Zakelijk

Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Aegon aansprakelijkheidsverzekering
AEGON aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon ben je verzekerd van kosten bij schade die je of jouw gezinsleden bij iemand anders aanbrengen. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon ben je uitstekend gedekt voor schade aan anderen en hun eigendommen. Voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering is dat er een wereldwijde dekking is en je geen eigen risico hoeft te betalen.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon?

De aansprakelijkheidsverzekering van Aegon vergoedt schade in situaties waarin je per ongeluk iemand verwondt of andermans bezittingen beschadigt. Soms kun je zelfs aansprakelijk worden gesteld voor schade waarvoor je geen schuld draagt. Ongeacht hoe voorzichtig je bent, ongelukken kunnen altijd gebeuren, en de kosten kunnen snel oplopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon kun je onaangename financiële verrassingen voorkomen. De aansprakelijkheidsverzekering dekt onder andere:

 • Schade tijdens oppassen of logeren: Als je schade veroorzaakt terwijl je oppast of logeert bij iemand anders, ben je gedekt voor de schade waarvoor je aansprakelijk bent.
 • Schade tijdens het verlenen van een vriendendienst: Schade die je veroorzaakt tijdens het verlenen van een vriendendienst is gedekt, tot een maximum van € 12.500,- per gebeurtenis.
 • Schade door jouw huisdier: Als jouw huisdieren schade veroorzaken aan anderen, ben je gedekt voor de schade waarvoor je aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld, als je aangelijnde hond ontsnapt en iemand bijt, en daardoor schade ontstaat, vergoeden wij deze schade.
 • Schade door je eigen woning: Schade veroorzaakt door jouw eigen woning in Nederland is gedekt, op voorwaarde dat je zowel eigenaar als bewoner van de woning bent. Bijvoorbeeld, als een dakpan onverhoopt van jouw huis valt en schade aan de auto van de buurman veroorzaakt, dan wordt de schade aan de auto vergoed.

 

 

 

 

Wie is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon?
 • Jij
 • Partner en kinderen
 • Huisdieren
 • Logés en huispersoneel

Niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon:

 • Schade aangericht met opzet
 • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
 • Schade door wapens
 • Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
 • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Aansprakelijkheidsverzekering

Eigen risico

Bij  de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon heb je standaard geen eigen risico. Er kan wel na aanvraag gekozen worden voor een eigen risico. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?

Er wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je bent standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €1.250.000. Je kan dit later ook nog aanpassen naar €2.500.000. Hierna ga je wel een hogere premie betalen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering via Verzekering.nl

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven