markt. Zo presenteren we altijd een actueel aanbod dat voldoet aan jouw behoeften. We maken een zorgvuldige selectie van verzekeraars waarmee we samenwerken, waardoor we alleen de beste opties kunnen aanbieden waar we volledig achter staan.

Zo verdienen wij ons geld

Wanneer je ervoor kiest om via onze website een motorverzekering af te sluiten, ontvangen we een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Maar maak je geen zorgen, we rekenen geen kosten aan jou door voor het gebruik van onze service. En belangrijker nog, je premies blijven hetzelfde, of je nu via ons of rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit.

Onze kwaliteit waarborgen wij zo

Er is niets belangrijker dan het afsluiten van een goede verzekering. Of het nu gaat om een motor-, zorg-, reis-, auto-, inboedel-, of een andere verzekering. Onze maatstaven zijn altijd hetzelfde. We vergelijken dan ook objectief en onafhankelijk onze verzekeringen. Hierdoor worden er geen partijen voorgetrokken. Bij Verzekering.nl hechten we veel waarde aan het waarborgen van kwaliteit. 

We vergelijken objectief en onafhankelijk, zonder voorkeur voor bepaalde partijen. We werken alleen samen met partners die een uitgebreid aanbod bieden, zodat we zowel budget opties als uitgebreide verzekeringen kunnen aanbieden.

De voordelen van de vergelijker van Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl streven we ernaar jou de meest geschikte motorverzekering aan te bieden, zodat je goed verzekerd bent tegen een betaalbare prijs. Onze vergelijker helpt je bij het vinden van een passende premie door een overzichtelijke lijst van verzekeraars te tonen, gerangschikt van laag naar hoog, op basis van jouw specifieke behoeften. Het gebruik van onze vergelijker is eenvoudig, tijdbesparend en betrouwbaar. In slechts 4 stappen en minder dan 5 minuten heb je een volledig overzicht van diverse verzekeraars. Klik op de knop ‘vergelijk motorverzekeringen’ en ontdek eenvoudig de beste premie voor jouw situatie.

Vergelijk motorverzekeringen

Bronnen en expertise

De volgende bronnen zijn geraadpleegd bij het opstellen van deze pagina:

Gecontroleerde informatie door een expert

Picture of Peter Alblas

Peter Alblas

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Peter Alblas. Peter houdt zich constant bezig met het waarborgen van de kwaliteit van het aanbod dat wij aanbieden. Hij checkt hierbij of de informatie van de aanbieders overeenkomt met de informatie die wij geven.

Scroll naar boven