Kapitaal uitvaartverzekering

Bekijk alle uitvaartverzekeringen

Bekijk de mogelijkheden via onderstaande uitvaartverzekeringstool. Klik hiervoor op de onderstaande button en selecteer de gewenste opties.

Bekijk de opties

Kapitaal uitvaartverzekering

Wat is een kapitaal uitvaartverzekering?

Een kapitaal uitvaartverzekering is een verzekering, waarbij er een bepaald verzekerd bedrag wordt overgemaakt aan je nabestaanden nadat je komt te overlijden. Je nabestaanden kunnen op deze manier vrij bepalen aan wat zij het geld uitgeven. Vaak is het zo dat er bij de kapitaal uitvaartverzekering weinig diensten van te voren zijn vastgesteld voor de uitvaart. Dit betekent dat je nabestaanden bij de uitvaartverzekering kapitaal in veel gevallen meer zelf moet regelen.

Uitvaartverzekering natura of kapitaal

Wanneer je een uitvaartverzekering wilt afsluiten heb je de keuze tussen 2 verzekeringen:

Uitvaartverzekering Natura

Bij deze verzekering heb je een vast pakket aan diensten voor jouw uitvaart. Voorafgaand zijn er duidelijke afspraken gemaakt welke producten-en diensten er in het pakket zitten.

Uitvaartverzekering kapitaal

Bij deze verzekering is er geen vast pakket aan diensten in kaart gebracht voor jou. Als je kiest voor dit pakket, kies je voor meer vrijheid. Je nabestaanden kunnen namelijk zelf kiezen aan welke producten-en diensten zij het verzekerd bedrag uitgeven. Uitvaartverzekeringen berekenen

Voordelen van een uitvaartverzekering kapitaal

Een uitvaartverzekering kapitaal kan diverse voordelen hebben voor je. Als je deze verzekering afsluit, krijgen de nabestaanden de vrijheid om de uitvaart volledig in te richten naar hun wensen. Het kan wel verstandig zijn dat je bij het afsluiten van de kapitaal uitvaartverzekering goed weergeeft over hoe jij je uitvaart voor ogen hebt. Aan de hand van jouw beeld, kunnen er berekeningen worden gemaakt over de mogelijke kosten van zo een uitvaart. Heb je vragen over deze verzekering? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact op met ons via de mail of telefoon.

Kapitaal uitvaartverzekering vergelijken

Kapitaal uitvaartverzekering afsluiten

Via Verzekering.nl kun je de goedkoopste kapitaal uitvaartverzekeringen vergelijken. Dit kan gemakkelijk en snel en zonder al te veel moeite. Verzekering.nl heeft samenwerkingen met veel verzekeraars, zodat je de beste deals voor de uitvaartverzekering kapitaal kunt afsluiten. Een kapitaal uitvaartverzekering kun je eenvoudig afsluiten via Verzekering.nl. Bekijk welke uitvaarverzekeringen kapitaal je via ons kan afsluiten met behulp van de knop hieronder. De beste kapitaal uitvaartverzekering sluit je af via Verzekering.nl! Direct uitvaartverzekeringen vergelijken
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven