Particulier

Van een startende ZZP’er tot grote MKB’er

Onze gediplomeerde adviseurs helpen je graag met bedrijfsverzekeringen op maat. Iedere onderneming is tenslotte uniek!

Risicoscan

Als ondernemer van een organisatie durf jij risico’s te nemen. Het is goed om je bewust te worden van alle risico’s. Door middel van de onderstaande risicoscan breng jij alle risico’s in kaart. Door bewustwording te creëren, kan jij inspelen op jouw risico’s en ze verminderen, vermijden of verzekeren. Ontdek welke handelingen jij kunt nemen. 

Overzicht zakelijke verzekeringen

Hieronder tref je aan met welke verzekeringen wij jou van dienst kunnen zijn

Over de EVR Groep

Verzekering.nl is onderdeel van de EVR groep. De EVR groep helpt je graag verder met al je vragen omtrent één of meerdere producten uit het aanbod met verzekeringen, pensioenen of hypotheken. De EVR groep bestaat uit een verzameling van kantoren met EVR als moederbedrijf. De EVR groep behandelt haar klanten niet als nummer, maar als zeer gewaardeerde klanten voor wie ze altijd bereikbaar zijn. Het persoonlijke contact met klanten staat daarbij voorop.

Keuze uit de beste verzekeraars

Wij werken o.a. samen met

“Het bedrijf heeft mij zeer goed en snel geholpen met mijn verzekering. Ik raad anderen dan ook zeker aan om hun verzekering hier af te sluiten!”

Vragen? Neem contact met ons op

Een medewerker van EVR staat voor je klaar

Onze adviseurs zijn gediplomeerd en hebben meerdere jaren relevante werkervaring. Hierdoor kunnen zij je het beste advies geven

Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar en worden dus niet beïnvloed. Wij zijn écht onafhankelijk en dienen jouw belang.

Door samenwerkingen met veel verschillende verzekeraars hebben wij een zeer ruim aanbod van verzekeringen.

Veelgestelde vragen

Hieronder staat een overzicht van vragen die vaak kunnen voorkomen

Over Verzekering.nl

Wij helpen je de beste keuze te maken

Verzekering.nl heeft veel ervaring in de verzekeringssector en helpt allerlei soorten ondernemers bij het vinden en afsluiten van een passende verzekering. Onze zakelijke verzekeringsafdeling richt zich op zzp’ers, mkb’ers, verenigingen en stichtingen. Onze verzekeringsspecialisten beschikken over de juiste kennis van verzekeringen, waardoor we aan de wensen van de klant kunnen voldoen, of je nu op zoek bent naar de laagste premie of de meest uitgebreide dekking. Onze adviseurs zullen je verzekeringsbehoeften grondig analyseren, zodat je een passende zakelijke verzekering krijgt voor jouw onderneming.

We werken samen met verschillende grote en kleine (specialistische) verzekeraars. Door het brede aanbod hebben we de mogelijkheid om in bijna alle gevallen een verzekeraar te vinden die past bij jouw wensen en behoeften. We zijn trots op onze samenwerking met verschillende verzekeraars, zoals Allianz, Nationale-Nederlanden, a.s.r. en DAS.

EVR groep

Verzekering.nl heeft als onderdeel van de EVR groep veel ervaring in de verzekeringssector en helpt allerlei soorten ondernemers bij het vinden en afsluiten van een passende verzekering. Onze zakelijke verzekeringsafdeling richt zich zowel op zzp’ers als mkb’ers, waardoor we een divers aanbod aan de klant kunnen bieden. Onze verzekeringsspecialisten beschikken over de juiste kennis van verzekeringen, waardoor we aan de wensen van de klant kunnen voldoen, of je nu op zoek bent naar de laagste premie of de meest uitgebreide dekking. Onze adviseurs zullen je verzekeringsbehoeften grondig analyseren, zodat je een passende zakelijke verzekering krijgt voor jouw onderneming.

Waarom zakelijk verzekeren?

Als ondernemer krijg je te maken met verschillende soorten bedrijfsrisico’s. Binnen elke branche zijn er verschillende risico’s waar je tegenaan loopt, maar deze risico’s zijn in de meeste gevallen af te dekken. Vaak worden de bedrijfsrisico’s onderschat en kiezen ondernemers ervoor om geen verzekering af te sluiten. Dit heeft verschillende redenen. Sommige ondernemers denken ten onrechte dat een particuliere verzekering ook zakelijke risico’s dekt, en andere ondernemers denken dat zij nooit te maken zullen krijgen met schade. Een goed voorbeeld is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering moet zakelijk afgesloten worden, omdat de particuliere aansprakelijkheidsverzekering geen dekking biedt bij zakelijke schadegevallen. Het is zeker aan te raden om alle mogelijke bedrijfsrisico’s in kaart te brengen, zodat je weet welke schade kan optreden. Nadat de bedrijfsrisico’s in kaart zijn gebracht, kun je overwegen welke verzekeringen nodig zijn.

Zonder een zakelijke verzekering af te sluiten loop je verschillende risico’s, maar niet alle risico’s kun je financieel zelf opvangen. Het is daarom belangrijk om deze risico’s te bekijken en te berekenen of je ze kunt opvangen met je gespaarde buffer. In sommige gevallen kan een schade oplopen tot in de miljoenen euro’s, en dit is voor veel ondernemers niet af te dekken met eigen middelen. Een belangrijk punt is het berekenen van de verhouding tussen de premie en de mogelijke schade. De premie van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is namelijk erg laag in verhouding tot de mogelijke schade. We helpen je daarom graag bij het adviseren en afsluiten van de verzekering, zodat je niet ongewenst hoge kosten krijgt door geleden schade.

Voordelen van een verzekering afsluiten bij Verzekering.nl

Het afsluiten van je verzekering bij Verzekering.nl heeft verschillende voordelen. We noemen graag de verschillende voordelen die we bieden:

Een verzekering die aansluit op jouw onderneming

We helpen je bij het afsluiten van de gewenste verzekering. Door het brede aanbod aan verzekeringen en het grote aantal samenwerkende verzekeraars kunnen we de markt goed vergelijken en je altijd een interessant aanbod doen.

Wij zijn onafhankelijk

We zijn niet gebonden aan verzekeraars, waardoor we een onafhankelijk advies kunnen geven aan de klant. Dit betekent dat geen enkele verzekeraar een aandeel heeft in onze organisatie. Bij het afsluiten van een verzekering zullen we verschillende verzekeraars vergelijken, zodat we de meest geschikte verzekeraar kunnen kiezen voor jouw onderneming.

Kennis van verzekeringen

Al onze verzekeringsspecialisten voldoen aan de wettelijk verplichte opleidingen en certificaten. Bovendien hebben onze verzekeringsadviseurs jarenlange ervaring bovenop deze opleidingen, waardoor ze over zeer uitgebreide kennis beschikken van de zakelijke verzekeringsbranche. Onze adviseurs zullen de activiteiten van je onderneming samen met jou doornemen. Na het gesprek kunnen we de situatie goed inschatten en aan je wensen voldoen bij het afsluiten van een passende verzekering.

Zakelijke verzekering afsluiten

We helpen je graag bij het afsluiten van de gewenste verzekeringen. Door de verschillende zakelijke productpagina’s te bekijken, vind je de gewenste verzekeringen voor jouw onderneming. Na het invullen van het offerteverzoek zullen onze verzekeringsspecialisten contact met je opnemen over de gewenste verzekeringen. Tijdens het afsluiten van de verzekeringen kan de adviseur mogelijk een aantal aanvullende vragen stellen over je onderneming. Door in gesprek te gaan met de ondernemer kunnen de adviseurs tot een geschikt advies komen voor jouw onderneming. We nemen jouw financiële belangen zeer serieus en zullen daarom op zoek gaan naar een verzekering met de juiste dekking, voor de best mogelijke premie. Wil je graag verschillende bedrijfsrisico’s afdekken, zodat je niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan? Vul het offerteverzoek in, en onze adviseurs zullen contact met je opnemen over de gewenste bedrijfsverzekeringen, zodat jij een passende verzekering krijgt.

Bij EVR Groep staan we altijd klaar om onze klanten te helpen met al hun vragen. Of het nu gaat om één product of meerdere producten uit ons aanbod van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. We zijn er om jou te ondersteunen. Ons team staat voor je klaar om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt en om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Bij EVR Groep staat de klant centraal, en daarom doen we er alles aan om jou tevreden te stellen.

Scroll naar boven