Particulier

Geldverzekering

Met een geldverzekering ben je gedekt voor het verlies van cash geld en elektronisch geld door diefstal, brand of afpersing.

Een geldverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw onderneming.

Waarom een geldverzekering?

Wat is een geldverzekering?

Als ondernemer heb je hoe dan ook te maken met contant geld, elektronisch geld of waardepapieren. Geld speelt een belangrijke rol voor elke onderneming, omdat het belangrijk is voor de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Zonder geld kan een onderneming niet voortbestaan. Het is daarom ongewenst om op enige manier schade te krijgen aan je geld. Het kan op verschillende manieren gebeuren dat er schade ontstaat aan jouw geld, zoals tijdens het transport van geld, door brand, door diefstal en/of inbraak in jouw pand, of door afpersing.

 

Met de geldverzekering ben je verzekerd tot het maximaal verzekerde bedrag volgens de polis, dat zich in het gebouw bevindt. Een geldverzekering biedt ook dekking voor het geld dat je thuis in de kluis bewaart of in de kluis van de bank bewaart. Wanneer er schade optreedt aan het geld tijdens het vervoer tussen twee locaties, ben je ook verzekerd voor de schade met de geldverzekering.

 

Het verzekerde bedrag kun je zelf bepalen door in gesprek te gaan met de verzekeringsadviseurs van EVR. Zij kunnen je helpen bij het afsluiten van een passende geldverzekering, zodat je nooit onder- of oververzekerd bent. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om rekening te houden met piekmomenten van het aanwezige contant geld. Het afsluiten van de geldverzekering wordt ook aangeraden aan zzp’ers die behoefte hebben aan een verzekering voor geld.

 

Ben je in plaats van een geldverzekering op zoek naar een verzekering die meer goederen of inventaris verzekert? Neem dan een kijkje bij de inventaris- en goederenverzekering.

Wanneer ben je niet verzekerd?

Je bent niet altijd verzekerd met de geldverzekering. Er zijn situaties waarin je niet gedekt bent, zoals:

  • Diefstal van betaalpassen, creditcards of ander digitaal geld
  • Schade door opzet of roekeloos gedrag
  • Kosten voor de reparatie of vervanging van de kluis, sloten en sleutels
  • Ongeldig verklaard geld

Wil je weten in welke situaties je nog meer niet verzekerd bent met de geldverzekering? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze verzekeringsspecialisten zullen je voorzien van informatie over de gewenste verzekering. Zo weet je of de geldverzekering bij jouw onderneming past.

Geldverzekering afsluiten

Heb je interesse om een geldverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsspecialisten van ons moederbedrijf EVR. De verzekeringsadviseurs van EVR nemen de financiële belangen van onze klanten zeer serieus. Onze specialisten helpen je daarom graag met het afsluiten van een geldverzekering of een andere gewenste verzekering. Ook voor een geldverzekering voor bedrijven ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om te achterhalen of de verzekering en verzekeraar passen bij jouw wensen en behoeften. Hierdoor krijg je een passende verzekering en ben je nooit onder- of oververzekerd, en sluit je de geldverzekering af voor de best mogelijke premie.

Keuze uit de beste geldverzekeraars

Wij werken o.a. samen met

Gemakkelijk een geldverzekering aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de geldverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de geldverzekering af.

Geldverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

De voordelen van Verzekering.nl

In het verzekeringslandschap zijn er veel verschillende verzekeraars die de geldverzekering aanbieden. Wij leggen je graag uit waarom je zou moeten kiezen om de verzekering bij Verzekering.nl af te sluiten:

  • Verzekering.nl is onderdeel van de EVR-groep, een financiële dienstverlener met bijna 90 jaar ervaring en verschillende specialisten in dienst.
  • EVR heeft verschillende ervaren verzekeringsadviseurs die altijd klaarstaan om je te helpen bij het afsluiten van de geldverzekering.
  • Onze adviseurs laten je altijd weten waar je aan toe bent. Dankzij hun uitstekende verzekeringskennis ben je nooit onder- of oververzekerd en heb je een verzekering voor de best mogelijke premie.
  • Korte lijntjes en duidelijke communicatie: daar kun je op bouwen. Schakel ons in voor een vrijblijvend advies op maat waarbij we alle tijd nemen om jou goed te kunnen helpen.

Enkele tips voor je geldverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Het laatste zakelijke nieuws

Lees de ontwikkelingen omtrent verzekeringen

Veelgestelde vragen

De belangrijkste antwoorden over de geldverzekering.

Scroll naar boven