Extra kostenverzekering

De extra kostenverzekering biedt financiële, wanneer je bedrijf te maken heeft gehad met schade, waardoor de werkzaamheden niet hervat kunnen worden.

Een extra kostenverzekering afsluiten?

Klik op de onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Waarom een extra kostenverzekering?

Wat is een extra kostenverzekering?

Een extra kostenverzekering is een verzekering die bedoeld is om extra kosten te dekken die ontstaan zijn na een schadegebeurtenis. Als ondernemer kun je te maken krijgen met schade zoals brand, waterschade of stormschade. Helaas kan het ook voorkomen dat deze schade de werkzaamheden verhindert of zelfs stillegt. In zo’n geval wil je toch zo snel mogelijk weer verder kunnen met de normale werkzaamheden, maar dit brengt extra kosten met zich mee. De extra kostenverzekering vergoedt de gemaakte extra kosten, zodat je weer aan de slag kunt. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de vergoeding van de huur van een tijdelijke werkplek. Ook worden de kosten voor tijdelijke vervangende machines vergoed en in de meeste gevallen worden ook de overwerkkosten vergoed met de extra kostenverzekering.

De extra kostenverzekering biedt dekking voor de extra kosten die ontstaan zijn na een schadegebeurtenis waarbij de schade zo ernstig is dat de werkzaamheden niet meer uitgevoerd kunnen worden. Het is belangrijk om te weten dat de extra kostenverzekering alleen dekking biedt voor extra kosten die ontstaan zijn na een schadegebeurtenis, en niet voor de schade zelf. De schade moet dus apart verzekerd worden, bijvoorbeeld via een inventaris- en goederenverzekering. Het is ook mogelijk om het omzetverlies te verzekeren of de kosten van het personeel te dekken, maar dit valt onder de bedrijfsschadeverzekering.

Het is aan te raden om goed geïnformeerd te zijn over de voorwaarden van de extra kostenverzekering en een verzekering af te sluiten die aansluit bij de specifieke behoeften.

Het afsluiten van de extra kostenverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • De verzekering biedt dekking voor de extra kosten die gemaakt moeten worden als gevolg van een schadegebeurtenis. Zo kan de extra kostenverzekering bijvoorbeeld dekking bieden voor het huren van een vervangende werkplek of het betalen van vervangende apparatuur.
  • De extra kostenverzekering kan helpen om financiële schade te beperken na een schadegebeurtenis. Door de extra kosten te verzekeren, kun je vervangende producten aanschaffen, waardoor de werkzaamheden kunnen worden voortgezet en het omzetverlies beperkt kan worden.
  • De verzekering kan worden afgestemd op jouw eigen wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra kostenverzekering met aanvullende dekkingen, afhankelijk van jouw wensen.

Wat is de premie van de extra kostenverzekering?

We begrijpen dat je wilt weten wat de maandelijkse premie wordt als je een extra kostenverzekering afsluit. De premie van de extra kostenverzekering verschilt per situatie, waardoor het niet mogelijk is om zonder informatie een premie te noemen. Om je toch een goed beeld te geven van de kosten van een extra kostenverzekering, ontdek je hieronder met welke factoren je rekening moet houden. Denk aan:

  • De staat van het bedrijfsgebouw
  • Omvang van het bedrijf

Ben jij benieuwd naar de exacte premie waar jij rekening mee moet houden? Neem dan zeker even contact op. De verzekeringsspecialisten van EVR staan voor je klaar en denken met je mee om een extra kostenverzekering af te sluiten die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Het afsluiten van de extra kostenverzekering

Wil je de extra kostenverzekering afsluiten? Vul een offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. De verzekeringsspecialisten zullen je verder helpen bij het afsluiten van de extra kostenverzekering.

Door middel van het offerteverzoek en het gesprek kan de verzekeringsadviseur de best passende verzekering en verzekeraar voor je uitzoeken en komt er een geschikt advies naar voren. Zo kom je erachter of jouw bedrijf past bij de verzekeraar en verzekering. Door het gesprek met de adviseur weet je zeker dat je nooit onder- of oververzekerd bent. Zo betaal je nooit te veel voor je premie en heb je een sluitende extra kostenverzekering.

Keuze uit de beste extra kostenverzekeraars

Wij werken o.a. samen met

Gemakkelijk een extra kostenverzekering aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de extra kostenverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de extra kostenverzekering af.

Extra kostenverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

De voordelen van Verzekering.nl

Wij begrijpen dat je niet zomaar een verzekering afsluit, maar Verzekering.nl is een grote speler binnen de markt die jou echt kan helpen. Maar waarom zou je moeten kiezen voor Verzekering.nl bij het afsluiten van een extra kostenverzekering? Wij helpen je graag en benoemen de verschillende voordelen van verzekeren via ons. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Een ervaren adviseur van ons moederbedrijf EVR neemt jouw aanvraag altijd zo snel mogelijk in behandeling. We streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met jou op te nemen over het afsluiten van de extra kostenverzekering.
  • Vergeet de addertjes onder het gras: bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Zo weet je wat er wel of niet is verzekerd en met welke premie je rekening moet houden.
  • Korte lijntjes en duidelijke communicatie: daar kun je op bouwen. Schakel ons in voor een vrijblijvend advies op maat, waarbij we alle tijd nemen om jou goed te kunnen helpen.

Enkele tips voor je extra kostenverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Het laatste zakelijke nieuws

Lees de ontwikkelingen omtrent verzekeringen

Veelgestelde vragen

De belangrijkste antwoorden over de extra kostenverzekering.

Scroll naar boven