Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Aegon

verzekeringen

Aegon is een van de grootste verzekeraars van het land. Inmiddels heeft deze verzekeraar vestigingen in meer dan twintig landen. Aegon biedt verschillende soorten verzekeringen aan zoals: autoverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Naast verzekeringen houdt Aegon zich ook bezig met pensioenen. Aegon is in heel Nederland bekend doordat zij veel aandacht besteden aan sponsoring. Aegon biedt zijn producten vooral aan via tussenpersonen en adviesbureaus.

Telefoonnummer: 070 344 3210 of 058 244 32 10
Adres: Aegonplein 50 2591 TV Den Haag Snekerkade 1 8911 AA Leeuwarden

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon bent u verzekerd van kosten bij schade die u of uw gezinsleden bij iemand anders aanbrengen. De verzekering van Aegon laat u uit twee verzekerde bedragen kiezen:

• €1 250 000,-
• €2 500 0...

In Nederland moet elke auto WA verzekerd zijn. U kunt zelf de verzekering uitbreiden met verschillende dekkingen. Aegon biedt drie soorten basisverzekeringen voor de auto aan.:

• WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Dekt schade aan ander...

Met de Aegon huisdierenverzekering kunt u zelf kiezen naar welke dierenarts u wilt. U kunt elk honden- of kattenras verzekeren met deze verzekering. Ook is het mogelijk om een aanvullende reisdekking te nemen. Hiermee is uw huisdier ook in het bui...

Aegon biedt twee verschillende soorten inboedelverzekeringen aan:

• Basis
- Meubels
- Sieraden
- Audio- en visuele apparatuur

• Allrisk
De allrisk verzekering dekt bijna alle schades in het huis.

...

Met de Aegon motorverzekering zorgt u ervoor dat uw motor goed verzekerd is. U bent vrij in de keuze van de schadehersteller. Ook is het mogelijk om voor een lagere premie deze vrijheid niet te nemen. Aegon hanteert een gegarandeerde snelle servic...

Aegon biedt twee verschillende opstalverzekeringen aan:

• Basis
- Brand
- Ontploffingen
- Bliksem
- Storm
- Inbraak
- Neerslag
- Water

• Allrisk
Met een allrisk verzekering bent u voor bijna alle kosten verzeke...

Met de rechtsbijstandverzekering van Aegon bent u verzekerd van deskundige hulp bij een juridisch conflict. De rechtsbijstandverzekering biedt de volgende dekkingen:

• Basis
• Allrisk

Aegon biedt de volgende aanvullende modules:...

Met de reisverzekering van AEGON gaat u gerust op pad. U bent verzekerd tegen diefstal, pech, ziekte of andere onverwachte gebeurtenissen. U kunt kiezen uit de basis of allrisk dekkingen. Ook zijn er diverse aanvullende dekkingen.


© copyright