Zakelijk

Centraal Beheer autoverzekering

Waarom Centraal Beheer autoverzekering
Bij Centraal Beheer kan je zelf je verzekering samenstellen. Zo kun je rekenen op een goede verzekering die bij jouw situatie past.

Met de autoverzekering van Centraal Beheer ben jij 24/7 verzekerd van de beste hulp. De hoogte van de premie hangt af van het risico op schade. Bij Centraal Beheer kan je zelf je verzekering samenstellen. Zo kun je rekenen op een goede verzekering die bij jouw situatie past.

De premie van een autoverzekering bij Centraal Beheer

De hoogte van de premie voor een autoverzekering bij Centraal Beheer verschilt per situatie. Het hangt namelijk af van je woonplaats, je leeftijd, je auto, maar ook je schadevrije jaren. Als je wilt weten hoeveel premie je moet betalen en of er niet andere, meer voordelige autoverzekeringen zijn, dan kun je op Verzekering.nl het gehele aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

De dekking van autoverzekeringen bij Centraal Beheer

Centraal Beheer biedt een aantal verschillende dekkingen bij de autoverzekering. Voor iedereen is het verplicht om voor zijn auto minimaal een WA verzekering af te sluiten. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen, zoals WA beperkt casco of WA volledig casco. Uiteraard kan je deze verzekering ook uitbreiden. Bij Centraal Beheer kun je kiezen uit drie dekkingsvarianten:

WA
 • Schade aan anderen
WA +
 • Schade aan anderen
 • Ruitschade
 • Diefstal en inbraak
 • Brand, storm en natuur
All Risk
 • Schade aan anderen
 • Ruitschade
 • Diefstal en inbraak
 • Brand, storm en natuur
 • Aanrijding en vandalisme

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende autoverzekeringen bij Centraal Beheer

Daarnaast biedt Centraal Beheer aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking van je autoverzekering uit. Zo kun je je autoverzekering volledig aanpassen naar je persoonlijke situatie. Bekijk hieronder de aanvullende autoverzekeringen van Centraal Beheer:

 • Schadeverzekering inzittende
 • Rechtsbijstand verkeer en medisch
 • Pechhulp
 • Hulpverlening buitenland
 • Ongevallenverzekering inzittenden
Autoschade melden bij Centraal Beheer

De schade moet worden gemeld bij Centraal Beheer door het invullen van een schadeformulier van Centraal Beheer wanneer er schade wordt gereden. Er zijn verschillende manieren hoe dit gedaan kan worden:

Schade melden via de post

Bij deze optie maakt men een kopie van het volledig ingevulde schadeformulier. Men dient zowel de voor- als achterkant te kopiëren en dit moet per post naar Centraal Beheer worden gestuurd.

Schade melden via de app

Bij deze optie moet de app van Centraal Beheer worden gedownload op je mobiele telefoon. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel in de app.

Schade melden via het internet

Bij deze optie moet je naar je persoonlijke omgeving op de website van Centraal Beheer inloggen. Na het inloggen kan makkelijk op de site de autoschade worden aangemeld.

MoneyView over Centraal Beheer autoverzekering

In augustus 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item gepubliceerd over autoverzekeringen. In dit onderzoek zijn 29 WA producten geanalyseerd. Centraal Beheer werd beoordeeld met een maximale score van 5 van de 5 sterren op het gebied van voorwaarden voor de WA-verzekering. Ze staan hiermee op de eerste plaats van de 34 beoordeelde verzekeringen op het vlak van prijs. 

Je kunt hier direct jouw autoverzekering van Centraal Beheer aanvragen.

Autoverzekeringen vergelijken

Het kan soms knap lastig zijn om een verzekering te vinden voor je auto. Er zijn namelijk veel verschillende autoverzekeraars, dekkingen en premies. Het kan flink ingewikkeld worden om een passende autoverzekering af te sluiten. Bij Verzekering.nl maken wij het makkelijk voor je. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk diverse autoverzekeringen vergelijken, zodat je een passende verzekering kunt afsluiten. Bespaar flink op je premie en verzeker je fiets gemakkelijk en snel online via Verzekering.nl.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven