Particulier

Zurich Insurance gebouwenverzekering

Waarom Zurich Insurance gebouwenverzekering
Zurich Insurance gebouwenverzekering biedt financiële dekking voor o.a. storm schade, brand en vandalisme aan een bedrijfsgebouw.

Zurich Insurance biedt een breed scala aan verzekeringen voor bedrijven, waaronder de gebouwenverzekering. Met de gebouwenverzekering ben je als ondernemer beschermt tegen schade aan jouw bedrijfsgebouw wat het gevolg is van calamiteiten zoals brand, overstroming, storm of vandalisme. Als ondernemer is het van belang om jouw gebouw te beschermen tegen dit soort mogelijke risico’s, omdat de financiële gevolgen enorm kunnen zijn. Een bedrijfsgebouw is voor veel ondernemers een grote investering, waardoor schade ongewenst is. De Zurich Insurance gebouwenverzekering biedt een uitgebreide dekking aan, zodat ondernemers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten van het bedrijf.

Voordelen van de gebouwenverzekering bij Zurich Insurance

De gebouwenverzekeringen van Zurich Insurance zijn op maat gemaakte verzekeringen, zodat er aan de specifieke behoeften van ondernemers voldoen kan worden. De verzekeringsspecialisten van EVR zullen er alles aan doen om deze behoefte aan te sluiten bij de verzekering van Zurich Insurance.

De basisdekking van de Zurich Insurance gebouwenverzekering omvat schade aan het bedrijfsgebouw zelf, inclusief muren, daken, deuren en ramen. Verder omvat de verzekering ook de kosten van herbouw en reparatie van het gebouw na schade.

Daarnaast biedt Zurich Insurance aanvullende dekkingsopties, zoals de dekking voor bedrijfsschade. Bedrijfsschade dekt de verliezen die worden geleden als gevolg van een onderbreking van de bedrijfsvoering wat het gevolg is van schade aan het gebouw.

Verder is er nog een extra dekking voor bedrijfsuitrusting en voorraden. Dit omvat schade aan machines, apparatuur, inventaris en voorraden als gevolg van gedekte risico’s.

Wat is er verzekerd?

Om een Zurich Insurance gebouwenverzekering af te sluiten, is het van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van de situaties waarin je gedekt bent. Daarom benoemen we hieronder verschillende situaties waarin de Zurich Insurance gebouwenverzekering dekking biedt aan jouw onderneming:

  • Schade als gevolg van brand, blikseminslag of stormschade.
  • Schade door wind, regen en hagel.
  • Schade door water.

Er zijn echter ook situaties waarin de verzekeraar geen dekking biedt voor schade aan het gebouw. In de volgende situaties dekt de verzekeraar de schade niet uit:

  • Schade door overstroming.
  • Schade als gevolg van slijtage aan het gebouw.

Wil je meer weten over de situaties waarin de OOM gebouwenverzekering dekking biedt? Vul dan het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van alle benodigde informatie over de gebouwenverzekering.

Zurich Insurance gebouwenverzekering afsluiten

Heb je interesse in de Zurich Insurance gebouwenverzekering? Ga dan nu naar het offerteformulier vul het in. Onze gespecialiseerde verzekeringsadviseurs zullen contact met je opnemen omtrent het ingevulde formulier en zullen dieper in gaan op de gewenste dekkingen voor je gebouwenverzekering en jouw specifieke behoeften. Hierdoor sluit je een passende gebouwenverzekering af die past bij jouw wensen en behoefte. Onze adviseurs nemen je financiële belangen erg nauw, waardoor je de best mogelijke premie voor een sluitende verzekering krijgt.

Scroll naar boven