Zakelijk

Univé camperverzekering

Onze top 5 camperverzekeraars
Waarom Univé camperverzekering
Met de camperverzekering van Univé kun je zelf bepalen hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn.

Univé biedt een breed scala aan camperverzekeringen en aanvullende dekkingen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn. Dankzij de 6 verschillende aanvullende dekkingen zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar voor jouw specifieke behoeften.

De opties voor Univé camperverzekering 

Univé biedt 3 opties aan voor camperverzekeringen. Alle verzekeringen dekken schade aan derden. De meest uitgebreide optie is de Allrisk verzekering, die ook de voordelen van de WA+ verzekering omvat.

Dekking WA camperverzekering
 • Schade aan anderen. 
Dekking WA+ camperverzekering
 • Diefstal, brand en ruitschade.
 • Aanrijding met loslopende dieren.
 • Schade die ontstaat tijdens het transporteren van je camper door een vervoersonderneming.
Dekking Allrisk camperverzekering
 • Vergoeding van schade aan je eigen camper, bijvoorbeeld bij een aanrijding.
 • Schade door vandalisme.

Aanvullende dekkingen bij een camperverzekering  

Univé biedt 6 aanvullende dekkingen voor je camperverzekering, waaronder:

 1. Inzittendenverzekering: Alle inzittenden van de camper zijn verzekerd voor zowel letselschade als materiële schade tot 1 miljoen euro.
 2. Rechtshulp Verkeer: Met deze dekking kun je rekenen op professionele juridische ondersteuning in geval van een juridisch conflict met betrekking tot je camper, bijvoorbeeld na een ongeval of problemen met een garage.
 3. Univé Pechhulp: Met Univé Pechhulp wordt, indien mogelijk, je camper ter plaatse gerepareerd door hulpdiensten. De Univé pechhulp alarmcentrale is 24/7 beschikbaar en zal zo snel mogelijk een hulpdienst naar je toe sturen.
 4. Verhuur camper: Deze aanvullende dekking dekt ook het verhuren van je camper aan familie, vrienden en derden.
 5. Nieuwwaarderegeling: Bij een Allrisk verzekering kun je kiezen voor deze optie. Hiermee ontvang je het volledige bedrag bij total loss of diefstal, als je camper nieuw was en maximaal €85.000 heeft gekost. Dit geldt echter alleen voor de eerste 5 jaar.
 6. Aanschafwaarderegeling: Ook bij een Allrisk verzekering kun je kiezen voor de Aanschafwaarderegeling. Als je je camper tweedehands hebt gekocht en deze minder dan €85.000 heeft gekost, ontvang je bij total loss of diefstal de aanschafwaarde. Dit geldt echter alleen voor de eerste 3 jaar.

Waarom Univé camperverzekering?

Met een camperverzekering van Univé kun je korting verdienen op je premie op basis van schadevrije jaren, met kortingen tot wel 80%. Na 14 schadevrije jaren heeft eventuele schade geen invloed meer op je korting. Bij het afsluiten van een camperverzekering begint deze al met 50% korting. Als je een autoverzekering hebt lopen bij Univé, wordt deze korting direct toegepast op de premie van je camperverzekering.

Verder, in het geval dat je camper gestolen wordt of onbewoonbaar is geworden door schade, zal Univé bij een WA+ of Allrisk camperverzekering de kosten dekken voor het huren van een vervangende camper of een tijdelijke verblijfplaats in het buitenland.

Camperverzekering afsluiten bij Univé 

Wil je weten of een camperverzekering van Univé geschikt is voor jou? Op Verzekering.nl kun je eenvoudig verschillende camperverzekeringen vergelijken. Bereken de premie voor je camperverzekering van Univé met de onderstaande ‘Bereken camperverzekeringen’ knop. Vergelijken, afsluiten en besparen is het gemakkelijkst bij Verzekering.nl.

Bereken camperverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven