Particulier

VvE verzekeringen

Speciaal voor een vereniging van eigenaren is het verzekering VvE Pakket ontwikkeld. Dit pakket biedt een compleet aanbod VvE verzekeringen tegen zeer gunstige voorwaarden en premie. Vraag direct je VvE verzekeringen offerte op maat aan

Een VvE verzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw VvE.

VvE pakket verzekeringen

Waarom het VvE-pakket?

Een VvE-verzekering is een samengesteld pakket van verzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor Verenigingen van Eigenaren. Een VvE-verzekering dekt risico’s die het gehele gebouw van de VvE kunnen treffen. Dit kan gaan om schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, storm of wateroverlast.

Binnen het pakket van EVR worden verschillende VvE-verzekeringen gecombineerd. De belangrijkste verzekeringen worden aanbevolen, zodat je geen financiële schade lijdt. Door de samenstelling van het pakket profiteer je van gunstige voorwaarden en een scherp tarief. Enkele kenmerken van het VvE-pakket zijn:

 • Alle VvE-verzekeringen overzichtelijk op één polis.
 • Mogelijkheden voor woningen, winkels, kantoren en horeca.
 • Verzekerd tegen goede polisvoorwaarden.

Verder biedt het VvE-pakket verschillende voordelen zoals:

 • Scherpe premies.
 • Maatwerk op basis van de specifieke situatie en de wensen en behoeften.
 • Expertise van gespecialiseerde verzekeringsadviseurs bij het kiezen van de juiste verzekeringen voor jouw VvE.

Welke verzekeringen heeft ons VvE-pakket?

Bij het VvE-pakket van ons moederbedrijf EVR kun je erop vertrouwen dat de verzekeringen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en risico’s van jouw VvE. Onze verzekeringsadviseurs zullen samen met jou kijken naar de risico’s voor jouw VvE, zodat bepaald kan worden welke verzekeringen hier het beste bij passen.

De VvE-verzekering is geschikt voor elk soort VvE. Zo biedt de verzekering dekking voor verschillende soorten gebouwen, zoals woningen, winkels, kantoren en horeca. Hierdoor ben je als VvE goed beschermd, ongeacht het type gebouw.

Binnen ons VvE-pakket bieden wij de volgende verzekeringen aan:

 • VvE Gebouwenverzekering
 • VvE Glasverzekering
 • VvE Aansprakelijkheidsverzekering
 • VvE Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
 • VvE Rechtsbijstandverzekering

Lees hieronder meer over deze verzekeringen.

Keuze uit de beste VvE verzekeraars

Wij werken o.a. samen met

Gemakkelijk VvE verzekeringen aanvragen

Stel hier jouw VvE pakket samen
1

Stap 1: Kies je verzekeringen

Selecteer de gewenste VvE verzekeringen.

2

Stap 2: Advies door EVR

Laat je vakkundig adviseren door een specialist.

3
Stap 3: Offerte op maat

Ontvang een offerte op maat voor je VvE.

4

Stap 4: Sluit je verzekering af

Sluit heel gemakkelijk je VvE verzekering af.

VvE Verzekering vergelijken

Wij gaan voor je op zoek naar passende én betaalbare VvE verzekeringen.

VvE Gebouwenverzekering

Jouw pand is bij ons verzekerd tegen extra uitgebreide voorwaarden. Naast de standaard verzekerde rubrieken zoals brand, inbraak, ruit en storm bevat deze verzekering een extra uitgebreide dekking. Hieronder valt bovendien blikseminslag, inductie, vandalisme, rellen, diverse vormen van waterschade en aanrijding. Wel zijn er enkele specifieke situaties uitgesloten van dekking. Dit staat vermeld in de voorwaarden van de verzekeraar.

VvE Aansprakelijkheidsverzekering

Dit is een onmisbare verzekering voor iedere VvE. Hiermee wordt de aansprakelijkheid van de VvE voor schade toegebracht aan derden afgedekt. Het gaat hierbij om materiële schade en letselschade. Een voorbeeld hiervan is letsel aan een voorbijganger die geraakt is door een afvallend stuk steen van het pand. De VvE is als rechtspersoon hiervoor aansprakelijk. Hierdoor zullen particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen van de individuele VvE-leden geen dekking bieden. Ondanks dat zullen de kosten wel door de leden van de VvE opgehoest moeten worden. De VvE aansprakelijkheidsverzekering is daarom noodzakelijk. 

VvE Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering beschermt het persoonlijke vermogen van bestuurders van een VvE als ze aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van hun bestuurstaken. Bestuurders van VvE’s lopen een steeds groter risico om door derden, de VvE, of leden van de VvE aansprakelijk gesteld te worden. 


De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voorziet in bescherming van privévermogens wanneer (oud)bestuursleden persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. Het voltallige bestuur is verzekerd omdat deze wettelijk gezien collectief verantwoordelijk is en iedere bestuurder hoofdelijk aansprakelijk is voor de gehele claim. De VvE sluit de verzekering af en betaalt de premie.

VvE Rechtsbijstandverzekering

Deze rechtsbijstandverzekering voor VvE biedt rechtshulp bij de activiteiten die de vereniging onderneemt. De rechtsbijstandverzekering voor VvE’s biedt juridisch advies of hulp bij geschillen waar een VvE mee te maken kan krijgen. Dit kan een conflict zijn met derden of tussen leden onderling. Denk hierbij aan een conflict met een gevelreiniger. Als de VvE na afloop ontevreden is over het werk en de gevelreiniger weigert dit op te lossen, is het wel prettig als de VvE hier hulp bij ontvangt. Een particuliere rechtsbijstandverzekering zal deze hulp niet bieden omdat het een VvE-aangelegenheid is.

Enkele tips voor je VvE verzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Veelgestelde vragen

De belangrijkste antwoorden over VvE verzekeringen

Scroll naar boven