Zakelijk

Aegon opstalverzekering

Waarom Aegon opstalverzekering
AEGON opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Of je nu in een traditioneel huis, tiny house, of mantelzorgwoning woont, met de opstalverzekering van Aegon ben je verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen. Jouw huis is immers meer dan alleen een plek; het is jouw thuis. Bij de opstalverzekering bepaal je zelf welke dekking het beste bij jou past.

Dekkingen opstalverzekering Aegon

Basisdekking opstalverzekering
  • Schade door brand, storm, bliksem en water.
  • Diefstal van onderdelen van je woning en vandalisme.
  • Aanvullende dekking voor glas mogelijk.
  • Eigen risico van €100,- (aanpasbaar).
Royaal dekking opstalverzekering
  • Alle voordelen van de basisdekking.
  • Schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt.
  • Glas standaard inbegrepen in de dekking.

Let op: Schade door achterstallig onderhoud of constructiefouten is niet meeverzekerd en regelmatig onderhoud is belangrijk om je dekking te behouden. Daarnaast valt ook geleidelijk ontstane schade buiten de dekking.

Aanvullende dekking opstalverzekering Aegon

Glasdekking

Niet standaard in de basis, maar optioneel toe te voegen. In de royaal dekking is glas wel standaard meeverzekerd.

Voordelen opstalverzekering Aegon

  • Garantie tegen Onderverzekering: Aegon vergoed de werkelijke schade, waardoor je altijd de juiste dekking hebt.
  • Standaard Verzekerd: Warmtepomp, zonnepanelen, en bijgebouwen tot 50m2 op hetzelfde terrein als je woning.
  • Flexibiliteit: Verzekering voor kangoeroewoningen of tiny houses mogelijk, ideaal voor duurzaam wonen of mantelzorgsituaties.

MoneyView over opstalverzekering van Aegon

In juni 2023 heeft het onafhankelijke bureau MoneyView de opstalverzekering van Aegon positief beoordeeld. Aegon prijkt bovenaan de lijst in de ProductRating Prijs en wordt beloond met 5 sterren. Voor de ProductRating Prijs van opstalverzekeringen zijn 52 producten onderzocht. Deze prestigieuze erkenning onderstreept Aegon’s toewijding aan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare opstalverzekeringen. 

Je kunt hier direct jouw opstalverzekering van Aegon aanvragen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Jouw thuis verdient de beste bescherming. Sluit nu de opstalverzekering af en geniet van zorgeloos wonen, ongeacht jouw woonvorm. Via Verzekering.nl kun je de beste opstalverzekering vinden. Naast Aegon kun je ook meerdere opstalverzekeringen bekijken en vergelijken op verzekering.nl. De beste premies voor je opstalverzekering vind je op onze site.

Vergelijk opstalverzekeringen op Verzekering.nl en kies de opstalverzekering die het beste bij jouw situatie past. De gunstigste premies voor jouw opstalverzekering zijn te vinden op onze site. Neem de tijd om opstalverzekeringen te vergelijken op Verzekering.nl en kies degene die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven