Collectieve zakenreisverzekering

Alle bedrijfsrisico’s van je medewerkers dekken tijdens een zakenreis? Wij helpen je graag met het vinden van een passende zakenreisverzekering.

Een collectieve zakenreisverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Collectieve zakenreisverzekering

Wat is een collectieve zakenreisverzekering?

Binnen een organisatie kan het voorkomen dat medewerkers regelmatig naar het buitenland moeten voor een zakenreis. Tijdens deze reis zijn er verschillende risico’s waarmee je te maken kunt krijgen. Wanneer er een vorm van schade is tijdens de zakenreis, is een medewerker niet verzekerd met de privé afgesloten reisverzekering. Het is voor een zakenreis nodig om een (collectieve) zakenreisverzekering afgesloten te hebben, zodat de schade financieel gedekt kan worden.

Wanneer er binnen de organisatie vaker zakenreizen plaatsvinden, is het zeker aan te raden om gebruik te maken van de collectieve zakenreisverzekering, zodat alle werknemers verzekerd zijn voor mogelijke schade tijdens de zakenreis.

Waarom een collectieve zakenreisverzekering belangrijk is

Tijdens een zakenreis zijn er verschillende risico’s die schade kunnen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld het verliezen van de bagage, schade aan documenten of apparatuur, maar je kunt ook pech ondervinden tijdens de reis wat kosten met zich mee kan brengen. Wanneer er geen collectieve zakenreisverzekering is afgesloten, zal de schade door de organisatie zelf betaald moeten worden. Met de collectieve zakenreisverzekering verzeker je niet één werknemer, maar de hele organisatie. Zo kunnen alle werknemers eenvoudig op zakenreis zonder dat er verzekeringen per werknemer en per reis afgesloten moeten worden.

Het afsluiten van een collectieve zakenreisverzekering is al snel voordeliger, in vergelijking tot het afsluiten van losse verzekeringen per zakenreis.

Wat te doen bij schade?

Tijdens een zakenreis is het gangbaar dat je apparatuur meeneemt op de reis, zoals een laptop, tablet of camera. Tijdens de zakenreis is het mogelijk dat er schade optreedt aan deze producten, bijvoorbeeld tijdens het vliegen of op de locatie van de zakenreis. Deze apparatuur is meeverzekerd binnen deze verzekering, maar er moet wel gelet worden op de polisvoorwaarden van de verzekeraar. De schade van de elektronische apparatuur wordt namelijk vaak alleen vergoed wanneer je de apparatuur niet onbeheerd hebt achtergelaten. Het is ook van belang om de beschadigde apparatuur tijdens de reis mee terug te nemen, zodat het aan de verzekeraar aantoonbaar is dat er schade is aan de apparatuur.

Voordelen collectieve zakenreisverzekering

Met de collectieve zakenreisverzekering is het mogelijk om het dekkingsgebied van de reis te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om verzekerd te zijn in Europa, maar het is ook mogelijk om het dekkingsgebied wereldwijd in te stellen. Buiten de risico’s voor schade aan bagage of apparatuur bieden de meeste verzekeraars van de collectieve zakenreisverzekering meer voordelen:

  • Dekking voor annuleringskosten
  • Dekking voor buitengewone kosten
  • Dekking voor zakelijke goederen
  • Hulp bij rechtsbijstand tijdens de zakenreis

Verder is het bij meerdere verzekeraars nog mogelijk om extra dekkingen op te nemen in het verzekeringspakket. Zo ben je altijd verzekerd voor de risico’s die je zelf graag wilt dekken, waardoor je nooit voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Ben je benieuwd welke extra dekkingen er mogelijk zijn? Vul de offerte in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR om de mogelijkheden te bespreken.

Keuze uit de beste collectieve zakenreisverzekeraars

Gemakkelijk een collectieve zakenreisverzekering aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de collectieve zakenreisverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de collectieve zakenreisverzekering af.

Collectieve zakenreisverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Voor welke bedrijven is een collectieve zakenreisverzekering geschikt?

De collectieve zakenreisverzekering is geschikt voor alle organisaties waarvan meerdere medewerkers of eigenaren op zakenreis gaan. Met de verzekering is het eenvoudig om alle medewerkers te verzekeren voor een zakenreis. Hierbij maakt het niet uit of de ene medewerker maar 1 à 2 keer per jaar op reis gaat en een andere medewerker elke maand op zakenreis gaat. Met de collectieve zakenreisverzekering verzeker je alle medewerkers die een zakenreis maken voor jouw bedrijf. Hiermee ben je verzekerd voor de grootste risico’s die kunnen ontstaan tijdens een zakenreis. Sommige verzekeraars maken het mogelijk om bij de zakenreisverzekering ook privéreizen mee te verzekeren. Wanneer je op zakenreis gaat en er gaat een familielid mee, is het mogelijk om dit mee te nemen in de zakenreisverzekering. De verzekeringsadviseur van EVR kan je hiermee verder helpen en je voorzien van de benodigde informatie.

De collectieve zakenreisverzekering afsluiten

Heb je interesse om de collectieve zakenreisverzekering af te sluiten? Vul dan het offerteverzoek in en kom in contact met onze verzekeringsspecialist van EVR. Onze verzekeringsadviseurs staan klaar om je advies te geven over de collectieve zakenreisverzekering. Door middel van een gesprek kom jij erachter of de verzekering bij jouw bedrijf past. Hierna kunnen onze adviseurs op basis van de gegeven informatie een passende verzekering adviseren. Hierdoor weet je zeker dat de verzekering aansluit bij jouw organisatie. Zo ben je nooit onder- of oververzekerd.

Enkele tips voor je collectieve zakenreisverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Het laatste zakelijke nieuws

Lees de ontwikkelingen omtrent verzekeringen

Veelgestelde vragen

De belangrijkste antwoorden over de collectieve zakenreisverzekeringen

Scroll naar boven