Op de hoogte
blijven?

Dela is een verzekeraar die zich met name richt op uitvaartverzekeringen. Zij willen er voor u en uw nabestaanden zijn en dan vooral in de moeilijkste tijden. Dela helpt uw nabestaanden een mooi afscheid te geven in de moeilijke tijden. Dela biedt 3 mogelijkheden aan voor uw uitvaart. U kunt kiezen uit een uitvaartverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een spaarverzekering. Al deze 3 verzekeringen zorgen ervoor dat u een mooie uitvaart kunt geven voor uw nabestaanden.

Telefoonnummer: 040-2601636
Adres: Oude stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven


Met een Dela uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden zo min mogelijk zorgen hebben na het overlijden. Zij hebben immers al genoeg aan uw hoofd. De experts van Dela zorgen ervoor dat uw uitvaart tot in de puntjes is geregeld. De experts van Dela vragen u naar uw wensen, zodat u uw laatste woorden kan uitlaten bij uw dierbaren. Na de uitvaart zorgt Dela ervoor dat uw nabestaan hulp krijgen om het allemaal goed te verwerken. Dela biedt 3 opties aan om uzelf te verzekeren.

  • Uitvaartverzekering: Bij deze optie verzorgt Dela uw uitvaart of keer Dela geldt uit aan uw nabestaanden voor de uitvaart. Deze verzekering is aan te passen naar uw eigen wens.
  • Overlijdensrisicoverzekering: Deze verzekering is een financiële buffer voor uw nabestaanden als u binnen de contractduur overlijdt. Hierbij worden uw nabestaanden beschermt tegen die financiële problemen die een uitvaart met zich mee kan brengen.
  • Spaarverzekering: Met deze verzekering zet u tussen de €10 en €200 maandelijks opzij over een periode van minimaal 10 jaar (voortijdig beeindigen kost u €150). U krijgt maandelijks 2% rente over uw gespaarde bedrag en dat bedrag wordt maandelijks bijgeschreven.

Vergelijk verzekering

© copyright