Markel Verzekeringen

Waarom Markel Verzekeringen
Markel verzekering is opgericht in 1930, met een kantoor gevestigd in Rotterdam. Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Markel Verzekeringen

Markel verzekeringen is binnen het verzekeringslandschap een betrouwbare verzekeraar en een financiële dienstverlener die zich bezig houdt met verzekeren en investeringen over de wereld. In 1930 zijn ze opgericht in de Verenigde Staten. In juli 2011 opende het bedrijf voor het eerst de deuren op Nederlandse bodem. De Markel verzekeringen zijn onderdeel van de Markel Insurance S.E. groep, met een hoofdkantoor wat zich bevindt in München. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Rotterdam en heeft momenteel ruim 50 verzekeringsspecialisten in dienst. Het kantoor in Rotterdam is gespecialiseerd in zakelijke niche verzekeringen. De verzekeraar werkt met het onafhankelijke intermediair wat gespecialiseerd is in onder andere de beroeps, bestuurders en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Ze streven ernaar om binnen het verzekeringslandschap het meest klantgerichte team te hebben. Door snel te reageren en een toegevoegde waarde aan te bieden aan de verzekerden klanten, willen ze zich onderscheiden met haar verzekeringen. De schadebehandelaars zullen zich volledig inzetten om de schades naar tevredenheid af te handelen. Markel biedt verschillende soorten verzekeringen aan die erg uit een lopen zoals:

 • Cyberverzekering
 • WEGAS verzekering
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Waar staat Markel verzekeringen voor?

Verzekeringen van Markel zijn meer dan een antwoord op een noodgeval. De unique selling point van de verzekeraar is de voortvarende schadebehandeling die ze bieden. De kwaliteit van de verzekeringen is de hoogste kwaliteit waar ze voor blijven werken. Het motto van Markel verzekeringen luidt als volgt ‘Wij zijn hier om schades te betalen’. Deze schades worden op een snelle, efficiënte en creatieve manier behandeld. Er wordt altijd gezocht naar een betere en snellere manier om de schades te behandelen. Toch zijn er situaties waarin het voor kan komen dat er geen dekking wordt geboden door de verzekering. Het gebeurt niet vaak, maar het blijft mogelijk dat het gebeurt. Wanneer dit het geval is word je op de hoogte gebracht en zal er uitleg volgen waarom er geen dekking is. Markel verzekeringen denkt graag mee met haar verzekerden klanten. De schades of eventueel de geschillen van de klanten kunnen op een creatieve manier opgelost worden. Hierdoor komt er een zo goed mogelijk resultaat uit voor jouw onderneming.

De schadeafdeling van Markel verzekeringen bestaat uit verschillende ervaren verzekeringsspecialisten die gespecialiseerd zijn in alle schadeverzekeringen, zoals de rechtsbijstandverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. De verzekeringsspecialisten kunnen bijzondere omstandigheden op de meest efficiënte en eerlijke manier behandelen. Wanneer het nodig is, kunnen er externe partijen ingeschakeld worden door de verzekeraar, zodat er extra hulp is bij complexe en ongebruikelijke schades.

Markel international verzekeringen

Markel Nederland is een onderdeel van de Markel Corporation en is opgericht in 1930 en houdt zich bezig met het aanbieden van verzekeringsproducten op maat. De verzekeraar houdt zich bezig met verschillende verzekering segmenten: Global, Specialty, Wholesale en International. Markel international verzekeringen houdt zich niet alleen bezig met verzekeren, maar ook met andere financiële dienstverlening. Hiermee focussen ze op duurzame resultaten terwijl ze een gedeelte van de markt willen bespelen. Markel international hanteert ook de Markel style, een tijdloos statement van hun waarde en hun missie. Zo zorgt deze style ervoor dat ze uitgedaagd worden om:

 • Eerlijk te zijn in de onderhandelingen
 • Succes te delen met anderen
 • Het eren van de inzet naar de community
 • Mensen hun volledige potentie laten benutten.

Voordelen van Markel verzekeringen

Markel verzekeringen biedt als verzekeraar verschillende voordelen aan de consument. Wij vinden het belangrijk om een goede opsomming te maken met de verschillende voordelen die Markel verzekeringen heeft. Wij zetten de volgende voordelen daarom graag op een rijtje:

 • Ze gaan voor een klantgerichte relatie.
 • Markel denkt graag mee in creatieve oplossingen bij schade.
 • Er zijn specialisten in dienst die bij bijzondere omstandigheden je schade kunnen behandelen.
 • Ze zijn aangesloten bij het register letselschade.

Gevolmachtigde agenten

Markel verzekeringen werkt samen met meerdere financiële dienstverleners die de volmacht hebben gekregen voor schadeverzekeringen. Een gevolmachtigd agent heeft de bevoegdheid gekregen om als verzekeraar op te treden binnen de afgesproken kaders. In alle gevallen blijft de verzekeraar de risicodrager. Een gevolmachtigde agent neemt verschillende werkzaamheden over van Markel verzekeringen. Zo offreren, accepteren en muteren ze de verzekeringen, voeren ze de polisadministratie uit en doen ze de in- en excasso activiteiten.

Het is voor de consument nu mogelijk om niet direct een verzekering af te sluiten bij Markel verzekeringen, maar door middel van een verzekeringsadviseur van een ander bedrijf. Als je via de verzekeringsadviseur bij Markel klant bent geworden, blijft de verzekeringsadviseur je aanspreekpunt. Wanneer er bijvoorbeeld vragen of mutatieverzoeken zijn moet je de verzekeringsadviseur aanspreken voor de verzoeken.

Contactgegevens Markel

Bezoekadres: Rotterdam, Westerlaan 18 ,3016 CK, The Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)10-7981000
E-Mail: info.nl@markel.com

Welke verzekeringen heeft Markel Verzekeringen?

Zakelijk


Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Tijdens de bedrijfsactiviteiten van jouw onderneming kunnen er verschillende situaties plaatsvinden waardoor een derde schade oploopt. Zowel materiele schade als letselschade kunnen vervelende gevolgen hebben voor deze derde. Als de schade de schuld is van jouw onderneming kan je aansprakelijk gesteld worden voor deze schade, dit is een aansprakelijkheidsclaim. Deze schadeclaim zal […]
Lees verder
Een beroepsfout door jezelf of een medewerker kan altijd voorkomen, maar vaak wordt er niet nagedacht over de gevolgen van een beroepsfout. Een beroepsfout, zoals verkeerd advies of een onjuiste berekening kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor de gedupeerde, maar ook voor jouw onderneming. De financiële schade na een beroepsfout kan drastische gevolgen hebben voor […]
Lees verder
De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Markel dekt de risico’s die bestuurders, commissarissen en toezichthouders bij het nemen van beslissingen. Als bestuurder loop je verschillende soorten risico’s. Zo zorgt een verkeerde beslissing voor een negatieve impact op de onderneming, waardoor er een lastige situatie kan ontstaan. Verder is het mogelijk dat de bestuurders privé aansprakelijk worden gesteld, waardoor […]
Lees verder
De Markel cyberverzekering is een belangrijke verzekering voor ondernemingen die zich willen beschermen tegen de risico’s van cyberaanvallen. Doordat digitalisering steeds meer plaats vindt binnen het werkveld is het belangrijk om je bedrijf te beschermen tegen de mogelijke online bedreigingen. Een cyberaanval kan elke onderneming gebeuren, waardoor het van belang is om een goede bescherming […]
Lees verder
Scroll naar boven