InShared

Waarom InShared
InShared is een online verzekeraar en onderdeel van de grote financieel dienstverlener Achmea. InShared verkoopt dan ook verzekeringen van Achmea.

InShared

Bij InShared maken ze gebruik van een ‘anti-graaigarantie’. Dit houdt in dat maar een klein deel van de premies gebruikt wordt om het bedrijf te runnen en de rest van het geld wordt gebruikt voor hun supersnelle schadeafhandeling en uitkering. Als er aan het einde van de streep geld overblijft, wordt dit teruggegeven aan u. InShared is een online verzekeraar en onderdeel van de grote verzekeraar Achmea. InShared verkoopt dan ook verzekeringen van Achmea. Daarmee is de verzekeraar naar eigen zeggen the best of two worlds. De verzekeraar biedt op een eerlijke, makkelijke en voordelige manier verzekeringen aan. Niet alleen de lasten maar ook de lusten worden gedeeld met de verzekerden. Dat blijkt wel uit de Jaarbeloning. Geld dat overgebleven is in de schadepot, gaat terug naar de klanten van InShared. De slogan van InShared is dan ook niet voor niets ‘We all benefit’. Bij InShared kunt u zelf schade claimen en kijken hoe de afhandeling gaat. In uw digitale verzekeringsmap staat alles wat u wilt weten. Als alle klanten van InShared hun best doen om de kosten laag te houden, blijft er geld over. Bij InShared doen we verzekeren met z’n allen.

Service

Omdat u bij InShared veel zelf kunt regelen, kunt u gebruikmaken van een chatbot voor uw vragen. Daarnaast is er een uitgebreide FAQ waar de meest gestelde vragen te vinden zijn. Ook is er een noodnummer dat 24/7 bereikbaar is voor urgente vragen. Verder bent u als klant dus vrij en kunt u zelf alles aanpassen in uw digitale verzekeringsmap.

Contactgegevens InShared

Telefoonnummer alarmcentrale: +31 071 364 17 62
Bezoekadres: Leusderend 56, 3832 RC Leusden
Postadres: Postbus 408, 3830 AL Leusden.

Welke verzekeringen heeft InShared?

Particulier


De autoverzekering van InShared heeft een van de laagste premies in Nederland. Bij de allrisk autoverzekering vergoedt InShared de eerste drie jaar de nieuwwaarde van uw (nieuwe) auto. Als uw auto total loss, of bij de hersteller ABS in reparatie is
Lees verder Bekijk verzekering
Met de reisverzekering van InShared kunt u zonder zorgen op vakantie. U kunt kiezen uit een verzekering met Europa- of Werelddekking. De alarmdienst van InShared is 24 uur per dag bereikbaar voor snelle en accurate hulp.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de Inboedelverzekering van InShared zijn alle spullen in uw huis verzekerd tegen schade of verlies. Met de allrisk dekking is de schade die u zelf heeft gemaakt ook gewoon meeverzekerd. U krijgt ook extra kortingen als uw beveiliging thuis goed i
Lees verder Bekijk verzekering
Met de opstalverzekering van InShared is uw huis verzekerd tegen beschadigingen door brand, storm of inbraak. Als de herbouwwaarde van uw huis niet hoog genoeg is om de schade te dekken, hoogt InShared het bedrag op, zodat u nooit onderverzekerd bent
Lees verder Bekijk verzekering
Met de rechtsbijstandverzekering van InShared kunt u altijd op deskundige en juridische hulp rekenen na een ongeluk, ruzie of slechte pensioenregeling. InShared geeft u een ruime dekking tegenover een lage premie. Niet alleen degene die de verzekerin
Lees verder
De aansprakelijkheidsverzekering van InShared behoedt u voor ongewenste kosten als u schade maakt bij een ander. InShared vergoedt maximaal €1.500.000,- van de schade. Alle gezinsleden vallen onder de verzekering en verzekerd ook letsel aan anderen
Lees verder Bekijk verzekering
Ook uw hond of kat kunt u verzekeren bij InShared. Met de dierenverzekering bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de motorverzekeringen van InShared kunt u veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over nare omstandigheden. U neemt de rijervaring met de auto mee in de verzekering en krijgt vervangend vervoer bij de aanvullende verzekeringen.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de scooter en brommer verzekeringen van InShared kunt u veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over nare omstandigheden. De accessoires zijn gewoon meeverzekerd en u kunt de verzekering dagelijks opzeggen.
Lees verder Bekijk verzekering
Je hebt bij InShared keuze uit twee verschillende dekkingen. Je kunt kiezen uit de Fietsverzekering Diefstal en Fietsverzekering Allrisk. Het leuke is dat je bij beide dekkingen geen eigen risico hebt!
Lees verder Bekijk verzekering
Bij de Inshared ongevallenverzekering heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee dekkingen: ongeval & blijvend letsel en ongeval & overlijden. Wat er wel en niet verzekerd is, is afhankelijk van welke dekking je neemt.
Lees verder Bekijk verzekering
De Inshared caravanverzekering vergoedt jouw nieuwe caravan binnen 5 jaar tegen nieuwwaarde. Daarnaast kun je bij de caravanverzekering van Inshared rekenen op hulp in binnen-en buitenland.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven