Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?

Over Verzekering.nl

Verzekering.nl is een vergelijkingssite die zich kenmerkt door zijn objectieve, professionele en vooral onafhankelijke houding in het zoeken naar de goedkoopste verzekering die het beste bij jou past. Of het nou gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandverzekering. We hanteren altijd dezelfde maatstaven zodat onze medewerkers jou de beste verzekering kunnen adviseren. Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw specifieke wensen en eisen. Verzekering.nl vergelijkt objectief en onafhankelijk de verschillende verzekeringen en trekt dus geen partijen voor.

Missie

Verzekering.nl is een organisatie die zijn focus heeft liggen op verzekeringen. We staan voor onze expertise en onafhankelijkheid in het werk dat we doen en dit dragen we dan ook uit via onze website.

Visie

‘Vergelijken, afsluiten en besparen’ dat is wat wij doen en dat is waar wij voor staan. Mensen de juiste verzekering laten vinden, wat dat voor iedereen persoonlijk dan ook is, dat is waar wij goed in zijn en waarmee wij jou graag helpen.

 

Contactgegevens

Verzekering.nl B.V.
Javastraat 3
2585 AA Den Haag
070-3105103
info@verzekering.nl
Kvk: 60140747
AFM vergunning: 12042879