Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Monuta uitvaartverzekering

De nieuwe uitvaartverzekering van Monuta bestaat uit twee onderdelen: de volledige ontzorging van een Monuta uitvaartverzorger en een vrij besteedbaar bedrag.

De Monuta uitvaartverzorger

De uitvaartverzorger van Monuta helpt nabestaanden met het regelen van de uitvaart en helpt hen met het maken van keuzes. De uitvaartverzorger staat 24/7 voor nabestaanden klaar en verzorgt een waardig afscheid. De Monuta uitvaartverzorger (t.w.v. € 2.000,-) zorgt voor de volledige begeleiding, ongeacht het aantal uren dat de Monuta uitvaartverzorger nodig heeft om dit te realiseren. Vanaf de melding van het overlijden tot en met de nazorg na het afscheid.

Vrij besteedbaar bedrag

Het vrij te besteden bedrag wordt door nabestaanden gebruikt om de uitvaart naar wens vorm te geven. Zij kiezen zelf, met de eventuele wensen van de overledene in het achterhoofd, waar ze het bedrag voor de uitvaart aan uitgeven. Dus geen vaste lijstjes met producten en diensten meer. De uitvaartverzorger neemt de nabestaanden bij de hand wanneer zij het even niet weten. Het gereserveerde bedrag voor de uitvaartverzorger is een vast onderdeel in de verzekering. Het vrij besteedbare bedrag is flexibel te kiezen. Er geldt een minimum van € 4.500,- en een maximum van € 13.000,-. Er is voor deze marge gekozen om klanten niet onder- of over verzekerd te laten zijn. Ook bij deze verzekering geldt dat kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn wanneer zij worden bijgeschreven op de polis.

De belangrijkste productkenmerken van de nieuwe Monuta Uitvaartverzekering natura zijn:

  • Levenslang verzekerd;
  • Afsluitleeftijd 18 t/m 74 jaar;
  • Levenslange premiebetaling;
  • Jaarlijkse update van de premie mogelijk o.b.v. rente. Bijvoorbeeld: als de rente stijgt, dan daalt de premie. Bij bepalen van de nieuwe premie wordt ook rekening gehouden met de ontwikkeling van kosten en sterfte;
  • Totaal verzekerd bedrag minimaal € 6.500 en maximaal € 15.000;
  • € 2.000 gereserveerd voor de uitvaartverzorger;
  • Vrij besteedbaar bedrag van minimaal € 4.500 en maximaal € 13.000;
  • Maken nabestaanden geen gebruik van Monuta? Diensten Monuta uitvaartverzorger vervallen, nabestaanden krijgen beschikking over het vrij besteedbaar bedrag;
  • Gratis kinderdekking tot 18 jaar.

Vergelijk uitvaartverzekering

Contactgegevens Monuta

Telefoonnummer: 0800-0222292
Adres: Schumanpark 11, 7336 AM Apeldoorn
Postadres: Postbus 20, 7300 AA Apeldoorn


© copyright