Inshared inboedelverzekering

Waarom Inshared inboedelverzekering
Inshared inboedelverzekering afsluiten. Vergelijk inboedelverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor jouw inboedel via Verzekering.nl

Met de Inboedelverzekering van InShared zijn alle spullen in jouw huis verzekerd tegen schade of verlies. Met de allriskdekking is de schade die je zelf hebt gemaakt ook gewoon meeverzekerd. Je krijgt ook extra kortingen als jouw beveiliging thuis goed is geregeld.

De inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor een aantal zaken met de volgende dekkingen.

Basis Woonverzekering
– Brand
– Waterschade
– Inbraak

Allrisk Woonverzekering (extra dekking)
– Brand
– Waterschade
– Inbraak
– Schade door jou gemaakt

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de Inshared.

Aanvullende verzekering

Voor extra zekerheid zijn er ook nog eens aanvullende verzekeringen. De aanvullende dekkingen die Inshared aanbiedt zijn:

  • Mobiele apparaten en extra kostbaarheden
  • Eigenaarsbelang
  • Glas

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering af te sluiten die het beste bij jou past. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven