Particulier

Wat is een eigen vervoersverzekering?

Wat is een eigen vervoersverzekering nou eigenlijk? Het kan voorkomen dat je jezelf afvraagt wat een eigen vervoersverzekering inhoudt. Bij het laden, lossen of vervoeren van jouw eigen goederen bestaat de kans dat je goederen schade oplopen door onder andere diefstal of beschadiging. Met behulp van een eigen vervoersverzekering kun je jouw eigen goederen verzekeren tegen schade door bijvoorbeeld diefstal of verlies tijdens transport met jouw eigen auto of bestelwagen. Het afsluiten van een eigen vervoersverzekering is niet verplicht. Echter is het afsluiten van een eigen vervoersverzekering wel aan te raden, wanneer je een onderneming hebt.

Wat is het verschil tussen een eigenvervoersverzekering en een goederentransportverzekering?

Veel mensen halen de eigenvervoersverzekering en een goederentransportverzekering door elkaar. Met een eigen vervoersverzekering verzeker je jouw eigen spullen in je bestelwagen tegen diefstal en schade. Echter met een goederentransportverzekering verzeker je het transport van jouw goederen, die je door een andere partij laat vervoeren.

Eigen vervoer verzekering premie

Een eigen vervoersverzekering is een verzekering, die uitstekend geschikt is voor zowel ZZP’ers als ondernemingen. Ondanks dat deze verzekering niet verplicht is in Nederland, het afsluiten van een eigen vervoersverzekering kan zeer verstandig zijn. je kan een eigen vervoersverzekering gemakkelijk afsluiten via Verzekering.nl. Verzekering.nl is onafhankelijk, professioneel en objectief en helpt je graag verder bij het vinden van een passende verzekering. Vraag gerust een offerte aan voor deze verzekering. Onze ervaren adviseurs van ons moederbedrijf EvR zullen vervolgens contact met je opnemen.

Eigen vervoersverzekering offerte aanvragen

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven