Particulier

Allianz VVE verzekering

Waarom Allianz VVE verzekering
De VvE verzekering van Allianz is een samengesteld verzekeringspakket die grootste risico’s beschermt voor een VvE beheerder.

De Allianz VVE verzekering is een uniek verzekeringspakket dat speciaal is ontworpen om Verenigingen van Eigenaren te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade aan het gebouw. Als lid van de VVE is het belangrijk om de VVE te tegen o.a. schade en aansprakelijkheid, zodat mogelijke financiële schade gedekt kan worden.

 

De Allianz VVE verzekering  is een verzekeringspakket waarin verschillende dekkingen aangeboden worden, zoals gebouwenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, waardoor schade aan het gebouw gedekt wordt.

 

Het afsluiten van een VVE verzekering is niet alleen een verstandige keuze, maar in de meeste gevallen ook verplicht. De meeste VVE’s zijn namelijk verplicht om een opstalverzekering af te sluiten, maar ook de andere verzekeringen zijn van belang.

 

De bovenstaande verzekeringen zijn onderdeel van het Allianz vve verzekering verzekeringspakket en vormen de meest afgesloten verzekeringen binnen het pakket. Het wordt daarom aangeraden om bovenstaande verzekeringen te overwegen voor jouw onderneming.

 

Met de VVE verzekering weten VVE-leden dat als er iets misgaat met het gebouw, zij financieel beschermd zijn tegen de kosten en niet zelf ervoor hoeven op te draaien.

Voordelen en tips voor de VVE verzekering

De voordelen van de Allianz vve verzekering zijn de ruime dekkingen en de verschillende soorten verzekeringen binnen het pakket. Hierdoor kan het pakket gevormd worden naar de wensen van de ondernemer. De VVE verzekering zal afgesloten worden bij de verzekeringsadviseurs die je zal bij staan tijdens het proces. Samen wordt er besproken welke van de verzekeringen het meest geschikt is voor jouw onderneming, zodat alle mogelijke risico’s gedekt zullen zijn. De expertise van onze specialisten biedt ondernemers de mogelijkheid om de juiste beslissingen te nemen bij het afsluiten van de verzekering.

 

Voordat je de Allianz vve verzekering afsluit is het goed om je in te lezen over de verschillende verzekeringen. Verder bieden wij nog enkele tips bij het afsluiten van de verzekering:

  • Overweeg een hoger eigen risico bij schade als je voldoende middelen hebt, om je vaste lasten te verlagen.
  • Controleer altijd de voorwaarden en clausules van de verzekering om verrassingen bij schade te voorkomen.
  • Breng je verzekeraar op de hoogte van veranderingen in je Vereniging van Eigenaren (VvE), omdat dit grote gevolgen kan hebben voor je dekking.

Allianz VVE verzekering afsluiten

Heb je interesse in de Allianz VVE verzekering? Vul dan het offerteformulier in en onze verzekeringsadviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op omtrent het ingevulde formulier. Er zal een telefonisch gesprek plaatsvinden waarbij de adviseurs jouw behoeften en wensen in kaart brengen, zodat de adviseurs van EVR een verzekering op maat kunnen bieden die past bij jouw onderneming. Met de VVE verzekering ben je verzekerd van financiële bescherming tegen schade aan het gebouw en aansprakelijkheid.

 

Scroll naar boven