Zakelijk

DELA uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom DELA uitvaartverzekering
DELA uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk uitvaartverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw uitvaart via Verzekering.nl

DELA is een coöperatie met zeker 3 miljoen leden en richt zich als verzekeraar met name op uitvaartverzekeringen. Zij willen er voor u en uw nabestaanden zijn en dan vooral in de moeilijkste tijden. DELA helpt uw nabestaanden een mooi afscheid te geven in de moeilijke tijden. Dit doen zij al sinds 1973. DELA biedt 3 mogelijkheden aan voor uw uitvaart. U kunt kiezen uit een uitvaartverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een spaarverzekering. Al deze drie verzekeringen zorgen ervoor dat u een mooie uitvaart kunt geven voor uw nabestaanden. De DELA uitvaartverzekering kent twee verschillende vormen.

DELA Uitvaartverzekering in diensten

Deze uitvaartverzekering geeft veel zekerheid doordat de belangrijkste onderdelen van een uitvaart zijn opgenomen in deze verzekering. Denk hierbij aan het regelen van de uitvaart, verzorgen van de overledene, een rouwauto, een kist en het afscheid. Aanvullend op dit pakket van diensten kun je de DELA uitvaartverzekering uitbreiden met een vrij te besteden bedrag. Dit is zeker aan te raden doordat het dienstenpakket puur de basis afdekt met de meest voordelige keuzes. Op de website van DELA kun je een berekening maken van de totale kosten van de uitvaart die je voor ogen hebt zodat je weet welk bedrag je aanvullend moet afdekken.

DELA Uitvaartverzekering in geld

Wanneer u liever geen pakket diensten afneemt óf wanneer u niet aan DELA vast wil zitten kunt u kiezen voor de DELA uitvaartverzekering in geld. Met deze verzekering kies je zelf een bedrag dat nodig is voor de uitvaart die je wenst. Dit bedrag zal na je overlijden door DELA worden uitgekeerd aan de nabestaanden voor het regelen van de uitvaart bij een uitvaartverzorger naar keuze. Deze uitvaartverzekering kan ook een goede keuze zijn wanneer je een aanvullende uitvaartverzekering wenst af te sluiten of wanneer je een uitvaart in het buitenland wenst.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wil je de beste uitvaartverzekering voor jouw specifieke behoeften vinden? Ga dan nu naar Verzekering.nl en vergelijk de verschillende opties om de juiste uitvaartverzekering te kiezen die past bij jouw situatie. Je verdient de gemoedsrust dat je nabestaanden beschermd zijn tegen de kosten van je uitvaart. Klik op de bovenstaande knop om te beginnen met vergelijken.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven