Zakelijk

DELA

Waarom DELA
DELA is een coöperatie met ruim 5 miljoen leden. De verzekeraar richt zich met name op uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Over DELA

DELA is een coöperatie met ruim 5 miljoen leden en is opgericht in 1937. DELA wil een betaalbare en waardige uitvaart voor iedereen in het collectief. Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Naast uitvaartverzorger is DELA ook verzekeraar. De verzekeraar richt zich met name op uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Zij willen er voor u en uw nabestaanden zijn en dan vooral in de moeilijkste tijden. DELA helpt uw nabestaanden een mooi afscheid te geven in de moeilijke tijden. Dit doen zij door het bieden van diverse ondersteunende diensten zowel voor als na de uitvaart.

DELA verzekeringen biedt drie verschillende verzekeringen aan. Er is en uitvaartverzekering voor het afdekken van kosten voor een uitvaart, dit noemt DELA het DELA UitvaartPlan. Daarnaast is er een overlijdensrisicoverzekering voor het opvangen van financiële gevolgen na overlijden, dit noemen ze het DELA LeefdoorPlan. Dan is er ook nog een spaarverzekering om geld opzij te zetten voor later tegen een vaste rente, dit heet DELA CoöperatiespaarPlan.

Contactgegevens DELA

Telefoonnummer: 040-2602636
Bezoekadres: Oude Stadsgracht 1, 5611 DD Eindhoven
Postadres: Postbus 522, 5600 AM Eindhoven

Welke verzekeringen heeft DELA?

Particulier


DELA is een coöperatie met zeker 3 miljoen leden en richt zich als verzekeraar met name op uitvaartverzekeringen. Zij willen er voor u en uw nabestaanden zijn en dan vooral in de moeilijkste tijden. DELA helpt uw nabestaanden een mooi afscheid te geven in de moeilijke tijden. Dit doen zij al sinds 1973. DELA biedt […]
Lees verder Direct aanvragen
Bij DELA kun je je overlijdensrisicoverzekering gemakkelijk zelf samen stellen en ben je al goed verzekerd vanaf een paar euro per maand. Voordelen en kenmerken van een DELA overlijdensrisicoverzekering Het DELA LeefDoorPlan, de overlijdensrisicoverzekering van DELA, kun je naar je eigen wensen en behoeften samenstellen. Zo kies je zelf welk bedrag je wilt verzekeren, de […]
Lees verder Direct aanvragen
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven