Particulier

Avéro Achmea gebouwenverzekering

Waarom Avéro Achmea gebouwenverzekering
De Avéro Achmea gebouwenverzekering biedt financiële dekkking als er schade ontstaat aan jouw bedrijfsgebouw door o.a. brand, storm of vandalisme.

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten om eventuele schade aan uw bedrijf en eigendommen te dekken. De gebouwenverzekering van Avéro Achmea is speciaal ontworpen om bedrijfseigenaren gemoedsrust te geven door een brede dekking te bieden voor schade aan hun gebouwen.

De gebouwenverzekering van Avéro Achmea biedt dekking voor verschillende soorten schade, waaronder schade door brand, storm, inbraak, waterschade en vandalisme. Daarnaast biedt de verzekering ook dekking voor schade aan bijgebouwen, zoals schuren en garages, en voor vaste installaties in het gebouw, zoals airconditioning en centrale verwarming.

Er zijn ook enkele situaties waarin de Avéro Achmea gebouwenverzekering geen dekking biedt aan jouw gebouw. Zo worden de volgende punten niet vergoedt:

  • Opzettelijke schade
  • Natuurrampen zoals aardbevingen en overstromingen
  • Nalatigheid van de eigenaar of exploitant van het gebouw.
  • Roekeloosheid of opzet

Tot slot kunnen er beperkingen zijn op de dekking van bepaalde soorten gebouwen of bedrijfsactiviteiten. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van de Avéro Achmea gebouwenverzekering goed door te nemen om te begrijpen wat wel en niet gedekt is.

Dekkingen Avéro Achmea gebouwenverzekering

Een van de voordelen van de gebouwenverzekering van Avéro Achmea is dat bedrijfseigenaren kunnen kiezen uit verschillende dekkingsmogelijkheden die passen bij hun specifieke behoeften en risico’s. Daarnaast biedt Avero Achmea ook een 24/7 schadeservice aan, waarbij een team van experts klaarstaat om bedrijfseigenaren te helpen bij het afhandelen van schadeclaims.

De meest geadviseerde dekking van is de Uitgebreide Gevaren (UGV). Verder is er ook een beperktere dekking beschikbaar, Brand of Brand/Storm dekking. Avéro Achmea kan in sommige situaties ervoor kiezen om alleen deze beperktere dekking aan te bieden. Dit is afhankelijk van het soort bedrijfsgebouw wat verzekerd moet worden. Zo worden  half open gebouwen of buiten, onvoldoende inbraakpreventie of leegstaande gebouwen gedekt met de beperktere dekking.

Avéro Achmea gebouwenverzekering afsluiten

Ben je van plan om een Avéro achmea gebouwenverzekering af te sluiten? Vul dan snel het offerteformulier in en kom in contact met de ervaren verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier en uitgebreid met je bespreken welke verzekering het beste past bij jouw wensen en behoeften. Tijdens een persoonlijk telefonisch gesprek zal er dieper worden ingegaan op de gewenste dekkingen en andere aspecten van de verzekering, zodat je goed geïnformeerd bent en de juiste beslissing kunt nemen.

Bij EVR vinden we het uiterst belangrijk om jouw financiële belangen serieus te nemen. Onze verzekeringsspecialisten gaan dan ook grondig te werk om de best mogelijke verzekering voor jouw onderneming te vinden. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche zorgen we ervoor dat je een bedrijfsgebouwenverzekering krijgt die perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. We zorgen voor sluitende dekkingen, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen zonder je zorgen te maken over eventuele schade.

Scroll naar boven