Univé

Waarom Univé
Univé is met 1,5 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Jeontvangt tot wel 10% pakketkorting, hoe meer verzekeringen u afsluit bij Univé hoe meer korting u ontvangt.

Univé

Univé is met 1,5 miljoen verzekerden een van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé presenteert zichzelf als dé verzekeraar zonder winstoogmerk en daarmee ook een van de goedkopere. Het motto van Univé is: ‘Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat’. De verzekeraar gelooft in het delen van risico’s en het bundelen van krachten. Univé houdt het graag simpel zodat de klant een duidelijk overzicht heeft van welke risico’s hij/zij wel en niet wil dragen. Ook vindt Univé het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben van de eigen financiële situatie. De verzekeraar probeert altijd het vertrouwen van de consument te winnen en te behouden. Univé gaat daadkrachtig te werk. Ze helpen hun klanten met concrete oplossingen voor henzelf en hun leefomgeving. Univé heeft ruim 1,7 miljoen klanten die ze met ruim 3.000 medewerkers van dienst zijn. Daarnaast is Univé in het bezit van 100 lokale winkels en 8 regionale Univé-kantoren. In totaal lopen er 4,9 miljoen verzekeringen bij Univé.

Service

Univé is op verschillende manieren te bereiken en gebruikt veel verschillende kanalen om u van dienst te zijn. U heeft een eigen Univé-omgeving waar u documenten kunt inzien, insturen en vragen kunt stellen. Dit kan telefonisch of via een chat die beschikbaar is op de website. Daarnaast heeft Univé ook fysieke winkels waar u langs kunt gaan met uw vragen en problemen. Ook kunt u een WhatsApp-bericht sturen of een e-mail sturen naar Univé.

Maatschappelijke betrokkenheid

Het Univé Buurtfonds steunt lokale initiatieven. Elkaar helpen zit in het DNA van Univé. Samen proberen ze risico’s te voorkomen en als er toch iets misgaat, beperken ze de gevolgen zoveel mogelijk. Stichting Univé Buurtfonds ondersteunt verschillende initiatieven en activiteiten die daaraan bijdragen. Bij u in de buurt, kleinschalig maar met blijvend effect. Iedereen kan een lokaal project indienen, dat moet voldoen aan de eisen van Univé. Vervolgens wordt er een pitch gegeven. Uiteindelijk zult u samen met Univé uw project in werkelijkheid brengen. Univé biedt de handvatten die nodig zijn om het project van de grond te krijgen, om zo de buurt aangenamer of veiliger te maken.

Verzekeren bij Univé zakelijk

Naast particulier kunt u bij Univé ook zakelijke verzekeringen afsluiten. Het is mogelijk om dit in de winkel te bespreken of via een van de andere kanalen van Univé. Verder kunt u juridische hulp krijgen zonder verzekering. Univé biedt rechtshulp op maat voor een vaste, eenmalige prijs. Verder zijn er verschillende rekentools te vinden op de website waar u een berekening kunt maken voor een bedrijfsauto of andere zakelijke verzekeringen.

Contactgegevens Univé

Telefoonnummer: 059-2349340

WhatsApp-telefoonnummer: 06-12778504

Bezoekadres: Jan Bommerstraat 4, 9402 NR Assen

Postadres: Postbus 15, 9400 AA Assen

Welke verzekeringen heeft Univé?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van Univé verzekert u zich overal ter wereld voor schade die u toebrengt aan anderen.
Bekijk verzekering
Met de autoverzekering van Univé profiteert u van vele voordelen. U regelt alles zelf via de Univé App waardoor er geen papieren meer aan te pas komen, alles gebeurt digitaal.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de bootverzekering van Univé bent u verzekerd tot vijf miljoen euro. U kiest zelf de hoogte van uw eigen risico en u heeft keuze uit drie vaargebieden en de daartoe bijbehorende premies.
Lees verder
Met de fietsverzekering van Univé bent u altijd veilig op weg. Om tegen diefstal verzekerd te zijn, moet u wel uw fiets op slot zetten met een ART-goedgekeurd slot.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de inboedelverzekering van Univé zorgt u ervoor dat u verzekerd bent voor de spullen die in uw huis staan.
Lees verder Bekijk verzekering
De motorverzekering van Univé past bij ieders persoonlijke situatie. Hiernaast kunt u profiteren van een no-claim korting tot wel 80%.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de opstalverzekering van Univé bent a verzekerd voor de schade aan uw huis door brand, inbraak, diefstal en storm.
Lees verder Bekijk verzekering
Als u kiest voor een rechtsbijstandsverzekering van Univé ben u online direct verzekerd. De klanten van Univé beoordelen de verzekering gemiddeld met een 8.
Lees verder Bekijk verzekering
Als u kiest voor een reisverzekering van Univé ontvangt u direct uw polis na het afsluiten via de mail. U kunt kiezen voor een kortlopende reisverzekering of voor een doorlopende reisverzekering.
Lees verder Bekijk verzekering
De scooter- en brommerverzekering van Univé past bij ieders persoonlijke situatie. Hiernaast kunt u profiteren van een no-claim korting tot wel 50%.
Lees verder Bekijk verzekering
Univé maakt het u mogelijk uw gezondheid te verzekeren op maat. Uw zorgverzekering stelt u eenvoudig zelf samen, niemand kent u tenslotte beter dan u zelf!
Lees verder Bekijk verzekering
Kies voor kwaliteit met de caravanverzekering van Unive. Er is keuze uit verschillende dekkingen zodat je kunt kiezen voor de caravanverzekering die bij je past.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven