Particulier

Zakelijke autoverzekering

Een zakelijke autoverzekering is verplicht voor elke onderneming die gebruikt maakt van zakelijke auto’s. Het is verplicht om minimaal WA verzekerd te zijn voor de auto.

Een zakelijke autoverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Zakelijke autoverzekering

Wat is een zakelijke autoverzekering?

Als je gebruikmaakt van zakelijke auto’s, ben je verplicht om de auto’s WA te verzekeren. Dit gaat in vanaf het moment dat de auto op jouw naam komt te staan. Het is dan ook niet toegestaan om zonder verzekering de weg op te gaan. Met de basisdekking van een zakelijke autoverzekering ben je verzekerd voor schade die ontstaat aan anderen na een ongeluk. De zakelijke autoverzekering dekt deze schade door de verplichte WA-dekking.

 

Met de zakelijke autoverzekering verzeker je niet alleen de bestuurder, maar de gehele auto. Een medewerker die gebruikmaakt van de auto is ook verzekerd bij een ongeval met jouw zakelijke auto. De medewerker valt ook onder de standaarddekking, maar toch wordt aangeraden om aan te geven dat er wisselende bestuurders zijn en de bestuurders te benoemen in de verzekering. Bestuurders die wettelijk nog niet mogen rijden, zijn niet verzekerd en mogen ook niet in de auto rijden.

 

De kosten van een zakelijke autoverzekering zullen per bedrijf en auto verschillen. Onze verzekeringsadviseurs zullen de zakelijke autoverzekering berekenen en een premievoorstel doen bij de passende verzekering.

Zakelijke autoverzekering WA beperkt casco

Het is mogelijk om een uitgebreidere dekking te kiezen dan de WA-dekking. Een uitgebreidere dekking hiervan is de WA beperkt casco. Deze dekking biedt meer dekking dan de basisdekking WA, maar het blijft nog steeds beperkt met waarvoor je verzekerd bent. Het verschilt per persoon wat de beste zakelijke autoverzekeringsdekking is, omdat iedereen andere behoeften heeft. Wij willen daarom graag de extra dekkingen benoemen die wij kunnen aanbieden. Met de WA beperkt casco dekking ben je onder andere verzekerd voor:

 • Schade door brand
 • Ruitschade
 • Schade door weersomstandigheden
 • Schade door inbraak
 • Diefstal

Wil je jouw zakelijke autoverzekering nog uitgebreider? Dan is de WA volledig casco de ideale dekking voor jouw zakelijke auto.

Zakelijke autoverzekering WA volledig casco

De WA volledig casco is de meest uitgebreide dekking van de zakelijke autoverzekering. Deze dekking wordt vaak ook de ‘allrisk’ dekking genoemd, maar toch ben je niet voor elk risico verzekerd met deze dekking. Er zijn namelijk nog steeds situaties waarin je niet verzekerd bent met de ‘allrisk’ dekking.

 

De WA Volledig Casco biedt dekking voor:

 • Schade waarvoor niemand aansprakelijk gesteld kan worden
 • Vandalisme
 • Schade met een andere bestuurder
 • Schade die je veroorzaakt tijdens een aanrijding

Wanneer geen dekking

Het is ook belangrijk om te benoemen in welke situaties je onder andere niet verzekerd bent met de autoverzekering:

 • De bestuurder is niet in het bezit van een geldig rijbewijs
 • De bestuurder is onder invloed van drugs en/of alcohol
 • Het voertuig wordt gebruikt bij raceactiviteiten

Ben je benieuwd in welke situaties je nog meer niet verzekerd bent met een van de dekkingen van de zakelijke autoverzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs. Onze verzekeringsadviseurs zijn specialisten die je kunnen voorzien van informatie en je kunnen helpen bij het afsluiten van de gewenste verzekering.

Keuze uit de beste zakelijke autoverzekeraars

Gemakkelijk een zakelijke autoverzekering aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de zakelijke autoverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de zakelijke autoverzekering af.

Zakelijke autoverzekeringen vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

De zakelijke autoverzekering afsluiten

Heb je interesse om de zakelijke autoverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en de verzekeringsadviseurs van ons moederbedrijf EVR zullen contact met je opnemen over de offerte. Onze verzekeringsspecialisten kunnen je verder helpen bij het afsluiten van de gewenste verzekering.

 

Door middel van een gesprek en het ingevulde offerteverzoek kunnen onze verzekeringsadviseurs een passende verzekeraar en verzekering uitzoeken voor jouw onderneming. Zo weet je of je de beste verzekering hebt voor jouw onderneming. Door het gesprek met de adviseur van EVR weet je zeker dat je nooit onder- of oververzekerd bent. Zo betaal je nooit te veel premie en heb je een sluitende autoverzekering.

Enkele tips voor je zakelijke autoverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Scroll naar boven