FBTO aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom FBTO aansprakelijkheidsverzekering
FBTO aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO is het hele gezin inclusief huisdieren verzekerd van schade die je of de gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt voor materiële schade en letselschade. Deze verzekering heeft een wereldwijde dekking.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering FBTO

Je bent bij veel veroorzaakte schade gedekt met de aansprakelijkheidsverzekering. Helaas geldt dit niet voor alle schade. Met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO ben je voor de volgende punten wel en niet verzekerd.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering?
 • Lichamelijk letsel aan een ander
 • Schade aan andermans eigendommen
 • Proceskosten
 • Schade aan eigen motorrijtuig bij joyriding door kinderen tot 18 jaar
 • Schade door huisdieren
 • Schade tijdens vrijwilligerswerk
Wat is niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering?
 • Schade aangericht met opzet
 • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
 • Schade door wapens
 • Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
 • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is (zoals een gezinslid)

 

 

 

MoneyView over aansprakelijkheidsverzekering van FBTO

In september 2023 publiceerde het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Speciaal Item over aansprakelijkheidsverzekeringen, waarbij 32 aansprakelijkheidsverzekeringen werden beoordeeld. De aansprakelijkheidsverzekering van FBTO ontving een beoordeling van 5 van de 5 sterren voor de voorwaarden, waarmee ze de eerste plaats innemen op de lijst van 32 verzekeringen op het gebied van voorwaarden.

Je kunt hier direct jouw aansprakelijkheidsverzekering van FBTO aanvragen.

Aansprakelijkheidsverzekering van FBTO

Eigen risico

Bij FBTO heb je standaard geen eigen risico. Na de aanvraag kun je ervoor kiezen om een eigen risico te nemen, wat resulteert in een korting op je premie. Het betekent echter wel dat er minder schadevergoeding wordt uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?

Er wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €1.250.000. Je kan dit later ook nog aanpassen naar €2.500.000. Hierna ga je wel een hogere premie betalen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering

Is de FBTO aansprakelijkheidsverzekering iets voor jou? Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven