Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

SNS motorverzekering

SNS motorverzekering

Met de motorverzekering van SNS Bank kun je jouw motor laten verzekeren tegen schade die je veroorzaakt aan anderen of hun spullen. Bij SNS bank kun je eenvoudig jouw motor laten verzekeren tegen een lage prijs. Veroorzaak je per ongeluk schade aan een ander met jouw motorfiets? Dan is dat snel opgelost met de WA motorverzekering van SNS Bank. Wanneer je veel schadevrije jaren hebt loopt je korting op tot 75%.

Vergelijk motorverzekering

Motorverzekering SNS Bank

Je kan je laten verzekeren met de SNS motorverzekering. Wanneer je jouw SNS motorverzekering afsluit, is het wel handig om te weten wat wel en niet verzekerd is. Je bent verzekerd met de motorverzekering van SNS Bank:

  • Wanneer je schade aanbrengt aan een ander of zijn spullen.
  • Wanneer je hulpverlening nodig hebt.

Je bent niet verzekerd met de SNS motorverzekering:

  • Wanneer je schade opzettelijk toebrengt aan anderen of hun spullen.
  • Wanneer je onverantwoord gedrag vertoont.
  • Wanneer je schade hebt door slijtage.

Eigen risico

Met de SNS motorverzekering heb je een standaard eigen risico. De hoogte van het bedrag van jouw eigen risico is afhankelijk van het soort schade die veroorzaakt is. Naast de standaard eigen risico kun je er ook voor kiezen om extra eigen risico te kiezen. In ruil voor een hoger eigen risico krijg je korting voor het bedrag dat je betaalt aan de premie van de motorfietsverzekering. Wil je meer weten over de motorverzekering van SNS Bank? Bekijk dan de website van SNS Bank voor meer informatie over de SNS motorverzekering.

Wie zijn er verzekerd met jouw SNS motorverzekering?

De verzekeringsnemer, de persoon die de motorverzekering afsluit en eigenaar is van de motorfiets, is verzekerd met deze SNS motorverzekering. Daarnaast zijn ook gemachtigde bestuurders en passagiers meeverzekerd met de motorverzekering van SNS Bank. Verder zijn ook regelmatige bestuurders verzekerd, indien zij genoteerd staan op het polisblad.

Vergelijken motorverzekeringen

Het is helaas niet mogelijk om de SNS motorverzekering online af te sluiten. De verzekeringen van SNS Bank worden via SNS Bankadviseurs aangeboden. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten de informatie over de SNS motorverzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt de SNS motorzekering dus niet via Verzekering.nl aanvragen. Via de knop hieronder kun je zien welke verzekeringen je wel via Verzekering.nl kan aanvragen.

Vergelijk verzekering© copyright