Wat is een extra kostenverzekering?

Een extra kostenverzekering dekt de bijkomende kosten na een schadegeval. Schade kan leiden tot tijdelijke stilstand van bepaalde werkzaamheden. De extra kosten die gemaakt moeten worden om snel weer aan de slag te gaan, worden vergoed door de extra kostenverzekering.

Voordelen van de extra kostenverzekering

Het afsluiten van de extra kostenverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Hier zijn enkele voorbeelden van deze voordelen:

  • Met aanvullende dekkingen kun je de verzekering op maat afsluiten.
  • Het helpt bij het versneld herstellen van werkzaamheden en voorkomt verder omzetverlies.
  • Het zorgt voor minder zorgen over geld en meer tijd voor het herstellen van werkzaamheden.Andere relevante verzekeringen

Zoals eerder vermeld, biedt de extra kostenverzekering alleen dekking voor de extra kosten die gemaakt moeten worden om de werkzaamheden te hervatten. De schade zelf wordt niet vergoed. Een interessante verzekering hiervoor is de inventaris- en goederenverzekering. Omzetverlies en kosten van het personeel kunnen worden gedekt met de bedrijfsschadeverzekering.

Offerte extra kostenverzekering aanvragen

Op Verzekering.nl kun je onafhankelijk verzekeringen vergelijken. De informatie op de website is up-to-date en accuraat. Bovendien kun je een offerte aanvragen voor de extra kostenverzekering. Dankzij de samenwerking met de verzekeringsspecialisten van EVR kun je een offerte op maat krijgen. EVR is een verzekeringsadviseur gevestigd in Den Haag. Na je offerteaanvraag wordt er contact met je opgenomen voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen al jouw wensen worden verwerkt in een offerte op maat.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven