Particulier

OOM gebouwenverzekering

Waarom OOM gebouwenverzekering
De bedrijfsgebouwenverzekering OOM Verzekeringen biedt financiële zekerheid op het moment dat jouw bedrijfsgebouw te maken krijgt met schade.

Een bedrijfsgebouw vertegenwoordigd een grote waarde voor ondernemers. In de meeste gevallen is het een grote investering om een bedrijfspand in beheer te hebben, waardoor risico’s die schade toe brengen ongewenst zijn. De OOM gebouwenverzekering dekt jouw gebouw tegen verschillende risico’s die schade aanrichten aan het gebouw zoals, brand, vandalisme, stormschade of inbraak. Zonder gebouwenverzekering loopt de schade enorm hoog op, waardoor je als ondernemer een lastige periode tegemoet kan gaan.

De OOM gebouwenverzekering biedt ondernemers met een complexere situatie de mogelijkheid om een gebouwenverzekering af te sluiten. Dit kan gaan om gebouwen op afgelegen plekken of gebouwen met kostbare machines en brandbare voorwerpen. In dit soort gevallen is het bij andere verzekeraars lastiger om een sluitende verzekering af te sluiten. Met de OOM gebouwenverzekering is dat geen probleem. OOM verzekerd jouw gebouw zonder ingrijpende maatregelen.

De gebouwenverzekering van OOM is geschikt voor elk gebouw, zoals o.a. kantoren, fabrieken, (sport)scholen en medische gebouwen. Hierdoor kan elk type ondernemer een gebouwenverzekering afsluiten zonder dat er lastige maatregelen bij komen.

Wat is er verzekerd?

Voordat je de OOM gebouwenverzekering afsluit is het cruciaal om geïnformeerd te zijn over de situaties waarin je gedekt bent. Wij benoemen daarom verschillende situaties waarin de OOM gebouwenverzekering dekking biedt aan jouw onderneming:

  • Schade die ontstaat door brand, blikseminslag of stormschade.
  • Schade door wind, regen en hagel.
  • Schade door water.

Er zullen ook situaties voorkomen waarin de verzekeraar geen dekking biedt voor de schade aan het gebouw. In de volgende situaties keert de verzekeraar geen financiële vergoeding uit:

  • Schade door overstroming.
  • Schade door slijtage aan het gebouw.

Wil je weten in welke situaties de OOM gebouwenverzekering nog meer dekking biedt? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de nodige informatie over de gebouwenverzekering.

Zodra je de verzekering afgesloten hebt is het alsnog van belang om de polisvoorwaarden door te lezen, zodat je als ondernemer exact weet wat er gedekt is, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

OOM gebouwenverzekering afsluiten

Heb je interesse om je bedrijfsgebouwen te verzekeren bij OOM? Ga dan nu naar het offerteformulier op de website en vul het in. Onze deskundige medewerkers zullen contact met je opnemen om dieper in te gaan op de gewenste dekkingen voor je gebouwenverzekering en jouw specifieke behoeften.

Bij EVR begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw financiële belangen te beschermen. Onze verzekeringsadviseurs zetten zich volledig in om de beste verzekering te vinden met de meest voordelige premie voor jou. Met de jarenlange ervaring van onze specialisten in de verzekeringsbranche, kun je ervan uit gaan dat onze specialisten een bedrijfsgebouwenverzekering aanbieden die perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. Hierdoor kan je zorgeloos verder ondernemen.

Scroll naar boven