Zakelijk

Univé autoverzekering

Waarom Univé autoverzekering
Met de autoverzekering van Univé profiteer je van veel voordelen. De autoverzekering van Univé is dagelijks opzegbaar. Deze verzekering is erg voordelig en je ontvangt tot 80% no-claimkorting.

Met de autoverzekering van Univé profiteer je van veel voordelen. Je regelt alles zelf via de Univé App waardoor er geen papierwerk meer aan te pas komt, alles gebeurt digitaal. De autoverzekering van Univé is dagelijks opzegbaar. Deze verzekering is erg voordelig en je ontvangt tot 80% no-claimkorting. Op deze pagina lees je meer over de autoverzekeringen van Univé.

De premie van een Univé autoverzekering

Wat kost de premie van een autoverzekering bij Univé? De kosten zijn verschillend per situatie. Dat komt omdat er veel verschillende factoren de uiteindelijke prijs bepalen. Onder andere het gekozen pakket, je woonplaats, leeftijd, auto ook de schadevrije jaren zijn bepalend voor de prijs. Wil je weten of een autoverzekering van Univé past bij jou situatie? Of wil je het aanbod van Univé vergelijken met de verzekeringen van andere aanbieders? Dat kan op Verzekering.nl. Hier kun je gemakkelijk en snel autoverzekeringen vergelijken. Vergelijk, sluit af en bespaar op maandelijkse kosten.

De dekking van autoverzekeringen bij Univé

Univé heeft verschillende pakketten beschikbaar qua dekking. Een WA verzekering is verplicht voor iedereen met een auto, maar bij Univé kun je ook kiezen voor pakketten met een WA beperkt casco of een WA volledig casco. Een autoverzekering met ruimere dekking kan voordelig zijn voor jou. Bekijk het overzicht hieronder:

WA autoverzekering
 • Schade aan anderen
WA+ autoverzekering
 • Schade aan anderen
 • Schade aan jouw eigen auto
All Risk autoverzekering
 • Schade aan anderen
 • Schade aan jouw eigen auto
 • 1 jaar Nieuwwaardegarantie, uitbreidbaar naar 3 jaar
 • 3 jaar Aanschafwaardegarantie mogelijk bij tweedehandsauto’s die jonger dan 5 jaar zijn

Univé aanvullende autoverzekeringen

Bij Univé kun je je autoverzekering verder uitbreiden. Zo kun je een nog betere dekking realiseren en je autoverzekering helemaal afstemmen op jouw persoonlijke wensen. De aanvullende verzekeringen zijn:

 • Inzittendenverzekering
 • Rechtshulp verkeer
 • Pechhulp Binnenland en Pechhulp Buitenland
 • Eigen keuze schadeherstelbedrijf
 • Accessoires

 

Schade melden autoverzekering Univé

Ben je verzekerd bij Univé en heb je schade gereden? Wees verstandig en controleer eerst je polis, het pakketnummer en de voorwaarden. Vervolgens kan je dan melding doen van de schade bij Univé. Dan kan via de post, app of via de eigen website van Univé.

Schade melden via de post

Bij deze optie wordt er een kopie gemaakt van het schadeformulier dat volledig is ingevuld. De voor en achter kant dienen gekopieerd te worden. Dit moet dan met de post naar Univé gestuurd worden.

Schade melden via de app

Bij deze optie moet de app van Univé worden gedownload op je mobiele telefoon. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel in de app.

Schade melden via het internet

Bij deze optie moet je naar je persoonlijke omgeving op de website van Univé inloggen. Na het inloggen kan makkelijk op de site de autoschade worden aangemeld.

Pakketkorting bij Univé

Je ontvangt tot wel 10% pakketkorting: hoe meer schadeverzekeringen je afsluit bij Univé hoe meer korting je ontvangt. Deze korting is al van toepassing bij twee soorten verzekeringen: 2% korting. Dit loopt op tot 10% als je tot en met tien verzekeringen afsluit.

MoneyView over Univé autoverzekering

In augustus 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item uitgebracht over autoverzekeringen, waarin 34 Beperkt Casco producten en 29 WA producten zijn onderzocht. Hierin heeft Univé een topscore van vijf van de vijf sterren gekregen op het gebied van prijs. Ze staan hiermee op de eerste plaats van de 34 beoordeelde verzekeringen op het vlak van prijs. 

Je kunt hier direct jouw autoverzekering van Univé aanvragen.

Autoverzekering afsluiten

Het afsluiten van een Univé autoverzekering kent vele voordelen. Toch kan het verstandig zijn om deze te vergelijken met autoverzekeringen van andere verzekeraars. Op Verzekering.nl kom je er binnen minder dan vijf minuten achter welke verzekering het beste bij jou past. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. Vergelijken, afsluiten, besparen én veilig op pad was nog nooit zo makkelijk.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven