Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

SNS

Een verzekering bij SNS

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen maar liefst drie verzekeringen bij SNS afsluiten, maar de keuze is volledig aan jou. Een verzekering meer of minder is zo geregeld. In totaal kun je kiezen uit maar liefst twaalf verschillende soorten verzekeringen, namelijk:

 • Een SNS Inboedelverzekering
 • Een SNS Woonhuisverzekering
 • Een SNS Aansprakelijkheidsverzekering
 • Een SNS Autoverzekering
 • Een SNS Motorverzekering
 • Een SNS Reisverzekering
 • Een SNS Caravanverzekering
 • Een SNS Rechtsbijstandverzekering
 • Een SNS Ongevallenverzekering
 • Een SNS Overlijdensrisicoverzekering
 • Een SNS Credit Life Woonlasten verzekering
 • Een SNS Credit Life Inkomensgarantie


Het maakt niet uit welke verzekering jij kiest, want voor elke verzekering van de SNS bank geldt hetzelfde: je bent voortaan goed verzekerd. Besluit je daarnaast drie of meer verzekeringen af te sluiten? Dan beloont SNS je ook nog eens met pakketkorting op jouw verzekering. Verzekerd het leven door is een eitje met een verzekering van de SNS.

Voordelen SNS verzekeringen

De SNS bank kent naast een uitgebreid aanbod van maar liefst twaalf verschillende verzekeringen, vele andere voordelen. Zo betaal je bij deze verzekeraar bijvoorbeeld geen polis- en administratiekosten. Dat is het geldbedrag dat je normaal gesproken betaalt voor het opmaken van de door jou gekozen verzekering. Geen lange opzegtermijn, maar een verzekering beëindigen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt: dat kan met een verzekering van de SNS bank. Met een paar kliks zet jij zelfs in het eerste jaar een stop op jouw contract. De opzegtermijn van een SNS verzekering is slechts één maand. Wanneer je een verzekering hebt afgesloten bij SNS, sta je er niet alleen voor op het moment dat je een schademelding moet doen. De bank begrijpt dat je eventuele vragen hebt en staat daarom dag en nacht voor je klaar. Je schademelding wordt zo snel mogelijk opgepakt. Deze service geldt voor elke verzekering die je afsluit bij de SNS.

Contact met de SNS Bank

Niet alleen voor het melden van schade, maar ook voor allerlei vragen over jouw verzekering kun je bij de SNS bank terecht. In contact treden kun je op vele verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld een vraag stellen via social media, bellen met de klantenservice, een mail sturen of langskomen in één van de vele SNS winkels. Je bent in ieder geval verzekerd van een snelle service met een SNS verzekering.

Contactgegevens SNS Bank:

Medewerkers van de SNS Bank zijn iedere werkdag (08:00 – 21:00 uur) en op zaterdag (09:00 – 17:00 uur) bereikbaar.

Telefoonnummer klantenservice: 030-6333000
Telefoonnummer SNS Zakelijk: 030-6333002
Whatsapp: 06-13192266
Postadres: Postbus 1600, 3500 BP Utrecht
Bezoekadres: SNS-winkels zijn te vinden met behulp van de SNS winkelzoeker.

Een SNS-verzekering afsluiten

Op de website van Verzekering.nl kun je gemakkelijk en snel één of meerdere verzekeringen bij de SNS bank afsluiten. Een nieuwe verzekering afsluiten is bij de SNS zo gepiept. In plaats van het plegen van vele belletjes, hoef je slechts één formulier in te vullen om over te stappen van verzekeraar. Jouw oude en nieuwe verzekeraar doen de rest van het werk. Overstappen van verzekering is plots geen vervelend klusje meer bij de SNS bank. Wil je zeker weten of deze bank wel écht bij jouw persoonlijke situatie past? Vul dan snel een vergelijkingsmachine van Verzekering.nl in. Hiermee zie je direct welke verzekeraar goed aansluit bij jouw wensen. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je om die reden op Verzekering.nl.


Welke verzekeringen heeft SNS verzekeringen?

SNS Bank is een grote onderneming dat gespecialiseerd is in hypotheken, geld en spaarproducten. Je kan hier ook verzekeringen afsluiten. Lees verder voor meer.

...

Met de autoverzekering van SNS sluit je een verzekering af die past bij je auto en je verzekeringsbehoefte. Wanneer je schadevrije jaren hebt krijg je bij SNS extra korting.

...

Bij SNS is het mogelijk om een inboedelverzekering af te sluiten. Met de SNS inboedelverzekering ben je goed verzekerd tegen een lage prijs. Bekijk wat de mogelijkheden voor jou zijn.

...

Met de motorfietsverzekering van SNS Bank kun je jezelf tegen een lage prijs laten verzekeren tegen schade die je met jouw motorfiets aanbrengt aan anderen en hun spullen.

...

SNS Bank biedt woonhuisverzekeringen aan voor jouw woning. Heb je schade door brand blliksem of diefstal ? Bij SNS Bank kun je jouw woonhuisverzkering gemakkelijk afsluiten.

...

Heb jij hulp nodig bij een juridisch conflict? SNS Bank biedt rechtsbijstandverzekeringen aan waarbij je jezelf goed kan verzekeringen voor juridische hulp bij conflicten. Wil je meer weten? lees verder voor meer informatie.

...


© copyright