Eigen vervoerverzekering

Gereedschappen en bouwmaterialen kunnen snel grote waarde hebben. Een eigen vervoerverzekering dekt beschadigingen door diefstal, brand, ontploffing en eventuele schade tijdens het laden en lossen. Wij kijken graag met je mee om de beste verzekering voor jou uit te zoeken. 

Een eigen vervoer-verzekering afsluiten

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw onderneming.

Waarom een eigen vervoerverzekering?

De eigen vervoerverzekering

Ben je met jouw auto of bus veel onderweg? Dan kan het een aanrader zijn om een eigen vervoerverzekering af te sluiten. Met een eigen vervoerverzekering dek je jezelf goed in als je te maken krijgt met diefstal of beschadiging van goederen en gereedschap die je zelf vervoert. Of je nu onderweg bent of het vervoermiddel stilstaat: met een eigen vervoerverzekering ben je altijd gedekt. Sluit vandaag nog een eigen vervoerverzekering af en ga een stuk zekerder op weg.

Wat valt er onder een eigen vervoerverzekering?

Een eigen vervoerverzekering dekt de kosten van eventuele schade door diefstal of beschadiging van jouw goederen en gereedschap. Je goederen en gereedschap zijn verzekerd wanneer je onderweg bent, maar ook tijdens het laden en lossen of het opslaan van goederen en gereedschap in je auto of bedrijfsbus.

Wat is de premie van een eigen vervoerverzekering?

De premie waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van een eigen vervoerverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Om je toch een goed beeld te geven van de kosten van een eigen vervoerverzekering, ontdek je hieronder met welke factoren je rekening moet houden. 

  • Het soort goederen dat je vervoert.
  • De waarde van de lading.
  • De locatie.

Wil je weten wat de exacte premie is waar jij rekening mee moet houden bij het afsluiten van een transport eigen vervoerverzekering? Neem dan zeker even contact op. De verzekeringsspecialisten van EVR staan voor je klaar en denken met je mee om een eigen vervoerverzekering af te sluiten die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Wat is niet verzekerd?

Bij het afsluiten van een eigen vervoerverzekering zijn er altijd enkele uitzonderingen. Wat deze uitzonderingen zijn, verschilt per verzekeraar. Wel is het goed om te weten dat er een aantal situaties zijn waarbij de kosten sowieso niet worden gedekt, zoals schade die opzettelijk is veroorzaakt. Verder geldt dat alleen je eigen goederen die je zelf vervoert, verzekerd zijn. Afhankelijk van de waarde van de goederen gelden er preventiemaatregelen bij deze verzekering. Het kan bijvoorbeeld gaan om een goedgekeurd alarm in de bestelauto. Soms kan het zo zijn dat er in de nacht extra maatregelen van toepassing zijn.

 

Laat je jouw goederen door een ander bedrijf vervoeren? Kies dan voor een goederentransportverzekering.

Waarom een eigen vervoerverzekering afsluiten?

Een eigen vervoerverzekering is aan te raden als je regelmatig eigen goederen vervoert of opslaat in je bedrijfsauto of bedrijfsbus. Je hebt altijd te maken met het risico dat je goederen of gereedschap gestolen worden of beschadigd raken. De financiële schade kan flink oplopen, wat je natuurlijk zoveel mogelijk wilt voorkomen. Daarom raden we je aan om een eigen vervoerverzekering af te sluiten.

Is deze verzekering verplicht?

Een eigen vervoerverzekering is niet verplicht. Wel is het aan te raden om deze verzekering af te sluiten, omdat de kosten in geval van schade of diefstal vaak hoog kunnen oplopen.

Keuze uit de beste eigen vervoerverzekeraars

Wij werken o.a. samen met

Gemakkelijk een eigen vervoerverzekering aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de eigen vervoerverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de eigen vervoerverzekering af.

Eigen vervoerverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

De voordelen van Verzekering.nl

Wil je zeker zijn van een eigen vervoerverzekering? Wij van Verzekering.nl helpen je hier graag bij. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Een ervaren adviseur van EVR neemt jouw aanvraag altijd zo snel mogelijk in behandeling. We streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met jou op te nemen.
  • Vergeet de addertjes onder het gras: bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Zo weet je wat er wel of niet is verzekerd en met welke premie je rekening moet houden.
  • Korte lijntjes en een duidelijke communicatie: daar kun je op bouwen. Schakel ons in voor een vrijblijvend advies op maat, waarbij we alle tijd nemen om jou goed te kunnen helpen.

Enkele tips voor je eigen vervoerverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Het laatste zakelijke nieuws

Lees de ontwikkelingen omtrent verzekeringen

Veelgestelde vragen

De belangrijkste antwoorden over eigen vervoerverzekeringen

Scroll naar boven