SNS autoverzekering

Waarom SNS autoverzekering
Bij SNS kun je een autoverzekering afsluiten die bij jou en jouw voertuig past. Het is dan ook aan jou om te bepalen wat je wél en niet verzekeren wilt aan jouw auto.

Op zoek naar een SNS autoverzekering?

Bij SNS kun je een autoverzekering afsluiten die bij jou en jouw voertuig past. De verzekeraar begrijpt immers dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft. Het is dan ook aan jou om te bepalen wat je wél en niet verzekeren wilt aan jouw auto. In Nederland ben je in ieder geval verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze WA-verzekering kun je bij de SNS bank aanvullen naar jouw eigen wensen.

Premie autoverzekering

Wat je uiteindelijk betaalt voor jouw SNS bank autoverzekering, hangt af van een groot aantal factoren. Niet alleen de eventuele door jou gekozen aanvullingen, maar ook jouw woonplaats, leeftijd, schadevrije jaren en jouw auto zelf zijn van invloed. Rijd je bijvoorbeeld in een splinternieuwe BMW? Dan kun je ervan uitgaan dat jouw premie aan de hoge kant is. Met de autoverzekering SNS kun je in ieder geval, ongeacht jouw auto en situatie, veilig de weg op.

Het kiezen van een SNS Autoverzekering

Je kunt bij het afsluiten van een SNS autoverzekering kiezen uit verschillende dekkingen. Welke dekking bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke behoeften. Je kunt kiezen uit de volgende opties voor jouw auto:

WA-verzekering (verplicht)

Wanneer je een SNS Bank WA verzekering afsluit, ben je verzekerd voor eventuele schade die je met jouw vierwieler maakt aan zaken en personen. Deze verzekering is, zoals eerder vermeld, ongeacht jouw auto of persoonlijke situatie, verplicht.

Beperkt cascoverzekering

Met de beperkt casco autoverzekering SNS is jouw auto nog beter verzekerd. Niet alleen schade aan zaken en personen, maar ook jouw eigen auto is met deze verzekering beschermd tegen schade door anderen, brand, storm en diefstal. Een torenhoge rekening door een ongelukje van een ander is verleden tijd.

All-risk

De All-risk SNS autoverzekering is de meest uitgebreide optie die deze verzekeraar aanbiedt. Deze dekking komt overeen met de dekking van de cascoverzekering, maar beschermt jouw auto ook tegen eventuele ongelukken die jij zelf hebt veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan het schrapen van een paaltje.

 

 

 

Schade rijden met een SNS autoverzekering

Hoewel je met een SNS autoverzekering verzekerd bent tegen verschillende soorten schade, is schade rijden nooit fijn. Om de situatie toch zo prettig mogelijk te maken, helpt de SNS bank je daarom daar waar mogelijk:

Autoschade herstellen

Wanneer je een SNS autoverzekering hebt afgesloten, kun je bij één van de vele garages terecht waarmee de verzekeraar samenwerkt. Je hoeft bij deze garages geen eigen risico te betalen.

Autoschade melden bij de SNS bank

De SNS bank biedt je snelle hulp bij schade aan je auto, ongeacht jouw autoverzekering. Dag en nacht kun je de gereden schade melden op de website van de verzekeraar en directe hulp is binnen één belletje geregeld.

No-claimkorting bij een SNS autoverzekering

Elk jaar dat je geen schade rijdt, levert je korting op op jouw autoverzekering. Deze korting, ook wel no-claimkorting genoemd, neemt met het jaar toe. Het geld dat je maandelijks bespaart op jouw premie kan tot wel 70% oplopen. Bij een schademelding zal deze korting dalen. Was de schade niet jouw schuld? Dan blijft de gedaalde premie hetzelfde.

Contactgegevens SNS Bank

Vragen over jouw SNS bank autoverzekering en behoefte aan contact? Dat kan gemakkelijk telefonisch, per mail, in een SNS-winkel of via social media. De klantenservice staat jou in ieder geval elke werkdag (08:00 – 21:00) en op zaterdag (09:00 – 17:00) graag te woord. Contact kan opgenomen worden via de volgende telefoonnummers:
030 – 6333000 (klantenservice)
030 – 6333002 (SNS Zakelijk)
06 – 13192266 (Whatsapp)
Toch meer behoefte aan persoonlijk contact? Vind dan snel een SNS-winkel bij jou in de buurt met de SNS Winkelzoeker.

Een SNS autoverzekering afsluiten

Op de website van Verzekering.nl kun je gemakkelijk en snel een autoverzekering SNS afsluiten. Wil je zeker weten of deze verzekeraar wel écht bij jouw persoonlijke situatie past ondanks bovenstaande informatie? Vul dan snel de vergelijkingsmachine voor autoverzekeringen in. Hiermee zie je direct welke verzekeraar goed aansluit bij jouw wensen. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je om die reden op Verzekering.nl, met óf zonder SNS autoverzekering.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven