SNS

Waarom SNS
SNS is je van dienst met verzekeringen en met bankzaken. SNS maakt onderdeel uit van De Volksbank.

SNS Verzekeringen

SNS biedt verschillende uiteenlopende verzekeringen aan; voor je huis, voor onderweg, voor op reis en voor jezelf. Denk bijvoorbeeld aan een reis- of een aansprakelijkheidsverzekering. Ook aan ondernemers is gedacht met diverse zakelijke verzekeringen. Er is voor ieder wat wils bij deze verzekeraar. Het draait de SNS bank er vooral om dat jij gemakkelijk en snel goed verzekerd bent, ongeacht de door jou gekozen verzekering.

Een SNS bank verzekering

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen maar liefst drie SNS verzekeringen tegelijkertijd afsluiten, maar de keuze is volledig aan jou. Een SNS verzekering meer of minder is zo geregeld. In totaal kun je kiezen uit maar liefst twaalf verschillende soorten SNS verzekeringen, namelijk:

 • Een SNS Inboedelverzekering
 • Een SNS Woonhuisverzekering
 • Een SNS Aansprakelijkheidsverzekering
 • Een SNS Autoverzekering
 • Een SNS Motorverzekering
 • Een SNS Reisverzekering
 • Een SNS Caravanverzekering
 • Een SNS Rechtsbijstandverzekering
 • Een SNS Ongevallenverzekering
 • Een SNS Overlijdensrisicoverzekering
 • Een SNS Credit Life Woonlasten verzekering
 • Een SNS Credit Life Inkomensgarantie

Het maakt niet uit welke verzekering jij kiest, want voor elke SNS bank verzekering geldt hetzelfde: je bent voortaan goed verzekerd. Besluit je daarnaast drie of meer verzekeringen af te sluiten? Dan beloont de verzekeraar je ook nog eens met pakketkorting op jouw SNS verzekeringen. Verzekerd het leven door is een eitje met een SNS bank verzekering.

Voordelen SNS verzekeringen

De SNS bank kent naast een uitgebreid aanbod van maar liefst twaalf verschillende verzekeringen, vele andere voordelen. Zo betaal je bij deze verzekeraar bijvoorbeeld geen polis- en administratiekosten. Dat is het geldbedrag dat je normaal gesproken betaalt voor het opmaken van de door jou gekozen verzekering. Enkele andere voordelen van het afsluiten van SNS verzekeringen zijn:

Gemakkelijk opzegbaar

Geen lange opzegtermijn, maar een verzekering beëindigen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt: dat kan bij alle SNS verzekeringen. Met een paar kliks zet jij zelfs in het eerste jaar een stop op jouw contract. De opzegtermijn van een SNS verzekering is slechts één maand.

Schadehulp bij een SNS verzekeringen

Wanneer je een SNS verzekering hebt afgesloten, sta je er niet alleen voor op het moment dat je een schademelding moet doen. De bank begrijpt dat je eventuele vragen hebt en staat daarom dag en nacht voor je klaar. Je schademelding wordt zo snel mogelijk opgepakt. Deze service geldt voor alle SNS verzekeringen die je afsluit

Makkelijk overstappen naar SNS

Een nieuwe SNS bank verzekering afsluiten is zo gepiept. In plaats van het plegen van vele belletjes, hoef je slechts één formulier in te vullen om over te stappen van verzekeraar. Jouw oude en nieuwe verzekeraar doen de rest van het werk. Overstappen is plots geen vervelend klusje meer met een SNS bank verzekering.

Contact met de SNS Bank

Niet alleen voor het melden van schade, maar ook voor allerlei vragen over jouw SNS verzekeringen kun je bij de bank terecht. In contact treden kun je op vele verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld een vraag stellen via social media, bellen met de klantenservice, een mail sturen of langskomen in één van de vele SNS winkels. Je bent in ieder geval verzekerd van een snelle service met een SNS verzekering.

Contactgegevens SNS Bank:

Medewerkers van de SNS Bank zijn iedere werkdag (08:00 – 21:00 uur) en op zaterdag (09:00 – 17:00 uur) bereikbaar.

Klantenservice: 030 – 6333000
SNS Zakelijk: 030 – 6333002
Whatsapp: 06 – 13192266

SNS-winkels zijn te vinden met behulp van de SNS winkelzoeker.

Een SNS verzekering afsluiten

Op de website van Verzekering.nl kun je gemakkelijk en snel één of meerdere SNS verzekeringen afsluiten. Wil je zeker weten of deze bank wel écht bij jouw persoonlijke situatie past? Vul dan snel een vergelijkingsmachine van Verzekering.nl in. Hiermee zie je direct welke verzekeraar goed aansluit bij jouw wensen. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je om die reden op Verzekering.nl.

Welke verzekeringen heeft SNS?

Particulier


Bij SNS is het mogelijk om een inboedelverzekering af te sluiten. Met de SNS inboedelverzekering ben je goed verzekerd tegen een lage prijs. Bekijk wat de mogelijkheden voor jou zijn.
SNS Bank biedt woonhuisverzekeringen aan voor jouw woning. Heb je schade door brand blliksem of diefstal ? Bij SNS Bank kun je jouw woonhuisverzkering gemakkelijk afsluiten.
SNS Bank is een grote onderneming dat gespecialiseerd is in hypotheken, geld en spaarproducten. Je kan hier ook verzekeringen afsluiten. Lees verder voor meer.
Met de motorfietsverzekering van SNS Bank kun je jezelf tegen een lage prijs laten verzekeren tegen schade die je met jouw motorfiets aanbrengt aan anderen en hun spullen.
Heb jij hulp nodig bij een juridisch conflict? SNS Bank biedt rechtsbijstandverzekeringen aan waarbij je jezelf goed kan verzekeringen voor juridische hulp bij conflicten. Wil je meer weten? lees verder voor meer informatie.
Met de autoverzekering van SNS sluit je een verzekering af die past bij je auto en je verzekeringsbehoefte. Wanneer je schadevrije jaren hebt krijg je bij SNS extra korting.
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven