Bedrijfsgebouwenverzekering

Een bedrijfsgebouwenverzekering is essentieel voor de continuïteit van jouw bedrijf. Wij bekijken je gebouw(en) en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Een bedrijfsgebouwen-verzekering afsluiten?

Klik op onderstaande knop, vul alle gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw organisatie.

Waarom een bedrijfsgebouwenverzekering?

Bedrijfsgebouwenverzekering

Ben je eigenaar van een bedrijfspand? Zorg er dan voor dat jouw pand goed verzekerd is. Eventuele schade door brand, lekkage of storm kan leiden tot aanzienlijke financiële gevolgen. Zeker als je bedrijfspand volledig afbrandt en volledige herbouw nodig is. Voorkom hoge kosten door tijdig een bedrijfsgebouwenverzekering af te sluiten. Ontdek de voordelen van deze verzekering via Verzekering.nl!

Wat valt er onder een bedrijfsgebouwenverzekering?

Een bedrijfsgebouwenverzekering is een verzekering die je afsluit om mogelijke schade aan je bedrijfspand te dekken. Deze schade kan ontstaan door brand, lekkage, inbraak of bijvoorbeeld storm. Het verzekerd bedrag is gebaseerd op de herbouwwaarde van het gebouw. Het is daarom belangrijk dat de herbouwwaarde correct wordt vastgesteld. Deze waarde staat los van de aankoopprijs of de WOZ-waarde. Je kunt zelf de herbouwwaarde bepalen, maar het is verstandiger dit te laten doen door een ervaren taxateur. Op die manier hoef je je met een bedrijfsgebouwenverzekering geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van de schade.

 

Wordt er schade veroorzaakt door vallende objecten tegen of op het bedrijfsgebouw? Dan wordt ook deze schade gedekt door de bedrijfsgebouwenverzekering. Bij vallende objecten kun je denken aan bomen, hoogwerkers en hijskranen.

Wat is niet verzekerd?

Er zijn altijd uitzonderingen op de regel. Om een goed beeld te krijgen van wat wel en niet wordt verzekerd, raden we je aan om de polisvoorwaarden te raadplegen. De uitsluitingen verschillen namelijk per verzekeraar. Toch willen we je alvast een idee geven van wat niet gedekt is. Denk bijvoorbeeld aan opzettelijke schade of schade die is ontstaan door slecht of achterstallig onderhoud.

 

Bij een bedrijfsgebouwenverzekering zijn er vaak verplichte preventiemaatregelen vanuit de verzekeraar, zoals periodieke keuring van de elektrische installatie. Verzekeraars doen dit omdat ze weten dat de kans op brand door kortsluiting veel kleiner is als alles in orde is. Hierdoor blijft de premie betaalbaar voor alle pandeigenaren. Als je dit niet op orde hebt bij schade, heb je vaak geen dekking meer en betaal je dus eigenlijk voor niets. Het is dus verstandig om dit samen met onze adviseurs goed te controleren.

Waarom een bedrijfspandverzekering afsluiten?

Als pandeigenaar investeer je veel geld in jouw gebouw. Je wilt dat alles goed geregeld is en daar zet je je ook voor in. Toch kan het gebeuren dat er onverwacht schade ontstaat aan jouw pand. Iets wat geen enkele eigenaar in eerste instantie verwacht, maar helaas wel kan gebeuren. De financiële gevolgen kunnen aanzienlijk zijn. Slimme bedrijfspandeigenaren kiezen daarom voor een goede bedrijfspandverzekering. Zo zorg je ervoor dat de financiële schade gedekt is, waardoor je veel minder zorgen hebt.

Keuze uit de beste bedrijfsgebouwenverzekeraars

Gemakkelijk een bedrijfsgebouwenverzekering aanvragen

Stel hier jouw pakket bedrijfsverzekeringen samen
1
Stap 1: Kies je verzekering

Selecteer de bedrijfsgebouwenverzekering en eventueel andere verzekering(en).

2
Stap 2: Advies door EVR

Een ervaren adviseur neemt contact met je op en spreekt je verzoek met je door.

3
Stap 3: Offerte op maat

De adviseur maakt een vergelijking en zorgt voor een offerte op maat.

4
Stap 4: Sluit je verzekering af

Je bent akkoord met de offerte en sluit de bedrijfsgebouwenverzekering af.

Bedrijfsgebouwenverzekering vergelijken

Wij bekijken wat je doet en gaan voor je op zoek naar een passende verzekering.

Is de bedrijfsgebouwverzekering verplicht?

Een bedrijfsgebouwenverzekering is niet verplicht. Het is echter wel aan te raden om deze verzekering af te sluiten, omdat de kosten bij schade vaak onbeheersbaar zijn. Dient jouw bedrijfspand als onderpand voor een lening? Dan wordt een bedrijfsgebouwenverzekering vaak verplicht gesteld door de hypotheekverstrekker.

De voordelen van Verzekering.nl

Wil je zeker zijn van een goede bedrijfspandverzekering? Wij van Verzekering.nl helpen je hier graag bij. Profiteer van de volgende voordelen:

  • Een ervaren adviseur van EVR neemt jouw aanvraag altijd zo snel mogelijk in behandeling. We streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met jou op te nemen.
  • Vergeet de addertjes onder het gras: bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Zo weet je wat wel of niet is verzekerd en met welke premie je rekening moet houden.
  • Korte lijnen en duidelijke communicatie: daar kun je op bouwen. Schakel ons in voor een vrijblijvend advies op maat, waarbij we alle tijd nemen om jou goed te kunnen helpen.

Wat zijn de kosten?

We begrijpen dat je wilt weten wat de maandelijkse premie wordt als je een bedrijfsgebouwenverzekering afsluit. Omdat elke situatie verschilt, kunnen we niet van tevoren aangeven wat de hoogte van de premie zal zijn in jouw geval. Om je toch een goed beeld te geven van de kosten van een bedrijfsgebouwenverzekering, geven we hieronder enkele factoren waar je rekening mee moet houden. Denk aan:

  • De grootte van het pand
  • De herbouwwaarde
  • Het gebruiksdoel van het pand

Ben je benieuwd naar de exacte premie waar je rekening mee moet houden? Neem dan zeker contact met ons op. De verzekeringsspecialisten van EVR staan voor je klaar en denken met je mee om een verzekering af te sluiten die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Enkele tips voor je bedrijfsgebouwenverzekering

Verzekering.nl

Op het moment dat je een offerte aanvraagt bij Verzekering.nl voor een zakelijke verzekering kom je direct in contact met een onafhankelijke verzekeringsexpert van Eijgendaal en van Romondt. Door middel van persoonlijk advies en actief meedenken voegen zij waarde toe voor jou en jouw bedrijf.

Hoe worden wij beoordeeld?

De bezoekers van deze website beoordelen onze dienstverlening met de volgende score.

Wij staan voor

Veelgestelde vragen

De belangrijkste antwoorden over bedrijfsgebouwenverzekeringen

Scroll naar boven