Zakelijk

InShared reisverzekering

Waarom InShared reisverzekering
De reisverzekering van InShared scoort gemiddeld een 8,4. Je bent standaard gedekt voor wintersport en duiken.

Bij InShared bieden ze voordelige reisverzekeringen aan die niet alleen gunstig zijn voor jou, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. InShared streeft ernaar om de kosten en dus de premies zo laag mogelijk te houden, zodat je onbezorgd op reis kunt met de voordelige reisverzekering van InShared. De basisdekking van de reisverzekering bij InShared omvat standaard bagagedekking.

Daarnaast bieden ze ook dekking voor activiteiten zoals wintersport en onderwatersport, en zelfs voor korte weekendtrips ben je bij InShared verzekerd. In geval van ziekte, ongevallen of overlijden kun je 24/7 rekenen op hulp. De reisverzekering van InShared biedt alleen de noodzakelijke dekking en bijstand die je echt nodig hebt tijdens de reis, wat resulteert in lage premies. 

Welke reisverzekering past bij jou?

Bij InShared kun je kiezen tussen een reisverzekering met Europese dekking of Wereldwijde dekking. Daarnaast worden er ook nog aanvullende dekkingen aangeboden. 

Basisdekking

De reisverzekering van InShared met Europa- of Werelddekking verzekerd onderstaande dingen:

  • 24/7 hulp in het buitenland voor noodgevallen, inclusief extra reis- en verblijfkosten bij ziekenhuisopname of vroegtijdige terugkeer. 
  • 24/7 hulpverlening bij ziekte, ongevallen of overlijden tijdens de reis.
  • Bijstand als de bestuurder niet verder kan reizen
  • Hulp bij evacuatie, berging en vergoeding van verblijfskosten bij natuurrampen en stakingen.
  • Dekking voor diefstal, verlies of beschadiging van bagage, inclusief zonnebrillen, sportuitrusting en reisdocumenten.
  • Vrienden van je kinderen zijn ook verzekerd.
  • Standaard dekking voor wintersport en duiken.
  • Een maximale dekking van 120 aaneengesloten dagen per reis.

Aanvullende dekkingen

Annuleringsverzekering: Met de voordelige annuleringsverzekering van InShared krijg je geld terug als je onverwachts niet op reis kunt of eerder moet terugkeren, tot maximaal €2.000 op reis voor individuele reizigers en €6.000 voor gezinnen.

Medische kosten op reis: Alle medische kosten in het buitenland worden vergoed (zowel binnen Europa als wereldwijd), inclusief tandheelkundige kosten tot €750 bij de medische kosten reisverzekering van InShared.

Voertuighulp Europa: Als je vervoermiddel in het buitenland onverwacht uitvalt door pech, biedt deze dekking hulp, geldig binnen Europa, zelfs voor voertuigen zoals scooters, toercaravans, vouwwagens en zijspannen. Als je kiest voor Voertuighulp, ben je verzekerd van hulp en krijg je vervangend vervoer als je niet binnen 2 dagen verder kunt met je eigen auto.

InShared reisverzekering afsluiten

Is de voordelige reisverzekering van InShared wat voor jou of er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Op Verzekering.nl kun je gemakkelijk verschillende reisverzekering met elkaar vergelijken. Bij Verzekering.nl hebben we een uitgebreid scala aan verzekeringsmaatschappijen beschikbaar en voorzien we je van alle informatie om de reisverzekering te vinden die aansluit op jouw behoeften. Ontdek de mogelijkheden en wie weet geniet jij ook zorgeloos van een welverdiende vakantie!

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven