Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Uitvaartverzekering baby

Uitvaartverzekering baby meeverzekeren

Een uitvaartverzekering voor een baby. Niet het eerste waar je aan denkt als je in blijde verwachting bent. Toch, als deze hartverscheurende gebeurtenis je zou overkomen, wil je niet bezig zijn met kosten. Daarom is het verstandig om een baby uitvaartverzekering af te sluiten. Zo kun je je volledig richten op de verwerking in plaats van bezig te zijn met financiën. Er zijn meerdere verzekeraars die een uitvaartverzekering aanbieden.

Als je zelf een uitvaartverzekering hebt, kun je je ongeboren of geboren baby vaak meeverzekeren. Hier komen vaak geen extra kosten bij kijken. Het hangt af van welke verzekeraar, maar bij veel is het mogelijk om een baby of kind zelfs gratis mee te verzekeren. Deze gratis verzekering loopt vaak door tot ze 18 zijn. Dit verschilt ook weer per verzekeraar. Kijk ook goed naar vanaf wanneer je je zoon of dochter kosteloos meeverzekerd. Meestal is dit vanaf dat je 20 weken zwanger bent tot de eerste maand na de geboorte. Op deze manier kun je zelfs een uitvaartverzekering hebben voor je ongeboren baby. Voorwaarden en dekkingen verschillen per verzekeraar. Vergelijk daarom alle verzekeringen goed. Verzekering.nl helpt je hier graag bij.

Losse uitvaartverzekering baby

Als je zelf geen uitvaartverzekering hebt óf wilt kun je altijd een losse uitvaartverzekering voor je baby afsluiten. Dit kan echter niet als het kindje al overleden is. Wil je op dat moment toch een verzekering dan ben je als ouder verplicht om je ook te verzekeren. En dan nog moet je goed op de voorwaarden letten. Sommige verzekeringen geven alleen een dekking als de ouder al langere periode verzekerd is. De premie van een losse baby uitvaartverzekering is meestal erg laag omdat de kans op overlijden gelukkig klein is. Als je een losse baby uitvaartverzekering af wilt sluiten let dan, naast de premie, ook op het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd en tot wanneer de premie betaald moet worden.

Uitvaartverzekeringen

Wil je meer informatie over een baby uitvaartverzekering of over een andere uitvaartverzekering? Op Verzekering.nl helpen we je graag met verschillende verzekeringen en vragen. Ook kun je contact met ons opnemen via info@verzekering.nl.

Vergelijk uitvaartverzekering

Vergelijk de beste verzekeraars
© copyright