Zakelijk

Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering
Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer ben je verzekerd voor ongelukken waar je, jouw gezin, jouw huisdieren of huis verantwoordelijk voor zijn. Hierdoor bouw je een vangnet op voor kleine en grote ongelukken, zoals: een wijnglas dat omvalt, een vaas dat je kapot stoot of jouw kind dat iets heeft gemorst. Het zijn allemaal kleine ongelukjes die je niet ziet aankomen.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer

Je bent bij veel veroorzaakte schade gedekt met de aansprakelijkheidsverzekering. Helaas geldt dit niet voor alle schade. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer ben je voor de volgende punten wel en niet verzekerd.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer?
  • Schade aan andermans spullen.
  • Schade door brand
  • Schade door een gebouw
  • Schade door kinderen
  • Schade door jouzelf
Niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer
  • Schade aangericht met opzet
  • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
  • Schade door wapens
  • Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
  • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is (zoals een gezinslid)

 

 

MoneyView over Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering

In september 2023 bracht het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Speciaal Item uit over aansprakelijkheidsverzekeringen, waarbij 32 aansprakelijkheidsverzekeringen werden onderzocht. De aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer ontving een beoordeling van 5 van de 5 sterren voor de voorwaarden, waarmee ze bovenaan de lijst van 32 verzekeringen staan op het gebied van voorwaarden.

Je kunt hier direct jouw aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer aanvragen.

Aansprakelijkheidsverzekering Centraal Beheer

Eigen risico

Bij Centraal Beheer heb je standaard geen eigen risico. Er is een mogelijkheid dat je na een aanvraag toch kiest voor een eigen risico. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel ben je verzekerd?

Er wordt bij de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van € 1.250.000. Je kan dit later ook nog aanpassen naar € 2.500.000. Hierna ga je wel een hogere premie betalen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen via Verzekering.nl

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod van verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven