Zakelijk

Monuta uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties
Waarom Monuta uitvaartverzekering
Monuta uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk uitvaartverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw uitvaart via Verzekering.nl

De Monuta uitvaartverzekering bestaat uit twee onderdelen: de volledige ontzorging door een Monuta uitvaartverzorger en een vrij besteedbaar bedrag.

Monuta Uitvaartverzekering

Uitvaartverzorger

De uitvaartverzorger van Monuta helpt nabestaanden met het regelen van de uitvaart en helpt hen met het maken van keuzes. De uitvaartverzorger staat 24/7 voor nabestaanden klaar en verzorgt een waardig afscheid. De Monuta uitvaartverzorger (t.w.v. € 2.200,-) zorgt voor de volledige begeleiding, ongeacht het aantal uren dat de Monuta uitvaartverzorger nodig heeft om dit te realiseren. Vanaf de melding van het overlijden tot en met de nazorg na het afscheid.

Vrij besteedbaar bedrag

Het vrij te besteden bedrag van de Monuta uitvaartverzekering wordt door nabestaanden gebruikt om de uitvaart naar wens vorm te geven. Zij kiezen zelf, met de eventuele wensen van de overledene in het achterhoofd, waar ze het bedrag voor de uitvaart aan uitgeven. Dus geen vaste lijstjes met producten en diensten meer. De uitvaartverzorger neemt de nabestaanden bij de hand wanneer zij het even niet weten. Het gereserveerde bedrag voor de uitvaartverzorger is een vast onderdeel in de verzekering. Het vrij besteedbare bedrag is flexibel te kiezen. Er geldt een minimum van € 4.800,- en een maximum van € 12.800,-. Er is voor deze marge gekozen om klanten niet onder- of oververzekerd te laten zijn. Ook bij deze verzekering geldt dat kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn wanneer zij worden bijgeschreven op de polis.

Product kenmerken Monuta uitvaartverzekering

De belangrijkste product kenmerken van de Monuta uitvaartverzekering zijn:

  • Levenslang verzekerd;
  • Afsluitleeftijd 18 t/m 74 jaar;
  • Levenslange premiebetaling;
  • Jaarlijkse update van de premie mogelijk o.b.v. rente. Bijvoorbeeld: als de rente stijgt, dan daalt de premie. Bij bepalen van de nieuwe premie wordt ook rekening gehouden met de ontwikkeling van kosten en sterfte;
  • Totaal verzekerd bedrag minimaal € 7.000 en maximaal € 15.000;
  • € 2.200 gereserveerd voor de uitvaartverzorger;
  • Vrij besteedbaar bedrag van minimaal € 4.800 en maximaal € 12.800;
  • Maken nabestaanden geen gebruik van Monuta? Dan komen de diensten van de Monuta uitvaartverzorger te vervallen, nabestaanden krijgen wel beschikking over het vrij besteedbaar bedrag;
  • Gratis kinderdekking tot 18 jaar.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wil je een uitvaartverzekering afsluiten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij verzekering.nl kun je eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken en zo de juiste optie voor jouw situatie vinden. Neem vandaag nog een kijkje op verzekering.nl of klik op de knop en vind de uitvaartverzekering die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven