InShared inboedelverzekering

Waarom InShared inboedelverzekering
Met de Inboedelverzekering van InShared zijn alle spullen in jouw huis verzekerd tegen schade of verlies. Met de allriskdekking is de schade die je zelf hebt gemaakt ook gewoon meeverzekerd.

Met de Inboedelverzekering van InShared zijn alle spullen in jouw huis verzekerd tegen schade of verlies. Met de allriskdekking is de schade die je zelf hebt gemaakt ook gewoon meeverzekerd. Je krijgt ook extra kortingen als jouw beveiliging thuis goed is geregeld.

De InShared inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor een aantal zaken met de volgende dekkingen.

Basis Woonverzekering
– Brand
– Waterschade
– Inbraak

Allrisk Woonverzekering (extra dekking)
– Brand
– Waterschade
– Inbraak
– Schade door jou gemaakt

Aanvullende verzekering

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Voor extra zekerheid zijn er ook nog eens aanvullende verzekeringen. De aanvullende dekkingen die InShared aanbiedt zijn:

  • Mobiele apparaten en extra kostbaarheden
  • Eigenaarsbelang
  • Glas

MoneyView over inboedelverzekering van InShared

Het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView heeft in juni 2023 de ProductRating voor Inboedelverzekeringen gepubliceerd, waarbij zowel de prijs als de voorwaarden van 59 inboedelverzekeringen zijn geanalyseerd. InShared valt op als een opmerkelijke nieuwkomer, waarbij MoneyView hen een indrukwekkende beoordeling heeft toegekend. 

Deze waardering bevestigt de toewijding van InShared aan klanttevredenheid en uitstekende verzekeringsdiensten. Met hun eigentijdse aanpak en transparante beleid biedt InShared klanten niet alleen een solide dekking maar ook een voordelige keuze. Deze recente erkenning onderstreept de positie van InShared als een veelbelovende speler in de markt, waar klanten kunnen rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit voor optimale bescherming van hun waardevolle bezittingen.

Je kunt hier direct jouw inboedelverzekering van InShared aanvragen.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering af te sluiten die het beste bij jou past. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven