Particulier

Wat is een geldverzekering?

Met een geldverzekering ben je beschermd tegen mogelijke risico’s die schade kunnen toebrengen aan het geld van jouw onderneming. Onder dit geld vallen verschillende soorten, zoals contant geld of waardepapieren. Er zijn diverse mogelijkheden waardoor schade aan het geld kan ontstaan. Met de geldverzekering ben je gedekt voor schade die ontstaat door afpersing, diefstal, schade tijdens transport en brand.

Standaarddekking

De standaarddekking van de geldverzekering beschermt bedrijven tegen schade aan verschillende vormen van geld. Veelal contant geld of waardepapieren, zoals cheques, worden vergoed door de geldverzekering. De schade aan deze vormen van geld kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door diefstal of brand.

De verzekeraar van de geldverzekering stelt vaak bepaalde eisen voor de bewaring van geld. Voor de specifieke eisen en dekkingen kun je de polisvoorwaarden raadplegen.

Voordelen van de geldverzekering

Een geldverzekering biedt waardevolle voordelen voor bedrijven, waardoor ze financiële stabiliteit kunnen behouden te midden van onverwachte gebeurtenissen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Financiële bescherming: Beschermt tegen verlies van contanten.
  • Gemoedsrust: Biedt geruststelling bij onvoorziene gebeurtenissen.
  • Bedrijfscontinuïteit: minimaliseert financiële verliezen.

Offerte geldverzekering aanvragen

Verzekering.nl biedt ondernemingen de mogelijkheid om onafhankelijk verzekeringen te vergelijken en informatie te verkrijgen over diverse zakelijke verzekeringen. Daarnaast is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Moederbedrijf EVR, een intermediair gevestigd in Den Haag, is gespecialiseerd in verzekeringsadviezen. Op basis van een kennismakend en vrijblijvend gesprek kan er een offerte op maat worden opgesteld, zodat alle gewenste risico’s adequaat worden gedekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven