Particulier

apc holland gebouwenverzekering

Waarom apc holland gebouwenverzekering
Met de apc holland gebouwenverzekering ben je gedekt voor alle mogelijke risico’s die schade aanrichten aan jouw bedrijfsgebouw.

apc holland een betrouwbare partner is op het gebied van verzekeringen. Zij hebben ruime ervaring en kennis in huis en weten als geen ander wat er nodig is om een goede verzekering af te sluiten. De gebouwenverzekering van apc holland biedt dekking voor schade aan het gebouw als gevolg van verschillende oorzaken, zoals brand, storm, inbraak of wateroverlast. De verzekering kan worden afgesloten voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Er zijn verschillende dekkingen mogelijk bij de gebouwenverzekering van apc holland. Zo kan er gekozen worden voor een basisdekking, waarbij schade als gevolg van brand, ontploffing, blikseminslag, storm, neerslag en sneeuwdruk is gedekt. Daarnaast kan er worden gekozen voor een uitgebreide dekking, waarbij ook schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme en waterschade is gedekt.

De gebouwenverzekering van apc holland biedt verschillende voordelen. Ten eerste is er de zekerheid dat eventuele schade aan het gebouw gedekt is. Dit zorgt ervoor dat eigenaren zich kunnen richten op andere zaken en zich niet druk hoeven te maken over de verzekering en de mogelijke risico’s. Een voordeel van de gebouwenverzekering van apc holland is dat de verzekering op maat kan worden gemaakt. Zo kan er worden gekeken naar de specifieke situatie van het gebouw en kan er een verzekering worden afgesloten die daarop aansluit. Dit zorgt ervoor dat de verzekering niet te duur is, maar wel voldoende dekking biedt.

Wat is er niet verzekerd?

Er zullen situaties zijn waarin de apc holland gebouwenverzekering geen dekking biedt voor jouw onderneming. Het is van belang om deze situaties te kennen, voordat je de verzekering afsluit. Wij benoemen daarom enkele situaties waarin de verzekering geen dekking biedt:

  • Schade veroorzaakt door opzet of nalatigheid van de verzekerde
  • Schade veroorzaakt door oorlog, terrorisme, of kernrampen
  • Schade als gevolg van slijtage of normale veroudering van het gebouw
  • Schade als gevolg van constructiefouten of slecht onderhoud
  • Schade veroorzaakt door overstromingen, aardbevingen, of andere natuurrampen die specifiek zijn uitgesloten van dekking

Wil je weten in welke situaties de apc holland wel dekking biedt? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de nodige informatie.

apc holland gebouwenverzekering afsluiten

Als je geïnteresseerd bent in het afsluiten van een apc holland gebouwenverzekering, ga dan naar het offerteformulier en in contact komen met de specialisten van EVR. Onze verzekeringsspecialisten nemen contact met je op nadat je het offerteformulier hebt ingevuld om jouw wensen en behoeften te bespreken. Tijdens dit telefonische gesprek zullen de adviseurs dieper ingaan op de gewenste dekkingen van de verzekering voor jouw onderneming.

Bij EVR hechten we veel waarde aan jouw financiële belangen. Daarom zullen onze adviseurs zich inzetten om de best mogelijke verzekering met de meest voordelige premie voor jou te vinden. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten in de verzekeringsbranche, zorgen zij ervoor dat je een bedrijfsgebouwenverzekering krijgt die perfect past bij jouw onderneming. We bieden uitgebreide dekkingen, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade.

Scroll naar boven